X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats ale teraz się zgodzę z OF że tak wyznaczył Ci owu.. też bym tak zaznaczyła :) także kolejnych kilkanaście dni przed Tobą heh może Tobie się poszczęści takim zwariowanym cyklem :) tego Ci życzę !

Nats lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elo ranne ptaszki:) chociaz w weekend pospalybyscie dluzej:P

• Nats Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Nats to temperatura rzeczywiście wow! :D Coś musi być z tego ;) jeju ale ta owulacja na 30dc masakra u mnie to już cały cykl i 3 dzień następnej @ by było :D hehe
    Wiem, masakra z tymi cyklami. Ćwiczą moja cierpliwość. :D
    Raczej coś czuję, ze nici z tego. Teraz najbardziej mi zależy, żeby malpa do wtorku nie przyszła...

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Wiem, masakra z tymi cyklami. Ćwiczą moja cierpliwość. :D
    Raczej coś czuję, ze nici z tego. Teraz najbardziej mi zależy, żeby malpa do wtorku nie przyszła...

Kochana a Ty Castagnusa łykasz chyba i co nic nie pomógł ustabilizować?

• Nats Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ten OF też porypany całkowicie...
    nie ma ani cienia... nic.. rozebrałam go nawet bo był w plastiku :) strumieniowy heh
    11dpo to by pokazało już coś na bank.. choćby cień..
    już się nie łudzę :)
    No i co zrobisz...:(
    Kurde ja myślałam, że coś będzie z tego. Taki piękny wykres. Ale może jeszcze troche za wcześnie. Teoretycznie zagniezdzenie może być do w12 dpo. Może Groszek się wgryza dopiero.

Gaduaaa lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Nats ale teraz się zgodzę z OF że tak wyznaczył Ci owu.. też bym tak zaznaczyła :) także kolejnych kilkanaście dni przed Tobą heh może Tobie się poszczęści takim zwariowanym cyklem :) tego Ci życzę !
    Dzięki Ci kochana, ale jakoś tego nie czuję. Wydaje mi się, ze w ogole owu nie było i malpa wcześniej przyjdzie. No, ale zobaczymy :)

3500 g 54 cm <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kochana a Ty Castagnusa łykasz chyba i co nic nie pomógł ustabilizować?
    Dopiero jestem w trakcie 2 opakowania. Ostatnio się wkurzylam i zaczęłam jeść po 2 tabletki :P
    Nie wiem czy to dobry pomysl był, ale może coś w końcu się ruszy :) Ale na efekty trzeba troszkę poczekać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 07:39

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago odmul :P

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Wam ze dziś to się poirytowałam.. no bo tamte testy to raczej dla zabawy. bo wiadomo że za szybko i takie tandetne na dodatek.. ale dziś to już dupa ała.... to na bank nici z tego.. jestem pewna... wieczorem obczaje szyjke to bede wiedziała czy @ idzie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Dopiero jestem w trakcie 2 opakowania. Ostatnio się wierzyłam i zaczęłam jeść po 2 tabletki :P
    Nie wiem czy to dobry pomysl był, ale może coś w końcu się ruszy :) Ale na efekty trzeba troszkę poczekać.

W sumie to ziołowe tabsy więc zaszkodzić nie powinny ;) niby jak wagę masz ponad 60kg to dwie się wtedy łyka ale tak czy siak zaszkodzić nie powinny. Ja na Twoim miejscu zapewne tak samo bym zrobiła :) Poczekaj bo ja od następnego cyklu też bd brała Casta więc jak i mi nic nie da to też zwiększę dawkę :D tyle że ja go na obniżenie PRL bd łykać.

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Lago odmul :P

hahahahahahahaha kawe spijam i cisnienie sprawdzam, bo oczywiscie sobie wkrecilam teraz ze mnie wykonczy:))))

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    powiem Wam ze dziś to się poirytowałam.. no bo tamte testy to raczej dla zabawy. bo wiadomo że za szybko i takie tandetne na dodatek.. ale dziś to już dupa ała.... to na bank nici z tego.. jestem pewna... wieczorem obczaje szyjke to bede wiedziała czy @ idzie..

Gaduaaa Ty umiesz tę szyjkę badać? Bo ja nigdy nie wiem jak wyczuć otwartą od zamkniętej :/ Mam z tym problem bo u mnie to tak ciężko jest ją wgl wyczuć że dla mnie to jest zawsze wysoko

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

ciotka, a jak mialas w innych ciazach? Wychodzily Ci wczesniej?

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gaduaaa Ty umiesz tę szyjkę badać? Bo ja nigdy nie wiem jak wyczuć otwartą od zamkniętej :/ Mam z tym problem bo u mnie to tak ciężko jest ją wgl wyczuć że dla mnie to jest zawsze wysoko

a u mnie za nisko, prawie wystaje, hahahhahahahhaha dlatego juz nie grzebie:P

• Nats Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    W sumie to ziołowe tabsy więc zaszkodzić nie powinny ;) niby jak wagę masz ponad 60kg to dwie się wtedy łyka ale tak czy siak zaszkodzić nie powinny. Ja na Twoim miejscu zapewne tak samo bym zrobiła :) Poczekaj bo ja od następnego cyklu też bd brała Casta więc jak i mi nic nie da to też zwiększę dawkę :D tyle że ja go na obniżenie PRL bd łykać.
    Prolaktynka tez u mnie za wysoko. W ogole boje sie, ze mam te jajniki polictyczne, bo przy długich cyklach to się podejrzewa. Także z zajściem w ciaze u mnie może łatwo nie być.
    Ja się właśnie zastanawiam czy od Nowego cyklu ten inofem włączyć czy ziola Sroki.

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    bo musisz ją często badać żeby ją zrozumieć...
    a z tym czy jest otwarta czy zamknięta to i ja mam problem bo podobno te które rodziły to mają niedomkniętą... ja czuje że @ idzie to ona jest nisko i cała taka jak gąbka łącznie ze ściankami w koło...

Nats lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ciotka, a jak mialas w innych ciazach? Wychodzily Ci wczesniej?
    hahaha nie wiem... z pierwszym zrobiłam test z dobre 2 tyg po terminie @ :) a z drugim z dwa dni po @

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a u mnie za nisko, prawie wystaje, hahahhahahahhaha dlatego juz nie grzebie:P
    na pewno zlokalizowałaś szyjkę ?? hahahahaha

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Ja się właśnie zastanawiam czy od Nowego cyklu ten inofem włączyć czy ziola Sroki.

Mozesz to i to, Sroka wyreguluje hormony a Inofem to w koncu witaminy B i kwas foliowy.

Nats lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahahahahahaha kawe spijam i cisnienie sprawdzam, bo oczywiscie sobie wkrecilam teraz ze mnie wykonczy:))))
    no i jakie masz ciśnienie dziś ?

‹‹ 226 227 228 229 230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ