X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kochana a czemu kiedyś? Po co czekać? zrób rozkminę jak teraz masz fazę na to a i widzisz że ludziska też szczerzą pyska na to ;) będzie bardzo dobry interes

P.S na początek nie dużo trzeba, a to ten przekaże to tamten poleci takie wiesz a la Solejukowa z rancza :D
    hahha a no wrzuciłam na fb mój tort i zobaczymy :) może jakiś odezwe będzie? ktoś będzie chciał?

Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hahha a no wrzuciłam na fb mój tort i zobaczymy :) może jakiś odezwe będzie? ktoś będzie chciał?

Gdyby nie ta wysyłka to bym zamówiła na 11.06 bo mój ukochany ma urodzinki :D a potem 24.06 mój tatuś ;) potem szefowa jakoś i szef hehe miałabyś zarobek kochana :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gdyby nie ta wysyłka to bym zamówiła na 11.06 bo mój ukochany ma urodzinki :D a potem 24.06 mój tatuś ;) potem szefowa jakoś i szef hehe miałabyś zarobek kochana :D
    Oho ho dziękuję :) <3

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Oho ho dziękuję :) <3

Nazbierało się tego :D hehe dziś moja podopieczna 2 latka kończy i świnka peppa tortowa będzie fotkę prześlę jakby co :P ale na pewno nie tak udana jak Twój spider man :D

Gaduaaa, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Jeny aż tak późno owulki miewasz kochana? Te testy wykazały ładnie owulkę może dwie były hihi ;)
    Jak dla mnie mogłaby być 1, ale porzadna. Wiesz co cykle mam nieregularne z tendencją raczej do długich także może być, ze mam tak późno owulacje. Nie wiem. Będę teraz u tego super Gina to może coś mi powie. Podobno na wszystkie pytania odpowiada wyczerpująco :)

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Jak dla mnie mogłaby być 1, ale porzadna. Wiesz co cykle mam nieregularne z tendencją raczej do długich także może być, ze mam tak późno owulacje. Nie wiem. Będę teraz u tego super Gina to może coś mi powie. Podobno na wszystkie pytania odpowiada wyczerpująco :)

To go tam ciśnij porządnie kochana co by w końcu coś przepisał co by zadziałało ino mig ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 20:17

• Nats Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zrobiłam dzisiaj ciasto marchewkowe i wyszło super smaczne :) któraś ma ochotę? Dodatkowo mam herbatę z pokrzywy progesteronowa :D

Marteczka93 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    To go tam ciśnij porządnie kochana co by w końcu coś przepisał co by zadziałało ino mig ;)
    Na to liczę :)
    Ale się cieszę, ze idę na tą wizytę. Co prawda prywatnie to kasy pójdzie, ale będę przynajmniej wszystko wiedzieć. Gościu jest ordynatorem na ginekologii także raczej na rzeczy powinienem się znać :)

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    A ja zrobiłam dzisiaj ciasto marchewkowe i wyszło super smaczne :) któraś ma ochotę? Dodatkowo mam herbatę z pokrzywy progesteronowa :D

Ja się nażarłam obiado kolacją i teraz leżę i kwiczę :D także za ciacho jakże pyszne na pewno ale podziękuję bo chyba bym spuchła jak bania ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Na to liczę :)
    Ale się cieszę, ze idę na tą wizytę. Co prawda prywatnie to kasy pójdzie, ale będę przynajmniej wszystko wiedzieć. Gościu jest ordynatorem na ginekologii także raczej na rzeczy powinienem się znać :)

No miejmy nadzieję kochana że się wykaże koleś za kasę :) bo moja ginka prywatnie 140zł bierze a radzi tyle co sama mogę się dowiedzieć no poza tym zabiegiem nieszczęsnym ech...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Zjadłabym hyhy

• Nats Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No miejmy nadzieję kochana że się wykaże koleś za kasę :) bo moja ginka prywatnie 140zł bierze a radzi tyle co sama mogę się dowiedzieć no poza tym zabiegiem nieszczęsnym ech...
    No mój też gdzieś tyle bierze. No, ale przeboleje jakoś. 1 para butów mniej :P
    I niech ktoś powie, ze lekarze za mało zarabiają :P

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    No mój też gdzieś tyle bierze. No, ale przeboleje jakoś. 1 para butów mniej :P
    I niech ktoś powie, ze lekarze za mało zarabiają :P

Dokładnie. Ja na razie bd się faszerować inofemem i Castagnusem a co mi tam nie zaszkodzi jedynie pomóc może a w ostateczności nic nie zdziała ;)

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:

Ja poproszę kawałek, zjem z przyjemnością! <3 :D
    Idę właśnie robić kolacyjkę - parówki w naleśniku z serem :P

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Ja poproszę kawałek, zjem z przyjemnością! <3 :D
    Idę właśnie robić kolacyjkę - parówki w naleśniku z serem :P

Też to lubić ja :D zawsze u mamy to jadłam jeszcze czasem naleśniki z pieczarkowym farszem :) teraz już z nich zrezygnowałam bo mój P pieczarek nie lubi

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki dziewczynki ale tak paczam sobie na olx i przed chwilą siknęłam ze śmiechu co ci ludzie wystawiają :D aż nie wierzę hehe

http://olx.pl/oferta/donut-dla-psa-CID103-IDfJ9Eb.html

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Sorki dziewczynki ale tak paczam sobie na olx i przed chwilą siknęłam ze śmiechu co ci ludzie wystawiają :D aż nie wierzę hehe

http://olx.pl/oferta/donut-dla-psa-CID103-IDfJ9Eb.html
    Hahahahaha dobre

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Hahahahaha dobre

Uśmiałam się do łez to lepsze niż komedie :D hehe tak czasem popatrzeć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 20:49

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkręciłabym się do rozmowy ale nie bardzo mi to wychodzi od kilku dni :| Jakby co jestem i patrzę z krzaków ;)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Wkręciłabym się do rozmowy ale nie bardzo mi to wychodzi od kilku dni :| Jakby co jestem i patrzę z krzaków ;)
    A czemu Ci nie idzie? Co tam u ciebie napisz

‹‹ 222 223 224 225 226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ