"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Marteczka93 wrote:Gaduaaa tak sobie zerknełam na twoje wykresy i powiem Ci, że naprawdę te wykresy wyglądają obiecująco - wszystkie łącznie z obecnym. Więc musi to być To! Jak nie teraz to już wkrótce. Ale lepiej, żeby było teraz
własnie mam rozkimnkę kiedy w ogóle powinnam dostać @ haha
bo cykle mam w zasadzie 31 dniowe.. więc za 2-3 dni powinien być @
ale z drugiej strony fl miałam 13 dni i 16 dni tu na OF... i w najgorszym przypadku @ może być za 5 dni...
bądź tu mądry człowiekuFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:no ale właśnie widzisz.. wykresy okey są ... ale nic się nie dzieje więc nie zwracam chyba uwagi w tym cyklu na wykres... bo i poprzedni był obiecujący...
własnie mam rozkimnkę kiedy w ogóle powinnam dostać @ haha
bo cykle mam w zasadzie 31 dniowe.. więc za 2-3 dni powinien być @
ale z drugiej strony fl miałam 13 dni i 16 dni tu na OF... i w najgorszym przypadku @ może być za 5 dni...
bądź tu mądry człowieku
hahahaha trzeba byc Pitagorasem aby napisac jakas formule na te nasze malpy:P -
nick nieaktualnyMarteczka93 wrote:Pochwalę się Wam - właśnie dostaliśmy kolejne zaproszenie na wesele. Juhu!
Tak więc dwa wesela w sierpniu nas czekają
A ja we wrześniu też z moim lecimy na weselicho dobrze że nie muszę nic już dokupować prócz krawata dla swojegoAngela* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak ja dawno nie bylam na weselu....
U mnie chyba dzis bez winka sie nie obejdzie, no w koncu nowy cykl, trzeba solidne endometrium wyhodowac no i bede po wizycie u kolejnego gina, zobaczymy jaki ten bedzie mial na mnie pomysl, heheheKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:Jak ja dawno nie bylam na weselu....
U mnie chyba dzis bez winka sie nie obejdzie, no w koncu nowy cykl, trzeba solidne endometrium wyhodowac no i bede po wizycie u kolejnego gina, zobaczymy jaki ten bedzie mial na mnie pomysl, hehehe
Dużo szczęścia kochana w nowym cyklu oby tym razem się zazieleniło A dziś za to wypijmy [img][/img] -
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:Myśmy się spodziewali takiego wyniku.. Ale fakt dziś to przybilo.. nie chcemy mu mówić o tym.. Teraz się rehabilituje ma Dużo siły i nadziei i niech tak zostanie
I tak pewnie bedzie lepiej dla dziadka. A jest szansa na jakas terapie? Chemia, naswietlania, czy zostawiacie jak jest? -
Lago wrote:I tak pewnie bedzie lepiej dla dziadka. A jest szansa na jakas terapie? Chemia, naswietlania, czy zostawiacie jak jest?Fabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny