X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Ja z tych nisko ciśnieniowych :) potrafię mieć 60/100 hyhy raz miałam zawroty głowy w lutym na pogotowiu wylądowałam z powodu zawrotów z niskiego ciśnienia

to Ty mozesz raczyc sie kawa o kazdej porze dnia...ja po poludniu juz nie pije, bo nie chcialabym brac na to lekow. Cholesterol tez mam wysoki, ale wiecie....wiek, heheheheh

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to jakoś ogarnę. Póki co mam wszystko w domu, nawet kremówkę bo małż- w związku z dietą nabył dzisiaj truskawki- i postanowił ubić do nich śmietanę <3 hahahahahaha. Kocham go :D A co do masy, to nie mam pojęcia, zobaczę w tym ruskim za gotową, wiem, że tu w sklepie widziałam, nawet te wszystkie ozdoby, kolorowe posypki itp, ale coś pomyślę, bo młode by pewnie wolało coś owocowego lub czekoladowego. Muszę się wybrać na łowy :D
    Co do częstowania sąsiadów- nie znoszę ich, przynajmniej tych z mojej klatki- z jednym wyjątkiem :D Ale jeśli by nie wyszło, to może faktycznie można by im wcisnąć :D hahaha, jeszcze padną i będziemy się mogli na większe mieszkanie- Z BALKONEM <3 - zamienić :D hahahaha. (ja nie jestem taką suką, żeby nie było :D)
    A co do ciśnienia- dokładnie, one zawsze- czym się pani stresuje, to nie boli, sratatata, jakby nie wiedziały jak to jest. Tysiąc myśli, żeby o niczym nie zapomnieć, żeby o wszystko zapytać, żeby nie usłyszeć złych wiadomości, żeby pamiętać o zakupach wracając, i że trzeba coś tam odebrać z pralni, psa zawieźć do weterynarza, kupić wanish, umyć okna, zaprosić na weekend znajomych, i ogólnie to tampony mi się kończą... hahahaha. w sensie tysiąc rzeczy na głowie i jak żyć? Ale to się wszystkim łatwo mówi, jakbyśmy jakieś dziwne były... hahahaha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 22:11

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    to Ty mozesz raczyc sie kawa o kazdej porze dnia...ja po poludniu juz nie pije, bo nie chcialabym brac na to lekow. Cholesterol tez mam wysoki, ale wiecie....wiek, heheheheh
    Cholesterol też mam.za wysoki i żeby było.smiesznie to.i.ten dobry i.ten zły.. Ale to.podobno hashi robi hehe

Lago lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina jak.sa pierdoly do ozdób to i masa będzie ;)

zapachmalin lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TAK MI SIĘ WSPOMNIAŁO <3 hahahaha :D :D :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/379c05fa0587.jpg

Gaduaaa, Caro, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Malina jak.sa pierdoly do ozdób to i masa będzie ;)

No pewnie są, obiecuję rzetelnie przeszukać półki jak będę następnym razem to coś znajdę :D Ile takich mas na takie powiedzmy nie wiem, trzy/cztery poziomy? :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    TAK MI SIĘ WSPOMNIAŁO <3 hahahaha :D :D :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/379c05fa0587.jpg

hahahahahhahaha ja czasem tak zasypiam!

Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie chcialam Wam napisac, ze u Was to torty na potege mozna piec z taka dostepnoscia pierdol do dekoracji. Tutaj sa tylko jakies mizerne pisaki lukrowe (beznadziejne), kilka posypek i jakies kwiatki z oplatka, bleeeee

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    No pewnie są, obiecuję rzetelnie przeszukać półki jak będę następnym razem to coś znajdę :D Ile takich mas na takie powiedzmy nie wiem, trzy/cztery poziomy? :D
    Taki wysoki chcesz? Hahaha ja przekładam raz masa i.na około masy dużo.to.2 paczki i litr kremowki

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Taki wysoki chcesz? Hahaha ja przekładam raz masa i.na około masy dużo.to.2 paczki i litr kremowki

A to ja nie wiem, myślałam, że jak rozetnę biszkopt to na czy części :D hahahaha. A nie? :D ^_^ ja się nie znam :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    A to ja nie wiem, myślałam, że jak rozetnę biszkopt to na czy części :D hahahaha. A nie? :D ^_^ ja się nie znam :D

hahahhahhahahaha pionowo to i pewnie na 6 dalabys rade go pochlastac

zapachmalin, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahhahhahahaha pionowo to i pewnie na 6 dalabys rade go pochlastac

buhaha mega :D <3 Mój będzie jak ciasto do pizzy, cienkie ale jakie nadziane :D hahahahaha <3

Gaduaaa, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski Wy lepiej przez Skypa pieczcie to ciasto, bo tu moze byc ciezko widze:))))))))))

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Hehehe jakby Ci taki wysoki urósł to może by się dało na 3 części podzielić hihi

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jezu jezu, no dobra, no :D Bo mi głupio i buraczka strzeliłam :D No nie wiedziałam no :P Moja mama jak kiedyś piekła to widocznie miała podwójne składniki :P No ale ok ok, już się zamykam. Jak coś to kupię gotowca- koło ozdób leżą białe i ciemne, co kto lubi i takie trzy częściowe też są! :D hahahhahaa ^_^ a jak coś to się nie przyznam :D <3

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    o jezu jezu, no dobra, no :D Bo mi głupio i buraczka strzeliłam :D No nie wiedziałam no :P Moja mama jak kiedyś piekła to widocznie miała podwójne składniki :P No ale ok ok, już się zamykam. Jak coś to kupię gotowca- koło ozdób leżą białe i ciemne, co kto lubi i takie trzy częściowe też są! :D hahahhahaa ^_^ a jak coś to się nie przyznam :D <3
    Hahahahaha hahahahaha nie mogę z Ciebie hahaha

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piernicze, przez Was chce mi sie jesc.....MAlina nasmaz nalesnikow, poprzekladaj bita smietana i dzemem i bedzie git:)

Gaduaaa, zapachmalin, Caro, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śmiejecie się ze mnie, a mnie się zawsze wydawało, że jakiś tam minimalny talent po mamie odziedziczyłam :D To prawdziwa mistrzyni kuchenna, więc pewnie nie ma szans dorównać, ale i z bigosem i żeberkami i z sernikiem sobie poradzę. :D Ale tortów nigdy nie musiałam- mój najbardziej lubi kopca więc jemu zawsze to, a z racji tego, że w zeszłym roku mały właściwie tylko oblizał łyżkę to też nie robiłam. No ale w tym najwyższa pora się wykazać. :D
    Gadi widzę, że Twój tort robi furorę na fb :D brawo! :D

Ale okej, kończymy temat bo Lago z głodu zejdzie, wrócimy do tego na początku miesiąca :D
    Sama bym coś zjadła w sumie ^_^

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 22:42

Gaduaaa, Lago lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wyjadlam końcówkę kremu tortowego na 30% kremowce 3 godz temu i mam póki co dość hahahaha

Lago, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Ale okej, kończymy temat bo Lago z głodu zejdzie, wrócimy do tego na początku miesiąca :D
    Sama bym coś zjadła w sumie ^_^

heheheh spoko, przyzwyczajam sie do uczucia glodu wieczorem, bo ostatnio to przeginalam z tym zarciem po nocach:)

‹‹ 224 225 226 227 228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ