"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie podobnie, zwłaszcza w weekendy jak siedzimy ze staruszkiem, to potem co chwilę coś jedliśmy. Ale koniec z tym Więc czas spać, żeby nie myśleć
Uciekam, dobranoc i jutro się odezwę, postaram się wkręcić do rozmowy hahahaha Trzymajcie się ciepło!Angela*, Lago, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny, ale robicie smaka az chyva bede musiała cos wrabac przed snem
Dzwoniłam dzis do mego gina... Mam maly dylemat ,rozregulowaly mi sie cykle ,i dzwoniłam w tej sprawie ,on mi powiedzial ze da mi cos antykoncepcyjne aby sir ładnie równo uregulowaly ... Problem w tym ze ja nie za bardzo chce anty bo przeciez sie staramy ... Co Wy o tym myślicie dziewczyny? Pomozcie ;( -
Angela* wrote:Hejka dziewczyny, ale robicie smaka az chyva bede musiała cos wrabac przed snem
Dzwoniłam dzis do mego gina... Mam maly dylemat ,rozregulowaly mi sie cykle ,i dzwoniłam w tej sprawie ,on mi powiedzial ze da mi cos antykoncepcyjne aby sir ładnie równo uregulowaly ... Problem w tym ze ja nie za bardzo chce anty bo przeciez sie staramy ... Co Wy o tym myślicie dziewczyny? Pomozcie ;(
A może ten castangus by Ci pomógł? Widziałam, że tutaj dużo dziewczyn go poleca, żeby wyregulować cykl. -
Angela* wrote:Hejka dziewczyny, ale robicie smaka az chyva bede musiała cos wrabac przed snem
Dzwoniłam dzis do mego gina... Mam maly dylemat ,rozregulowaly mi sie cykle ,i dzwoniłam w tej sprawie ,on mi powiedzial ze da mi cos antykoncepcyjne aby sir ładnie równo uregulowaly ... Problem w tym ze ja nie za bardzo chce anty bo przeciez sie staramy ... Co Wy o tym myślicie dziewczyny? Pomozcie ;(
ja sie na tym kompletnie nie znam, ale wydaje mi sie ze sa tez inne dragi na uregulowanie a nie tylko antyki..... -
Co jak co, ale tabletek anty bym nie polecała. Mi cykle uregulowały się dzięki duphastonie. A też mialam jedną wielką masakrę - cykle trwały nawet po 40-60 dni, a teraz jest zupełnie inaczej. (w sumie już kiedyś to mówiłam).
A wypisywanie anty na regulacje cyklów osobie, ktora się stara o maleństwo jest kompletnie nieodpowiedzialne. Widać lekarz ten nie ma rozeznania w podstawowych sprawach albo lata mu koło nosa stan pacjentek. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ja zawsze wstaje o 5:30 do pracy a dzisiaj punkt 5 i już nie śpię nie wiem czemu to tak. Jakie plany Gadułka na dziś?
testowałam
i nic.... 1 krecha... a już 11dpo.. i temp mi dziś skoczyła do 37,09... więc nie wiem o cooo chodzi...Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:dziś kinder party na 15 .. także busy dzień na 10 Satrszy mój ma trenieng, potem zakupy i pędem na urodzinki
testowałam
i nic.... 1 krecha... a już 11dpo.. i temp mi dziś skoczyła do 37,09... więc nie wiem o cooo chodzi...
Lubię dlatego że masz imprezkę i jakże ciekawy dzień ale nie lubię że nie masz dwóch kresek jak to no? Może się tak ukrywa ten nasz groszek i jeszcze trza poczekać troszku. Czyli dzisiaj tego pięknego torta obalacie? -
Karolina2787 wrote:Lubię dlatego że masz imprezkę i jakże ciekawy dzień ale nie lubię że nie masz dwóch kresek jak to no? Może się tak ukrywa ten nasz groszek i jeszcze trza poczekać troszku. Czyli dzisiaj tego pięknego torta obalacie?
no widzisz niby test ze sklepu za 2 euro hahaha czułość 25... ale ja myślę że już by pokazał jakby coś było na rzeczy... pozostało mi czekać na @....
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:taaaak tort idzie w ruch hhehe zobaczymy czy będzie smakował
no widzisz niby test ze sklepu za 2 euro hahaha czułość 25... ale ja myślę że już by pokazał jakby coś było na rzeczy... pozostało mi czekać na @....
Mmmm na pewno będzie równie pyszny jak i wygląda kurczę to co jest grane czyżby znowu temperatury zawiodły? Ech... tym bardziej nie wierzę w nie jużGaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:ja już w nic nie wierzę eh....
człowiek sie wstrzela w owulację.. wykres dwu fazowy.. itd.. i ja nie wiem co jest grane...
Mi też już brak wiary w to wszystko tylko by się człowiek faszerował lekami i innymi specyfikami a tu jak nie było tak i nie ma. Niedługo pewnie całkiem zrezygnuję z mierzenia tych temperatur bo skoro one zawodzą to po co mają dawać złudne nadzieje. -
Czesc dziewczyny.
Ej co to za nastroje?
Gaduaaa - wciąż może być za wcześnie. Na pewno nic nie masz na tym teście?
A u mnie OF przesunął owulacje. Tym razem na 30 dc. Ciekawe co będzie jutro
Ale dzisiaj obudziłam się z najwyższą jak do tego pory temp 37 st.
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Czesc dziewczyny.
Ej co to za nastroje?
Gaduaaa - wciąż może być za wcześnie. Na pewno nic nie masz na tym teście?
A u mnie OF przesunął owulacje. Tym razem na 30 dc. Ciekawe co będzie jutro
Ale dzisiaj obudziłam się z najwyższą jak do tego pory temp 37 st.
nie ma ani cienia... nic.. rozebrałam go nawet bo był w plastiku strumieniowy heh
11dpo to by pokazało już coś na bank.. choćby cień..
już się nie łudzęFabian Cyprian Tymuś