"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Gaduaaa Ty umiesz tę szyjkę badać? Bo ja nigdy nie wiem jak wyczuć otwartą od zamkniętej Mam z tym problem bo u mnie to tak ciężko jest ją wgl wyczuć że dla mnie to jest zawsze wysoko
Karolina2787, Lago, zapachmalin lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:hahaha nie wiem... z pierwszym zrobiłam test z dobre 2 tyg po terminie @ a z drugim z dwa dni po @
to siedz na tylku i czekaj cierpliwie no! Toc za wczesnie testujesz! Ja tam jeszcze mam nadzieje, ze przelamiesz nasza zla passe:PNats lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:bo musisz ją często badać żeby ją zrozumieć...
a z tym czy jest otwarta czy zamknięta to i ja mam problem bo podobno te które rodziły to mają niedomkniętą... ja czuje że @ idzie to ona jest nisko i cała taka jak gąbka łącznie ze ściankami w koło...Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:no i jakie masz ciśnienie dziś ?
75/130 ale to przed kawa, pielegniarka kazala mi mierzyc kilka razy dziennie, wiec teraz bede nosila sprzet ze soba, hahahaha. W sumie to nie wiem czy cisnienie powinno sie mierzyc z ranca czy dopiero po jakiejs aktywnosci -
nick nieaktualnyNats wrote:Prolaktynka tez u mnie za wysoko. W ogole boje sie, ze mam te jajniki polictyczne, bo przy długich cyklach to się podejrzewa. Także z zajściem w ciaze u mnie może łatwo nie być.
Ja się właśnie zastanawiam czy od Nowego cyklu ten inofem włączyć czy ziola Sroki.
Szczerze Ci powiem że też mam podejrzenia co do PCOS bo ginka mi od razu ten inofolic kazała zakupić a jego się właśnie przy tym bierze. Tylko zamieniłam na inofem to wiadomo dlaczego. Ja na następnych 5 cykli bd piła inofem bo kracja trwa min. pół roku więc jak już zaczęłam to tak szybko nie poddam się no chyba że wcześniej groszek przerwie co bym oczywiście bardzo chciała -
Nats wrote:Ja powiem Wam szczerze, ze nie jestem pewna gdzie ta szyjka jest. Kiedyś probowalam grzebać, ale niewiele mi z tego przyszło. Szyjka jest tam głęboko przy końcu samym? Bo ja tam prawie nie dosiegam.
właśnie gdzie Gizmo? wali w chuuuu
Nats... szyjka to jak wsadzisz palucha to na wprost czujesz... nie są to scianki te po boku tylko to co na wprost.. i zawsze się bada w pozycji sotojącej z nogą opartą czy o wanne czy kibelek czy łóżko.. bo na leząco nie dośięgniesz.. i ważne żey zawsze w jednej pozycji...Nats, Gizmo lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Dziewczyny, ale zeby to mierzenie szyjki bylo miarodajne, to chyba trzeba zawsze o tej samej porze co? Czy sie myle? Ja tam zeby cos z niej odczytac to musialabym cala lape wsadzic, a najlepiej to obejrzec bo na czuja nie potrafie......No nie idzie mi to sprawdzanie, heh
Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNats wrote:Ja powiem Wam szczerze, ze nie jestem pewna gdzie ta szyjka jest. Kiedyś probowalam grzebać, ale niewiele mi z tego przyszło. Szyjka jest tam głęboko przy końcu samym? Bo ja tam prawie nie dosiegam.
To ja mam tak samo muszę kucać nad kibelkiem tak na narciarza żebym mogła ją wyczuć jest tak wysoko no i jak dla mnie to cały czas zamknięta i miękka. Trudne to dla mnie zadanieNats, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:to siedz na tylku i czekaj cierpliwie no! Toc za wczesnie testujesz! Ja tam jeszcze mam nadzieje, ze przelamiesz nasza zla passe:PFabian Cyprian Tymuś
-
Lago wrote:Dziewczyny, ale zeby to mierzenie szyjki bylo miarodajne, to chyba trzeba zawsze o tej samej porze co? Czy sie myle? Ja tam zeby cos z niej odczytac to musialabym cala lape wsadzic, a najlepiej to obejrzec bo na czuja nie potrafie......No nie idzie mi to sprawdzanie, heh
Nats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:kurcze Gizmo kiedyś wrzucała takie obrazki fajne dzięki którym mozna ja zlokalizowac łatwo...
No olala nas....czekaj, czekaj, jeszcze przyjdzie w laske, hahahahahhahahhahah.
Gizmo jak tu wpadnie to w trojpaku od razu!Nats, Gizmo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:Dziewczyny, ale zeby to mierzenie szyjki bylo miarodajne, to chyba trzeba zawsze o tej samej porze co? Czy sie myle? Ja tam zeby cos z niej odczytac to musialabym cala lape wsadzic, a najlepiej to obejrzec bo na czuja nie potrafie......No nie idzie mi to sprawdzanie, heh
Tak dobrze mówisz zawsze o tej samej porze bo wędruje w ciągu dnia. Ja muszę się przebić przez te wszystkie ścianki i dopiero ją odnajduję ale nigdy na stojaka jej nie wyczułam czy tam z nogą w górze jak pisze Gaduaaa ja muszę w pozycji kucającej serioLago, Nats lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:75/130 ale to przed kawa, pielegniarka kazala mi mierzyc kilka razy dziennie, wiec teraz bede nosila sprzet ze soba, hahahaha. W sumie to nie wiem czy cisnienie powinno sie mierzyc z ranca czy dopiero po jakiejs aktywnosciFabian Cyprian Tymuś
-
Karolina2787 wrote:Tak dobrze mówisz zawsze o tej samej porze bo wędruje w ciągu dnia. Ja muszę się przebić przez te wszystkie ścianki i dopiero ją odnajduję ale nigdy na stojaka jej nie wyczułam czy tam z nogą w górze jak pisze Gaduaaa ja muszę w pozycji kucającej serio
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:kurcze Gizmo kiedyś wrzucała takie obrazki fajne dzięki którym mozna ja zlokalizowac łatwo...
Nats... szyjka to jak wsadzisz palucha to na wprost czujesz... nie są to scianki te po boku tylko to co na wprost.. i zawsze się bada w pozycji sotojącej z nogą opartą czy o wanne czy kibelek czy łóżko.. bo na leząco nie dośięgniesz.. i ważne żey zawsze w jednej pozycji...
I jeszcze mam coś takiego bardzo unerwionego. Jak dotykam to przyjemnie. To może być ta szyjka?Lago lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:ciśnienie się mierzy od rana przed kawą.. po kawie.. bardzo często trzeba mierzyć w zasadzie żeby wyciągnąć wnioski.. w ogóle to bym zaprponowała Ci założenie Holtera... wtedy byłoby wiadomo
COOOO????? A co to jest???? Ja pierdziele, chyba sobie daruje ta ciaze, bo przez nia coraz wiecej dziwnych rzeczy sie dowiaduje, ze moga mi dolegac....
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Szczerze Ci powiem że też mam podejrzenia co do PCOS bo ginka mi od razu ten inofolic kazała zakupić a jego się właśnie przy tym bierze. Tylko zamieniłam na inofem to wiadomo dlaczego. Ja na następnych 5 cykli bd piła inofem bo kracja trwa min. pół roku więc jak już zaczęłam to tak szybko nie poddam się no chyba że wcześniej groszek przerwie co bym oczywiście bardzo chciała3500 g 54 cm