X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorka musiałam biszkopt ukręcić bo robię dziś tort dla kuzynki syna :)
    a za godzine z powrotem do pracy na 3 godz...

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa tak sobie zerknełam na twoje wykresy i powiem Ci, że naprawdę te wykresy wyglądają obiecująco - wszystkie łącznie z obecnym. Więc musi to być To! Jak nie teraz to już wkrótce. Ale lepiej, żeby było teraz <3 :)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Gaduaaa tak sobie zerknełam na twoje wykresy i powiem Ci, że naprawdę te wykresy wyglądają obiecująco - wszystkie łącznie z obecnym. Więc musi to być To! Jak nie teraz to już wkrótce. Ale lepiej, żeby było teraz <3 :)
    no ale właśnie widzisz.. wykresy okey są ... ale nic się nie dzieje więc nie zwracam chyba uwagi w tym cyklu na wykres... bo i poprzedni był obiecujący...
    własnie mam rozkimnkę kiedy w ogóle powinnam dostać @ haha
    bo cykle mam w zasadzie 31 dniowe.. więc za 2-3 dni powinien być @
    ale z drugiej strony fl miałam 13 dni i 16 dni tu na OF... i w najgorszym przypadku @ może być za 5 dni...
    bądź tu mądry człowieku :)

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem co czujesz, bo mam podobnie. I dlatego też nie chcę się nakręcać zbytnio, bo mimo ładnych wykresów i tak @ przychodzi.
    Życie, jak to mówią: "Co zrobisz. Nic nie zrobisz." :P

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no ale właśnie widzisz.. wykresy okey są ... ale nic się nie dzieje więc nie zwracam chyba uwagi w tym cyklu na wykres... bo i poprzedni był obiecujący...
    własnie mam rozkimnkę kiedy w ogóle powinnam dostać @ haha
    bo cykle mam w zasadzie 31 dniowe.. więc za 2-3 dni powinien być @
    ale z drugiej strony fl miałam 13 dni i 16 dni tu na OF... i w najgorszym przypadku @ może być za 5 dni...
    bądź tu mądry człowieku :)

hahahaha trzeba byc Pitagorasem aby napisac jakas formule na te nasze malpy:P

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahaha trzeba byc Pitagorasem aby napisac jakas formule na te nasze malpy:P
    tego chyba by nawet sam Einstein nie rozgryzł :D

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwalę się Wam - właśnie dostaliśmy kolejne zaproszenie na wesele. Juhu! :D
    Tak więc dwa wesela w sierpniu nas czekają :P

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Pochwalę się Wam - właśnie dostaliśmy kolejne zaproszenie na wesele. Juhu! :D
    Tak więc dwa wesela w sierpniu nas czekają :P

A ja we wrześniu też z moim lecimy na weselicho :) dobrze że nie muszę nic już dokupować prócz krawata dla swojego ;)

Angela* lubi tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze chyba wszystkie e tym toku bedziemy die bawic na weselu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Widze ze chyba wszystkie e tym toku bedziemy die bawic na weselu :)

A Ty kiedy kochana? :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja dawno nie bylam na weselu....
    U mnie chyba dzis bez winka sie nie obejdzie, no w koncu nowy cykl, trzeba solidne endometrium wyhodowac no i bede po wizycie u kolejnego gina, zobaczymy jaki ten bedzie mial na mnie pomysl, hehehe

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyniki biopsji z mózgu... - przerzuty czerniaka....

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Jak ja dawno nie bylam na weselu....
    U mnie chyba dzis bez winka sie nie obejdzie, no w koncu nowy cykl, trzeba solidne endometrium wyhodowac no i bede po wizycie u kolejnego gina, zobaczymy jaki ten bedzie mial na mnie pomysl, hehehe

Dużo szczęścia kochana w nowym cyklu oby tym razem się zazieleniło <3 A dziś za to wypijmy ;) 336.gif[img][/img]

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

Jezu jak mi strasznie przykro Gadi!! Wspolczuje Ci z calego serca! Trzymaj sie!

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dużo szczęścia kochana w nowym cyklu oby tym razem się zazieleniło <3 A dziś za to wypijmy ;) 336.gif[img][/img]

hahahahha no zaraz, najpierw musze do gina jechac, a potem dopiero po wino, albo 2 w koncu piateczek:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

Jeju :( współczuję bardzo kochana <3

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśmy się spodziewali takiego wyniku.. Ale fakt dziś to przybilo.. :( nie chcemy mu mówić o tym.. Teraz się rehabilituje ma Dużo siły i nadziei i niech tak zostanie

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Myśmy się spodziewali takiego wyniku.. Ale fakt dziś to przybilo.. :( nie chcemy mu mówić o tym.. Teraz się rehabilituje ma Dużo siły i nadziei i niech tak zostanie

I tak pewnie bedzie lepiej dla dziadka. A jest szansa na jakas terapie? Chemia, naswietlania, czy zostawiacie jak jest?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    I tak pewnie bedzie lepiej dla dziadka. A jest szansa na jakas terapie? Chemia, naswietlania, czy zostawiacie jak jest?
    W poniedziałek ciotka pójdzie do jego onkolog i Zobaczymy co ona na to i co zaproponuje.. Ja osobiście nie wierzę w chemię na takim etapie.. w mojej opinii ona go tylko zniszczy a już nie pomoże...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahahha no zaraz, najpierw musze do gina jechac, a potem dopiero po wino, albo 2 w koncu piateczek:P

No to się rozumie :D

‹‹ 220 221 222 223 224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ