"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Nats to temperatura rzeczywiście wow! Coś musi być z tego jeju ale ta owulacja na 30dc masakra u mnie to już cały cykl i 3 dzień następnej @ by było hehe
Raczej coś czuję, ze nici z tego. Teraz najbardziej mi zależy, żeby malpa do wtorku nie przyszła...3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:ten OF też porypany całkowicie...
nie ma ani cienia... nic.. rozebrałam go nawet bo był w plastiku strumieniowy heh
11dpo to by pokazało już coś na bank.. choćby cień..
już się nie łudzę
Kurde ja myślałam, że coś będzie z tego. Taki piękny wykres. Ale może jeszcze troche za wcześnie. Teoretycznie zagniezdzenie może być do w12 dpo. Może Groszek się wgryza dopiero.Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:Nats ale teraz się zgodzę z OF że tak wyznaczył Ci owu.. też bym tak zaznaczyła także kolejnych kilkanaście dni przed Tobą heh może Tobie się poszczęści takim zwariowanym cyklem tego Ci życzę !3500 g 54 cm
-
Karolina2787 wrote:Kochana a Ty Castagnusa łykasz chyba i co nic nie pomógł ustabilizować?
Nie wiem czy to dobry pomysl był, ale może coś w końcu się ruszy Ale na efekty trzeba troszkę poczekać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 07:39
3500 g 54 cm -
powiem Wam ze dziś to się poirytowałam.. no bo tamte testy to raczej dla zabawy. bo wiadomo że za szybko i takie tandetne na dodatek.. ale dziś to już dupa ała.... to na bank nici z tego.. jestem pewna... wieczorem obczaje szyjke to bede wiedziała czy @ idzie..Fabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualnyNats wrote:Dopiero jestem w trakcie 2 opakowania. Ostatnio się wierzyłam i zaczęłam jeść po 2 tabletki
Nie wiem czy to dobry pomysl był, ale może coś w końcu się ruszy Ale na efekty trzeba troszkę poczekać.
W sumie to ziołowe tabsy więc zaszkodzić nie powinny niby jak wagę masz ponad 60kg to dwie się wtedy łyka ale tak czy siak zaszkodzić nie powinny. Ja na Twoim miejscu zapewne tak samo bym zrobiła Poczekaj bo ja od następnego cyklu też bd brała Casta więc jak i mi nic nie da to też zwiększę dawkę tyle że ja go na obniżenie PRL bd łykać. -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:powiem Wam ze dziś to się poirytowałam.. no bo tamte testy to raczej dla zabawy. bo wiadomo że za szybko i takie tandetne na dodatek.. ale dziś to już dupa ała.... to na bank nici z tego.. jestem pewna... wieczorem obczaje szyjke to bede wiedziała czy @ idzie..
Gaduaaa Ty umiesz tę szyjkę badać? Bo ja nigdy nie wiem jak wyczuć otwartą od zamkniętej Mam z tym problem bo u mnie to tak ciężko jest ją wgl wyczuć że dla mnie to jest zawsze wysoko -
Gaduaaa wrote:powiem Wam ze dziś to się poirytowałam.. no bo tamte testy to raczej dla zabawy. bo wiadomo że za szybko i takie tandetne na dodatek.. ale dziś to już dupa ała.... to na bank nici z tego.. jestem pewna... wieczorem obczaje szyjke to bede wiedziała czy @ idzie..
ciotka, a jak mialas w innych ciazach? Wychodzily Ci wczesniej? -
Karolina2787 wrote:Gaduaaa Ty umiesz tę szyjkę badać? Bo ja nigdy nie wiem jak wyczuć otwartą od zamkniętej Mam z tym problem bo u mnie to tak ciężko jest ją wgl wyczuć że dla mnie to jest zawsze wysoko
a u mnie za nisko, prawie wystaje, hahahhahahahhaha dlatego juz nie grzebie:P -
Karolina2787 wrote:W sumie to ziołowe tabsy więc zaszkodzić nie powinny niby jak wagę masz ponad 60kg to dwie się wtedy łyka ale tak czy siak zaszkodzić nie powinny. Ja na Twoim miejscu zapewne tak samo bym zrobiła Poczekaj bo ja od następnego cyklu też bd brała Casta więc jak i mi nic nie da to też zwiększę dawkę tyle że ja go na obniżenie PRL bd łykać.
Ja się właśnie zastanawiam czy od Nowego cyklu ten inofem włączyć czy ziola Sroki.3500 g 54 cm -
Karolina2787 wrote:Gaduaaa Ty umiesz tę szyjkę badać? Bo ja nigdy nie wiem jak wyczuć otwartą od zamkniętej Mam z tym problem bo u mnie to tak ciężko jest ją wgl wyczuć że dla mnie to jest zawsze wysoko
a z tym czy jest otwarta czy zamknięta to i ja mam problem bo podobno te które rodziły to mają niedomkniętą... ja czuje że @ idzie to ona jest nisko i cała taka jak gąbka łącznie ze ściankami w koło...Nats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś