Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie podobnie, zwłaszcza w weekendy jak siedzimy ze staruszkiem, to potem co chwilę coś jedliśmy. :D Ale koniec z tym :D Więc czas spać, żeby nie myśleć :D

Uciekam, dobranoc i jutro się odezwę, postaram się wkręcić do rozmowy :D hahahaha :) Trzymajcie się ciepło! <3

Angela*, Lago, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny, ale robicie smaka az chyva bede musiała cos wrabac przed snem :D
    Dzwoniłam dzis do mego gina... Mam maly dylemat ,rozregulowaly mi sie cykle ,i dzwoniłam w tej sprawie ,on mi powiedzial ze da mi cos antykoncepcyjne aby sir ładnie równo uregulowaly ... Problem w tym ze ja nie za bardzo chce anty bo przeciez sie staramy ... Co Wy o tym myślicie dziewczyny? Pomozcie ;(

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do jutra kokoszki, ziewy mnie biora wiec ten tego no......chyba czas w kime isc:)

zapachmalin lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Hejka dziewczyny, ale robicie smaka az chyva bede musiała cos wrabac przed snem :D
    Dzwoniłam dzis do mego gina... Mam maly dylemat ,rozregulowaly mi sie cykle ,i dzwoniłam w tej sprawie ,on mi powiedzial ze da mi cos antykoncepcyjne aby sir ładnie równo uregulowaly ... Problem w tym ze ja nie za bardzo chce anty bo przeciez sie staramy ... Co Wy o tym myślicie dziewczyny? Pomozcie ;(

A może ten castangus by Ci pomógł? Widziałam, że tutaj dużo dziewczyn go poleca, żeby wyregulować cykl. :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:

ja sie na tym kompletnie nie znam, ale wydaje mi sie ze sa tez inne dragi na uregulowanie a nie tylko antyki.....

• Angela* Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    A może ten castangus by Ci pomógł? Widziałam, że tutaj dużo dziewczyn go poleca, żeby wyregulować cykl. :)

Kurde musze mu to chyba zaproponować. . Dzięki słońce! :)

• Angela* Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja sie na tym kompletnie nie znam, ale wydaje mi sie ze sa tez inne dragi na uregulowanie a nie tylko antyki.....

Tez mi sie tak wydaje ;)
    Dobrej nocki ! <3

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:

Co jak co, ale tabletek anty bym nie polecała. Mi cykle uregulowały się dzięki duphastonie. A też mialam jedną wielką masakrę - cykle trwały nawet po 40-60 dni, a teraz jest zupełnie inaczej. (w sumie już kiedyś to mówiłam). :)
    A wypisywanie anty na regulacje cyklów osobie, ktora się stara o maleństwo jest kompletnie nieodpowiedzialne. Widać lekarz ten nie ma rozeznania w podstawowych sprawach albo lata mu koło nosa stan pacjentek.

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1768.gifJa już spać nie mogę oczywiście. Przyzwyczajona do rannego wstawania i co zrobić ech... Co do temperatury heh dziwoląg wgl z tego wykresu. Dzień nie zbyt ma być bo liczyłam na gorące słonko a będzie 19 stopni  no cóż meliskę wypiję i po mału śniadanko trza ogarniać. A jak u Was dzionek się rozpoczyna laski?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) też spać nie mogę hehe 5:30 oczy jak radary i koniec

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze wstaje o 5:30 do pracy a dzisiaj punkt 5 i już nie śpię nie wiem czemu to tak. Jakie plany Gadułka ;) na dziś?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja zawsze wstaje o 5:30 do pracy a dzisiaj punkt 5 i już nie śpię nie wiem czemu to tak. Jakie plany Gadułka ;) na dziś?
    dziś kinder party na 15 .. także busy dzień :) na 10 Satrszy mój ma trenieng, potem zakupy i pędem na urodzinki :)

testowałam :P :P :P

i nic.... 1 krecha... a już 11dpo.. i temp mi dziś skoczyła do 37,09... więc nie wiem o cooo chodzi...

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    dziś kinder party na 15 .. także busy dzień :) na 10 Satrszy mój ma trenieng, potem zakupy i pędem na urodzinki :)

testowałam :P :P :P

i nic.... 1 krecha... a już 11dpo.. i temp mi dziś skoczyła do 37,09... więc nie wiem o cooo chodzi...

Lubię dlatego że masz imprezkę i jakże ciekawy dzień :) ale nie lubię że nie masz dwóch kresek :( jak to no? Może się tak ukrywa ten nasz groszek i jeszcze trza poczekać troszku. Czyli dzisiaj tego pięknego torta obalacie? :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Lubię dlatego że masz imprezkę i jakże ciekawy dzień :) ale nie lubię że nie masz dwóch kresek :( jak to no? Może się tak ukrywa ten nasz groszek i jeszcze trza poczekać troszku. Czyli dzisiaj tego pięknego torta obalacie? :D
    taaaak tort idzie w ruch hhehe zobaczymy czy będzie smakował :)
    no widzisz niby test ze sklepu za 2 euro hahaha czułość 25... ale ja myślę że już by pokazał jakby coś było na rzeczy... pozostało mi czekać na @....

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    taaaak tort idzie w ruch hhehe zobaczymy czy będzie smakował :)
    no widzisz niby test ze sklepu za 2 euro hahaha czułość 25... ale ja myślę że już by pokazał jakby coś było na rzeczy... pozostało mi czekać na @....

Mmmm na pewno będzie równie pyszny jak i wygląda :) kurczę to co jest grane :/ czyżby znowu temperatury zawiodły? Ech... tym bardziej nie wierzę w nie już

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już w nic nie wierzę eh....

człowiek sie wstrzela w owulację.. wykres dwu fazowy.. itd.. i ja nie wiem co jest grane...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja już w nic nie wierzę eh....

człowiek sie wstrzela w owulację.. wykres dwu fazowy.. itd.. i ja nie wiem co jest grane...

Mi też już brak wiary w to wszystko :( tylko by się człowiek faszerował lekami i innymi specyfikami a tu jak nie było tak i nie ma. Niedługo pewnie całkiem zrezygnuję z mierzenia tych temperatur bo skoro one zawodzą to po co mają dawać złudne nadzieje.

• Nats Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny.
    Ej co to za nastroje?
    Gaduaaa - wciąż może być za wcześnie. Na pewno nic nie masz na tym teście?

A u mnie OF przesunął owulacje. Tym razem na 30 dc. Ciekawe co będzie jutro :D
    Ale dzisiaj obudziłam się z najwyższą jak do tego pory temp 37 st.

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats to temperatura rzeczywiście wow! :D Coś musi być z tego ;) jeju ale ta owulacja na 30dc masakra u mnie to już cały cykl i 3 dzień następnej @ by było :D hehe

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Czesc dziewczyny.
    Ej co to za nastroje?
    Gaduaaa - wciąż może być za wcześnie. Na pewno nic nie masz na tym teście?

A u mnie OF przesunął owulacje. Tym razem na 30 dc. Ciekawe co będzie jutro :D
    Ale dzisiaj obudziłam się z najwyższą jak do tego pory temp 37 st.
    ten OF też porypany całkowicie...
    nie ma ani cienia... nic.. rozebrałam go nawet bo był w plastiku :) strumieniowy heh
    11dpo to by pokazało już coś na bank.. choćby cień..
    już się nie łudzę :)

‹‹ 225 226 227 228 229 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ