"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Kochana a czemu kiedyś? Po co czekać? zrób rozkminę jak teraz masz fazę na to a i widzisz że ludziska też szczerzą pyska na to będzie bardzo dobry interes
P.S na początek nie dużo trzeba, a to ten przekaże to tamten poleci takie wiesz a la Solejukowa z ranczaKarolina2787, Nats lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:hahha a no wrzuciłam na fb mój tort i zobaczymy może jakiś odezwe będzie? ktoś będzie chciał?
Gdyby nie ta wysyłka to bym zamówiła na 11.06 bo mój ukochany ma urodzinki a potem 24.06 mój tatuś potem szefowa jakoś i szef hehe miałabyś zarobek kochana -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Jeny aż tak późno owulki miewasz kochana? Te testy wykazały ładnie owulkę może dwie były hihi3500 g 54 cm
-
nick nieaktualnyNats wrote:Jak dla mnie mogłaby być 1, ale porzadna. Wiesz co cykle mam nieregularne z tendencją raczej do długich także może być, ze mam tak późno owulacje. Nie wiem. Będę teraz u tego super Gina to może coś mi powie. Podobno na wszystkie pytania odpowiada wyczerpująco
To go tam ciśnij porządnie kochana co by w końcu coś przepisał co by zadziałało ino migWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 20:17
-
Karolina2787 wrote:To go tam ciśnij porządnie kochana co by w końcu coś przepisał co by zadziałało ino mig
Ale się cieszę, ze idę na tą wizytę. Co prawda prywatnie to kasy pójdzie, ale będę przynajmniej wszystko wiedzieć. Gościu jest ordynatorem na ginekologii także raczej na rzeczy powinienem się znaćKarolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:A ja zrobiłam dzisiaj ciasto marchewkowe i wyszło super smaczne któraś ma ochotę? Dodatkowo mam herbatę z pokrzywy progesteronowa
Ja się nażarłam obiado kolacją i teraz leżę i kwiczę także za ciacho jakże pyszne na pewno ale podziękuję bo chyba bym spuchła jak bania -
nick nieaktualnyNats wrote:Na to liczę
Ale się cieszę, ze idę na tą wizytę. Co prawda prywatnie to kasy pójdzie, ale będę przynajmniej wszystko wiedzieć. Gościu jest ordynatorem na ginekologii także raczej na rzeczy powinienem się znać
No miejmy nadzieję kochana że się wykaże koleś za kasę bo moja ginka prywatnie 140zł bierze a radzi tyle co sama mogę się dowiedzieć no poza tym zabiegiem nieszczęsnym ech... -
Karolina2787 wrote:No miejmy nadzieję kochana że się wykaże koleś za kasę bo moja ginka prywatnie 140zł bierze a radzi tyle co sama mogę się dowiedzieć no poza tym zabiegiem nieszczęsnym ech...
I niech ktoś powie, ze lekarze za mało zarabiają
Karolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:No mój też gdzieś tyle bierze. No, ale przeboleje jakoś. 1 para butów mniej
I niech ktoś powie, ze lekarze za mało zarabiają
Dokładnie. Ja na razie bd się faszerować inofemem i Castagnusem a co mi tam nie zaszkodzi jedynie pomóc może a w ostateczności nic nie zdziała -
Nats wrote:A ja zrobiłam dzisiaj ciasto marchewkowe i wyszło super smaczne któraś ma ochotę? Dodatkowo mam herbatę z pokrzywy progesteronowa
Ja poproszę kawałek, zjem z przyjemnością!
Idę właśnie robić kolacyjkę - parówki w naleśniku z seremKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarteczka93 wrote:Ja poproszę kawałek, zjem z przyjemnością!
Idę właśnie robić kolacyjkę - parówki w naleśniku z serem
Też to lubić ja zawsze u mamy to jadłam jeszcze czasem naleśniki z pieczarkowym farszem teraz już z nich zrezygnowałam bo mój P pieczarek nie lubiMarteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Sorki dziewczynki ale tak paczam sobie na olx i przed chwilą siknęłam ze śmiechu co ci ludzie wystawiają aż nie wierzę hehe
http://olx.pl/oferta/donut-dla-psa-CID103-IDfJ9Eb.htmlKarolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny