X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats ale teraz się zgodzę z OF że tak wyznaczył Ci owu.. też bym tak zaznaczyła :) także kolejnych kilkanaście dni przed Tobą heh może Tobie się poszczęści takim zwariowanym cyklem :) tego Ci życzę !

Nats lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elo ranne ptaszki:) chociaz w weekend pospalybyscie dluzej:P

• Nats Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Nats to temperatura rzeczywiście wow! :D Coś musi być z tego ;) jeju ale ta owulacja na 30dc masakra u mnie to już cały cykl i 3 dzień następnej @ by było :D hehe
    Wiem, masakra z tymi cyklami. Ćwiczą moja cierpliwość. :D
    Raczej coś czuję, ze nici z tego. Teraz najbardziej mi zależy, żeby malpa do wtorku nie przyszła...

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Wiem, masakra z tymi cyklami. Ćwiczą moja cierpliwość. :D
    Raczej coś czuję, ze nici z tego. Teraz najbardziej mi zależy, żeby malpa do wtorku nie przyszła...

Kochana a Ty Castagnusa łykasz chyba i co nic nie pomógł ustabilizować?

• Nats Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ten OF też porypany całkowicie...
    nie ma ani cienia... nic.. rozebrałam go nawet bo był w plastiku :) strumieniowy heh
    11dpo to by pokazało już coś na bank.. choćby cień..
    już się nie łudzę :)
    No i co zrobisz...:(
    Kurde ja myślałam, że coś będzie z tego. Taki piękny wykres. Ale może jeszcze troche za wcześnie. Teoretycznie zagniezdzenie może być do w12 dpo. Może Groszek się wgryza dopiero.

Gaduaaa lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Nats ale teraz się zgodzę z OF że tak wyznaczył Ci owu.. też bym tak zaznaczyła :) także kolejnych kilkanaście dni przed Tobą heh może Tobie się poszczęści takim zwariowanym cyklem :) tego Ci życzę !
    Dzięki Ci kochana, ale jakoś tego nie czuję. Wydaje mi się, ze w ogole owu nie było i malpa wcześniej przyjdzie. No, ale zobaczymy :)

3500 g 54 cm <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kochana a Ty Castagnusa łykasz chyba i co nic nie pomógł ustabilizować?
    Dopiero jestem w trakcie 2 opakowania. Ostatnio się wkurzylam i zaczęłam jeść po 2 tabletki :P
    Nie wiem czy to dobry pomysl był, ale może coś w końcu się ruszy :) Ale na efekty trzeba troszkę poczekać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 07:39

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago odmul :P

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Wam ze dziś to się poirytowałam.. no bo tamte testy to raczej dla zabawy. bo wiadomo że za szybko i takie tandetne na dodatek.. ale dziś to już dupa ała.... to na bank nici z tego.. jestem pewna... wieczorem obczaje szyjke to bede wiedziała czy @ idzie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Dopiero jestem w trakcie 2 opakowania. Ostatnio się wierzyłam i zaczęłam jeść po 2 tabletki :P
    Nie wiem czy to dobry pomysl był, ale może coś w końcu się ruszy :) Ale na efekty trzeba troszkę poczekać.

W sumie to ziołowe tabsy więc zaszkodzić nie powinny ;) niby jak wagę masz ponad 60kg to dwie się wtedy łyka ale tak czy siak zaszkodzić nie powinny. Ja na Twoim miejscu zapewne tak samo bym zrobiła :) Poczekaj bo ja od następnego cyklu też bd brała Casta więc jak i mi nic nie da to też zwiększę dawkę :D tyle że ja go na obniżenie PRL bd łykać.

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Lago odmul :P

hahahahahahahaha kawe spijam i cisnienie sprawdzam, bo oczywiscie sobie wkrecilam teraz ze mnie wykonczy:))))

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    powiem Wam ze dziś to się poirytowałam.. no bo tamte testy to raczej dla zabawy. bo wiadomo że za szybko i takie tandetne na dodatek.. ale dziś to już dupa ała.... to na bank nici z tego.. jestem pewna... wieczorem obczaje szyjke to bede wiedziała czy @ idzie..

Gaduaaa Ty umiesz tę szyjkę badać? Bo ja nigdy nie wiem jak wyczuć otwartą od zamkniętej :/ Mam z tym problem bo u mnie to tak ciężko jest ją wgl wyczuć że dla mnie to jest zawsze wysoko

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

ciotka, a jak mialas w innych ciazach? Wychodzily Ci wczesniej?

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gaduaaa Ty umiesz tę szyjkę badać? Bo ja nigdy nie wiem jak wyczuć otwartą od zamkniętej :/ Mam z tym problem bo u mnie to tak ciężko jest ją wgl wyczuć że dla mnie to jest zawsze wysoko

a u mnie za nisko, prawie wystaje, hahahhahahahhaha dlatego juz nie grzebie:P

• Nats Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    W sumie to ziołowe tabsy więc zaszkodzić nie powinny ;) niby jak wagę masz ponad 60kg to dwie się wtedy łyka ale tak czy siak zaszkodzić nie powinny. Ja na Twoim miejscu zapewne tak samo bym zrobiła :) Poczekaj bo ja od następnego cyklu też bd brała Casta więc jak i mi nic nie da to też zwiększę dawkę :D tyle że ja go na obniżenie PRL bd łykać.
    Prolaktynka tez u mnie za wysoko. W ogole boje sie, ze mam te jajniki polictyczne, bo przy długich cyklach to się podejrzewa. Także z zajściem w ciaze u mnie może łatwo nie być.
    Ja się właśnie zastanawiam czy od Nowego cyklu ten inofem włączyć czy ziola Sroki.

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    bo musisz ją często badać żeby ją zrozumieć...
    a z tym czy jest otwarta czy zamknięta to i ja mam problem bo podobno te które rodziły to mają niedomkniętą... ja czuje że @ idzie to ona jest nisko i cała taka jak gąbka łącznie ze ściankami w koło...

Nats lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ciotka, a jak mialas w innych ciazach? Wychodzily Ci wczesniej?
    hahaha nie wiem... z pierwszym zrobiłam test z dobre 2 tyg po terminie @ :) a z drugim z dwa dni po @

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a u mnie za nisko, prawie wystaje, hahahhahahahhaha dlatego juz nie grzebie:P
    na pewno zlokalizowałaś szyjkę ?? hahahahaha

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Ja się właśnie zastanawiam czy od Nowego cyklu ten inofem włączyć czy ziola Sroki.

Mozesz to i to, Sroka wyreguluje hormony a Inofem to w koncu witaminy B i kwas foliowy.

Nats lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahahahahahaha kawe spijam i cisnienie sprawdzam, bo oczywiscie sobie wkrecilam teraz ze mnie wykonczy:))))
    no i jakie masz ciśnienie dziś ?

‹‹ 226 227 228 229 230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ