Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Ja z tych nisko ciśnieniowych :) potrafię mieć 60/100 hyhy raz miałam zawroty głowy w lutym na pogotowiu wylądowałam z powodu zawrotów z niskiego ciśnienia

to Ty mozesz raczyc sie kawa o kazdej porze dnia...ja po poludniu juz nie pije, bo nie chcialabym brac na to lekow. Cholesterol tez mam wysoki, ale wiecie....wiek, heheheheh

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to jakoś ogarnę. Póki co mam wszystko w domu, nawet kremówkę bo małż- w związku z dietą nabył dzisiaj truskawki- i postanowił ubić do nich śmietanę <3 hahahahahaha. Kocham go :D A co do masy, to nie mam pojęcia, zobaczę w tym ruskim za gotową, wiem, że tu w sklepie widziałam, nawet te wszystkie ozdoby, kolorowe posypki itp, ale coś pomyślę, bo młode by pewnie wolało coś owocowego lub czekoladowego. Muszę się wybrać na łowy :D
    Co do częstowania sąsiadów- nie znoszę ich, przynajmniej tych z mojej klatki- z jednym wyjątkiem :D Ale jeśli by nie wyszło, to może faktycznie można by im wcisnąć :D hahaha, jeszcze padną i będziemy się mogli na większe mieszkanie- Z BALKONEM <3 - zamienić :D hahahaha. (ja nie jestem taką suką, żeby nie było :D)
    A co do ciśnienia- dokładnie, one zawsze- czym się pani stresuje, to nie boli, sratatata, jakby nie wiedziały jak to jest. Tysiąc myśli, żeby o niczym nie zapomnieć, żeby o wszystko zapytać, żeby nie usłyszeć złych wiadomości, żeby pamiętać o zakupach wracając, i że trzeba coś tam odebrać z pralni, psa zawieźć do weterynarza, kupić wanish, umyć okna, zaprosić na weekend znajomych, i ogólnie to tampony mi się kończą... hahahaha. w sensie tysiąc rzeczy na głowie i jak żyć? Ale to się wszystkim łatwo mówi, jakbyśmy jakieś dziwne były... hahahaha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 22:11

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    to Ty mozesz raczyc sie kawa o kazdej porze dnia...ja po poludniu juz nie pije, bo nie chcialabym brac na to lekow. Cholesterol tez mam wysoki, ale wiecie....wiek, heheheheh
    Cholesterol też mam.za wysoki i żeby było.smiesznie to.i.ten dobry i.ten zły.. Ale to.podobno hashi robi hehe

Lago lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina jak.sa pierdoly do ozdób to i masa będzie ;)

zapachmalin lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TAK MI SIĘ WSPOMNIAŁO <3 hahahaha :D :D :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/379c05fa0587.jpg

Gaduaaa, Caro, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Malina jak.sa pierdoly do ozdób to i masa będzie ;)

No pewnie są, obiecuję rzetelnie przeszukać półki jak będę następnym razem to coś znajdę :D Ile takich mas na takie powiedzmy nie wiem, trzy/cztery poziomy? :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    TAK MI SIĘ WSPOMNIAŁO <3 hahahaha :D :D :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/379c05fa0587.jpg

hahahahahhahaha ja czasem tak zasypiam!

Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie chcialam Wam napisac, ze u Was to torty na potege mozna piec z taka dostepnoscia pierdol do dekoracji. Tutaj sa tylko jakies mizerne pisaki lukrowe (beznadziejne), kilka posypek i jakies kwiatki z oplatka, bleeeee

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    No pewnie są, obiecuję rzetelnie przeszukać półki jak będę następnym razem to coś znajdę :D Ile takich mas na takie powiedzmy nie wiem, trzy/cztery poziomy? :D
    Taki wysoki chcesz? Hahaha ja przekładam raz masa i.na około masy dużo.to.2 paczki i litr kremowki

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Taki wysoki chcesz? Hahaha ja przekładam raz masa i.na około masy dużo.to.2 paczki i litr kremowki

A to ja nie wiem, myślałam, że jak rozetnę biszkopt to na czy części :D hahahaha. A nie? :D ^_^ ja się nie znam :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    A to ja nie wiem, myślałam, że jak rozetnę biszkopt to na czy części :D hahahaha. A nie? :D ^_^ ja się nie znam :D

hahahhahhahahaha pionowo to i pewnie na 6 dalabys rade go pochlastac

zapachmalin, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahhahhahahaha pionowo to i pewnie na 6 dalabys rade go pochlastac

buhaha mega :D <3 Mój będzie jak ciasto do pizzy, cienkie ale jakie nadziane :D hahahahaha <3

Gaduaaa, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski Wy lepiej przez Skypa pieczcie to ciasto, bo tu moze byc ciezko widze:))))))))))

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Hehehe jakby Ci taki wysoki urósł to może by się dało na 3 części podzielić hihi

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jezu jezu, no dobra, no :D Bo mi głupio i buraczka strzeliłam :D No nie wiedziałam no :P Moja mama jak kiedyś piekła to widocznie miała podwójne składniki :P No ale ok ok, już się zamykam. Jak coś to kupię gotowca- koło ozdób leżą białe i ciemne, co kto lubi i takie trzy częściowe też są! :D hahahhahaa ^_^ a jak coś to się nie przyznam :D <3

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    o jezu jezu, no dobra, no :D Bo mi głupio i buraczka strzeliłam :D No nie wiedziałam no :P Moja mama jak kiedyś piekła to widocznie miała podwójne składniki :P No ale ok ok, już się zamykam. Jak coś to kupię gotowca- koło ozdób leżą białe i ciemne, co kto lubi i takie trzy częściowe też są! :D hahahhahaa ^_^ a jak coś to się nie przyznam :D <3
    Hahahahaha hahahahaha nie mogę z Ciebie hahaha

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piernicze, przez Was chce mi sie jesc.....MAlina nasmaz nalesnikow, poprzekladaj bita smietana i dzemem i bedzie git:)

Gaduaaa, zapachmalin, Caro, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śmiejecie się ze mnie, a mnie się zawsze wydawało, że jakiś tam minimalny talent po mamie odziedziczyłam :D To prawdziwa mistrzyni kuchenna, więc pewnie nie ma szans dorównać, ale i z bigosem i żeberkami i z sernikiem sobie poradzę. :D Ale tortów nigdy nie musiałam- mój najbardziej lubi kopca więc jemu zawsze to, a z racji tego, że w zeszłym roku mały właściwie tylko oblizał łyżkę to też nie robiłam. No ale w tym najwyższa pora się wykazać. :D
    Gadi widzę, że Twój tort robi furorę na fb :D brawo! :D

Ale okej, kończymy temat bo Lago z głodu zejdzie, wrócimy do tego na początku miesiąca :D
    Sama bym coś zjadła w sumie ^_^

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 22:42

Gaduaaa, Lago lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wyjadlam końcówkę kremu tortowego na 30% kremowce 3 godz temu i mam póki co dość hahahaha

Lago, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Ale okej, kończymy temat bo Lago z głodu zejdzie, wrócimy do tego na początku miesiąca :D
    Sama bym coś zjadła w sumie ^_^

heheheh spoko, przyzwyczajam sie do uczucia glodu wieczorem, bo ostatnio to przeginalam z tym zarciem po nocach:)

‹‹ 224 225 226 227 228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ