X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Nats Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    juz ogarnelam, hahahahahahha dzwonie zaraz do szpitala zapytac czy mi zrobia dzis wymaz i jak wszystko dobrze pojdzie to jeszcze dzis bede u nowego gina, a potem po weekendzie hsg. To na razie 3 w mojej historii, zobaczymy czy obskocze wszystkich w tym pieprzonym miescie, hahahahah

Najważniejsze, ze działasz i szybko reagujesz.
    Trzymam kciuki, zeby się udało wszystko szybko załatwić :)

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Najważniejsze, ze działasz i szybko reagujesz.
    Trzymam kciuki, zeby się udało wszystko szybko załatwić :)

Jo dzieki:) Na pewno wszystko zalatwie, bo jak mnie wezmie zlosc to dzialam szybko, ale dziecka to raczej tak szybko nie ogarne:) No nic....na razie szpital u mnie otwieraja o 11....ja pier...Nie ma zadnego numeru zeby zadzwonic z pytaniem do poradni K. Jest rejestracja czynna od 11. No paranoja!

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo wszystkim! <3
    Lago ja też myślę, że to może być kwestia blokady psychicznej. Często jest tak, że kobietom wydaje się, że wcale nie myślą uporczywie o dzidzi, wręcz nawet wypierają to ze swojej świadomości, jednak może być zupełnie inaczej. To tak głęboko siedzi w podświadomości, że staje się to wręcz niezauważalne.
    Moze naprawde dobrym pomysłem byłoby zrobienie krótkiego urlopu, oderwanie sie zupełnie od tej codzienności, pracy, obowiązków. Nie musi to być przecież od razu wylot na Wyspy Kanaryjskie, a gdziekolwiek. Może wyjazd w rodzinne strony? Albo nawet pozostać w miejscu gdzie jesteście, byle tylko mieć wolne od pracy.

Lago, Nats, Karolina2787 lubią tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • kassandra Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, obiecałam to pisze , trochę z opoźnieniam ale lepiej późno niż wcale :)
    a wiec u mnie na teście bielusieńko, drugiej krechy ani widu ani słychu...
    za to @ dalej brak, dziś rano pomimo wypitej kawy zatwardzenie ( zawsze po kilku łykach kawusi mnie od razu goni ) i o dziwo dzisiaj wstałam - bez budzika !!! o 5.30 i to wypoczęta jak skowronek .. mało tego do tej pory juz posprzatałam gdzie sie tylko dało, ufarbowałam włosy, i zrobiłam dwa prania a na 12 mam do pracy.... piszę o tym bo nie pamiętam kiedy miałam tyle energii przed pracą ....a juz na pewn nie zdażała mi się to w okolicach terminu @ bo w tych dniach to wołami mnie rano z łóżka trzeba wyciągać a i to nie zawsze jest skuteczne ... brzuch nie boli, cycki zaczynają, czasami coś mnie połaskocze? poszczypie w okolicy pępka , szyja wysoko i twarda .... już sama nie wiem co o tym myśleć a i jeszcze jedno mi sie przypomniało .. w dniu @ miałam maleńkie ale to maleńkie plamienie.. dosłownie dwie kropelki na bieliźnie .. albo jakimś cudem sie udało albo ja PRZEKWITAM !!!

a955ed6c3d328059e9acdaf02cabf69f.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Hejo wszystkim!

Moze naprawde dobrym pomysłem byłoby zrobienie krótkiego urlopu, oderwanie sie zupełnie od tej codzienności, pracy, obowiązków.

Jak bym byla na etacie to juz dawno siedzialabym na urlopie, albo zwolnieniu lekarskim, ale jak sie prowadzi wlasna firme to sie nie da kiedy sie chce, niestety...Na przyszly weekend wyjezdzamy to sie troche odchamie:)
    Pokladam nadzieje w tym nowym ginie, bo to taki ludzki czlowiek (robil seminogram mezowi) wiec moze sam cos od siebie powie jak mu wyleje gorzkie zale, a nie bede musiala sama o wszystko pytac.
    Dobre koniec o mnie, bo widze ze zdominowalam watek, hahaahhahahaha

Marteczka93, Nats lubią tę wiadomość

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Na przyszly weekend wyjezdzamy to sie troche odchamie:)

No i tak ma być! <3 :D

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kassandra wrote:
    w dniu @ miałam maleńkie ale to maleńkie plamienie.. dosłownie dwie kropelki na bieliźnie .. albo jakimś cudem sie udało albo ja PRZEKWITAM !!!

Lepiej, żeby było to pierwsze! :)

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • kassandra Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Lepiej, żeby było to pierwsze! :)
    no mam nadzieję albo żeby po prostu to jakies zachwianie cyklu była, bo jak bym przekwitła to bym sie chyba załamała .... mam 32 lata więc chyba jeszcze teoretycznie na menopałze za wczesnie, ale wiadomo natura lubi figle płatac ..

a955ed6c3d328059e9acdaf02cabf69f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Was co laski wywiało? ;)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    hyhy ja dopiero wlazłam i czytam

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasandra bardzo mi przykro że tak się potoczyło.. ale może jeszcze jest szansa? może test był felerny? może zagnieżdżenie nastąpiło później i jeszcze jest za niskie stężenie HCG żeby coś wyszło :) głowa do góry

• Nats Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie ze sklepu wróciłam :)
    Mam pyszny, slodziutki winogron.
    Poza tym coś mnie kręci w brzuchu malpowo. Najgorzej, ze we wtorek mam Gina i jak coś będą musiała przenosic wizytę :(

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Ja właśnie ze sklepu wróciłam :)
    Mam pyszny, slodziutki winogron.
    Poza tym coś mnie kręci w brzuchu malpowo. Najgorzej, ze we wtorek mam Gina i jak coś będą musiała przenosic wizytę :(
    mnie też już małpowo kręci.. dziś przez chwilę stanęłam i pomyślałam że zaraz poleci...

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:

ja siedze cicho, bo widzisz jaki mam dzien:) Staremu spodobal sie moj plan dzialania wiec chociaz taki pozytyw. W szpitalu nieodbieraja telefonu, no ale co sie dziwic. Jakie miasto takie szpitale......

Gadi prawie jak u Ciebie z dziadkiem, heh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 12:53

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahhhaha laski synchronizujemy sie, jak to w paryskim burdelu:)

Nats, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    mnie też już małpowo kręci.. dziś przez chwilę stanęłam i pomyślałam że zaraz poleci...
    U Ciebie to może jest malpowo-groszkowy bol :)

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    ja siedze cicho, bo widzisz jaki mam dzien:) Staremu spodobal sie moj plan dzialania wiec chociaz taki pozytyw. W szpitalu nieodbieraja telefonu, no ale co sie dziwic. Jakie miasto takie szpitale......

Gadi prawie jak u Ciebie z dziadkiem, heh
    właśnie ciotka jedzie po wyniki biopsji z głowy.. więc czekamy w napięciu ...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    U Ciebie to może jest malpowo-groszkowy bol :)
    ja nie wiem bo tak jak miałam kisiel w gaciach ostatnie dni tak dziś susza aż kurde czuje dyskomfort

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    właśnie ciotka jedzie po wyniki biopsji z głowy.. więc czekamy w napięciu ...

to trzymam kciukasy zacisniete!

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja nie wiem bo tak jak miałam kisiel w gaciach ostatnie dni tak dziś susza aż kurde czuje dyskomfort
    Ja mam pełno kremowego dzisiaj, ale u mnie przed malpa wszystkie rodzaje wystepuja ;)

Mam nadzieję, ze wyniki dziadka będą dobre kochana :*

Gaduaaa lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
‹‹ 219 220 221 222 223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ