X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I weź tu bądź mądry człowieku :/ ja mam co cykl bóle jajników na owu w tym cyklu bardziej z prawego szło co dziwne

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie Gaduaaa zawsze prawy napirzał i było podejrzenie, że policystyczny jest. A od wczoraj oba naparzają i dziś to samo.
    W ogóle to dziś jest Dzień Bliźniaka :P i do Tii gadam, że pamiętna dziś data dla nas. 7 lat, 1 miesiac, 1 tydzień i 1 dzień bycia razem :D
    Grunt, że forma zalana i zobaczymy co dalej będzie

Nats, Caro lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Mnie Gaduaaa zawsze prawy napirzał i było podejrzenie, że policystyczny jest. A od wczoraj oba naparzają i dziś to samo.
    W ogóle to dziś jest Dzień Bliźniaka :P i do Tii gadam, że pamiętna dziś data dla nas. 7 lat, 1 miesiac, 1 tydzień i 1 dzień bycia razem :D

O dzień bliźniaka? :) to mój ma dziś święto razem ze swoim bratem bliźniakiem :D nawet nie wiedziałam hihi on też nie :P

Gizmo, Nats, Caro lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    wiesz brałaś anty więc pewnie coś tam się pozmieniało mniej lub więcej i może to być odczuwalne .. w każdym razie tak jak mówisz FORMA ZALANA aje ! :D czekamy na rezultaty hyhy

Gizmo, Karolina2787 lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia to faktycznie duża różnica! A jak się w ogole czujesz po tym specyfiku? Jakieś zauważalne efekty?
    Ja dzisiaj mojego gina zapytałam o Castangusa to powiedział, że mogę brać, bo to i tak mi w niczym nie pomoże, ani nie zaszkodzi :D

Odnośnie bólu jajników to ja słyszałam, że same jajniki raczej nie bolą tylko jakieś spojenia czy coś w tym stylu. Nie wiem czy macie takie jakby bóle przy kichaniu, albo jak się szybko wstanie to jest podobno to tzn te spojenia :D
    Tak gdzieś słyszałam, ale nie wiem ile w tym prawdy.

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam ochotę na truskawki z bitą śmietaną i sosem czekoladowym !

Nats lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Karolcia to faktycznie duża różnica! A jak się w ogole czujesz po tym specyfiku? Jakieś zauważalne efekty?
    Ja dzisiaj mojego gina zapytałam o Castangusa to powiedział, że mogę brać, bo to i tak mi w niczym nie pomoże, ani nie zaszkodzi :D

Odnośnie bólu jajników to ja słyszałam, że same jajniki raczej nie bolą tylko jakieś spojenia czy coś w tym stylu. Nie wiem czy macie takie jakby bóle przy kichaniu, albo jak się szybko wstanie to jest podobno to tzn te spojenia :D
    Tak gdzieś słyszałam, ale nie wiem ile w tym prawdy.

Czuję się tak jak wcześniej :) poza tym ze mnie wypryszczyło :/ z tego to ja zadowolona nie jestem. Z tego co widzę to coś tam chyba musi działać po tempkach widać no ale sama wcześniej mówiłam że na tempkach nie bd polegać więc poza tym to nic innego nie zauważyłam. No to super teraz z tym Castagnusem :/ nie zaszkodzi ale i nie pomoże? no to łądnie a ja nadzieję miałąm z nim w przyszłym cyklu :(

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbieram się myciu i lulać.
    Jutro rano piwnice trza sprzatac bo pózniej drzewo do kominka przywiozą. A po południu znów działka :)
    Spokojnego wieczoru kochane i stosunkowo udanej nocki :*

Karolina2787, Nats, Caro lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Nats Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    mam ochotę na truskawki z bitą śmietaną i sosem czekoladowym !
    A ja właśnie skończyłam robić galaretę :D
    od tygodnia za mną chodziła.
    A jutro mam zamiar zrobić ciasta marchewkowe.
    Macie może jakieś sprawdzone przepisy?

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    zbieram się myciu i lulać.
    Jutro rano piwnice trza sprzatac bo pózniej drzewo do kominka przywiozą. A po południu znów działka :)
    Spokojnego wieczoru kochane i stosunkowo udanej nocki :*

Buziaki kochana wiemy że idziesz zaliczać dalej tylko takie tam wymóweczki nam wciskasz :P hihi Działaj na całego i oby coś wyszło z tego <3 Miłego wieczorku i udanej nocki <3

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    A ja właśnie skończyłam robić galaretę :D
    od tygodnia za mną chodziła.
    A jutro mam zamiar zrobić ciasta marchewkowe.
    Macie może jakieś sprawdzone przepisy?
    lubie marchewkowe... i generalnie miałam na nie ochotę.. niedługo zrobię.. ja robię na sodzie i mące... no i szklankę drobno siekanych orzechów i marchew noo :) heh

Nats lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Czuję się tak jak wcześniej :) poza tym ze mnie wypryszczyło :/ z tego to ja zadowolona nie jestem. Z tego co widzę to coś tam chyba musi działać po tempkach widać no ale sama wcześniej mówiłam że na tempkach nie bd polegać więc poza tym to nic innego nie zauważyłam. No to super teraz z tym Castagnusem :/ nie zaszkodzi ale i nie pomoże? no to łądnie a ja nadzieję miałąm z nim w przyszłym cyklu :(
    Ale mój Gin się na niczym nie zna zupełnie :)
    Ja czytałam bardzo dużo opinii o Castangusie i dużo babek po nim zachodzi. To jest lek ziołowy także pewnie na efekty trzeba poczekać.

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Ale mój Gin się na niczym nie zna zupełnie :)
    Ja czytałam bardzo dużo opinii o Castangusie i dużo babek po nim zachodzi. To jest lek ziołowy także pewnie na efekty trzeba poczekać.

Wiem wiem kochana że to ziołowy także wiadomo ze trza poczekać no ja na cuda nie liczę od razu :) Co by tylko poprawił mi hormonki wraz z inofemem. Tak jak Ty naczytałam się pozytywnych opini o Castagnusie i inofemie :D i teraz nie wiem co sobie wciskam hehe

• Nats Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    lubie marchewkowe... i generalnie miałam na nie ochotę.. niedługo zrobię.. ja robię na sodzie i mące... no i szklankę drobno siekanych orzechów i marchew noo :) heh
    Ja znalazłam jakiś przepis z rodzynkami, ale zamiast tego dam więcej orzechów, bo nie lubię :D

Gaduaaa lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasto marchewkowe mniam! Ale narobiłyście mi smaka na samą nockę :P Smaki dzieciństwa <3

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra laski na mnie też już pora także miłego wieczorku i dobrej nocki wszystkim :* bajo <3

Caro, Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny ;)
    Do mnie przyszla małpa ;(
    Alr to nic ,jutro dzwonie do gina i ide po coś na skrócenie cykli ;)
    Moje motto na kolejny cykl
    "Miej wyje ... , a będzie Ci dane: )
    Dobrej nocki moje laseczki :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek laseczki :)

W końcu OF przesunął mi owulację z 9 na 14dc szkoda tylko że nie mam wtedy <3 ale tam co ma być to będzie. Dziś piątunio :D trza się cieszyć i kortowiada chyba się wybiorę ze swoim ;) a co tam muzyczka dobra na wszystko. Miłego dnia dla wszystkich

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam Angela współczuję ale cieszy mnie twoje podejście :)

Angela* lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho :)
    Angela - nowy cykl to Nowa szansa. Cycki do przodu i działamy :)
    Karola - plemniory na pewnoe przezimowaly i doczekały się na jajo :)
    Mi OF przesunął "owu" na 17 dzień Cyklu. To oznacza, że prawie na pewnoe jestem w cionzy :D hehe :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
‹‹ 217 218 219 220 221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ