"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Ja z tych nisko ciśnieniowych potrafię mieć 60/100 hyhy raz miałam zawroty głowy w lutym na pogotowiu wylądowałam z powodu zawrotów z niskiego ciśnienia
to Ty mozesz raczyc sie kawa o kazdej porze dnia...ja po poludniu juz nie pije, bo nie chcialabym brac na to lekow. Cholesterol tez mam wysoki, ale wiecie....wiek, heheheheh -
A no to jakoś ogarnę. Póki co mam wszystko w domu, nawet kremówkę bo małż- w związku z dietą nabył dzisiaj truskawki- i postanowił ubić do nich śmietanę hahahahahaha. Kocham go A co do masy, to nie mam pojęcia, zobaczę w tym ruskim za gotową, wiem, że tu w sklepie widziałam, nawet te wszystkie ozdoby, kolorowe posypki itp, ale coś pomyślę, bo młode by pewnie wolało coś owocowego lub czekoladowego. Muszę się wybrać na łowy
Co do częstowania sąsiadów- nie znoszę ich, przynajmniej tych z mojej klatki- z jednym wyjątkiem Ale jeśli by nie wyszło, to może faktycznie można by im wcisnąć hahaha, jeszcze padną i będziemy się mogli na większe mieszkanie- Z BALKONEM - zamienić hahahaha. (ja nie jestem taką suką, żeby nie było )
A co do ciśnienia- dokładnie, one zawsze- czym się pani stresuje, to nie boli, sratatata, jakby nie wiedziały jak to jest. Tysiąc myśli, żeby o niczym nie zapomnieć, żeby o wszystko zapytać, żeby nie usłyszeć złych wiadomości, żeby pamiętać o zakupach wracając, i że trzeba coś tam odebrać z pralni, psa zawieźć do weterynarza, kupić wanish, umyć okna, zaprosić na weekend znajomych, i ogólnie to tampony mi się kończą... hahahaha. w sensie tysiąc rzeczy na głowie i jak żyć? Ale to się wszystkim łatwo mówi, jakbyśmy jakieś dziwne były... hahahaha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 22:11
-
Lago wrote:to Ty mozesz raczyc sie kawa o kazdej porze dnia...ja po poludniu juz nie pije, bo nie chcialabym brac na to lekow. Cholesterol tez mam wysoki, ale wiecie....wiek, heheheheh
Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:No pewnie są, obiecuję rzetelnie przeszukać półki jak będę następnym razem to coś znajdę Ile takich mas na takie powiedzmy nie wiem, trzy/cztery poziomy?
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
o jezu jezu, no dobra, no Bo mi głupio i buraczka strzeliłam No nie wiedziałam no Moja mama jak kiedyś piekła to widocznie miała podwójne składniki No ale ok ok, już się zamykam. Jak coś to kupię gotowca- koło ozdób leżą białe i ciemne, co kto lubi i takie trzy częściowe też są! hahahhahaa a jak coś to się nie przyznam
-
zapachmalin wrote:o jezu jezu, no dobra, no Bo mi głupio i buraczka strzeliłam No nie wiedziałam no Moja mama jak kiedyś piekła to widocznie miała podwójne składniki No ale ok ok, już się zamykam. Jak coś to kupię gotowca- koło ozdób leżą białe i ciemne, co kto lubi i takie trzy częściowe też są! hahahhahaa a jak coś to się nie przyznam
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Śmiejecie się ze mnie, a mnie się zawsze wydawało, że jakiś tam minimalny talent po mamie odziedziczyłam To prawdziwa mistrzyni kuchenna, więc pewnie nie ma szans dorównać, ale i z bigosem i żeberkami i z sernikiem sobie poradzę. Ale tortów nigdy nie musiałam- mój najbardziej lubi kopca więc jemu zawsze to, a z racji tego, że w zeszłym roku mały właściwie tylko oblizał łyżkę to też nie robiłam. No ale w tym najwyższa pora się wykazać.
Gadi widzę, że Twój tort robi furorę na fb brawo!
Ale okej, kończymy temat bo Lago z głodu zejdzie, wrócimy do tego na początku miesiąca
Sama bym coś zjadła w sumieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 22:42
Gaduaaa, Lago lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Ale okej, kończymy temat bo Lago z głodu zejdzie, wrócimy do tego na początku miesiąca
Sama bym coś zjadła w sumie
heheheh spoko, przyzwyczajam sie do uczucia glodu wieczorem, bo ostatnio to przeginalam z tym zarciem po nocach:)zapachmalin lubi tę wiadomość