"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mnie Gaduaaa zawsze prawy napirzał i było podejrzenie, że policystyczny jest. A od wczoraj oba naparzają i dziś to samo.
W ogóle to dziś jest Dzień Bliźniaka i do Tii gadam, że pamiętna dziś data dla nas. 7 lat, 1 miesiac, 1 tydzień i 1 dzień bycia razem
Grunt, że forma zalana i zobaczymy co dalej będzieNats, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Mnie Gaduaaa zawsze prawy napirzał i było podejrzenie, że policystyczny jest. A od wczoraj oba naparzają i dziś to samo.
W ogóle to dziś jest Dzień Bliźniaka i do Tii gadam, że pamiętna dziś data dla nas. 7 lat, 1 miesiac, 1 tydzień i 1 dzień bycia razem
Grunt, że forma zalana i zobaczymy co dalej będzie
O dzień bliźniaka? to mój ma dziś święto razem ze swoim bratem bliźniakiem nawet nie wiedziałam hihi on też nieGizmo, Nats, Caro lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Mnie Gaduaaa zawsze prawy napirzał i było podejrzenie, że policystyczny jest. A od wczoraj oba naparzają i dziś to samo.
Grunt, że forma zalana i zobaczymy co dalej będzieGizmo, Karolina2787 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Karolcia to faktycznie duża różnica! A jak się w ogole czujesz po tym specyfiku? Jakieś zauważalne efekty?
Ja dzisiaj mojego gina zapytałam o Castangusa to powiedział, że mogę brać, bo to i tak mi w niczym nie pomoże, ani nie zaszkodzi
Odnośnie bólu jajników to ja słyszałam, że same jajniki raczej nie bolą tylko jakieś spojenia czy coś w tym stylu. Nie wiem czy macie takie jakby bóle przy kichaniu, albo jak się szybko wstanie to jest podobno to tzn te spojenia
Tak gdzieś słyszałam, ale nie wiem ile w tym prawdy.3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:Karolcia to faktycznie duża różnica! A jak się w ogole czujesz po tym specyfiku? Jakieś zauważalne efekty?
Ja dzisiaj mojego gina zapytałam o Castangusa to powiedział, że mogę brać, bo to i tak mi w niczym nie pomoże, ani nie zaszkodzi
Odnośnie bólu jajników to ja słyszałam, że same jajniki raczej nie bolą tylko jakieś spojenia czy coś w tym stylu. Nie wiem czy macie takie jakby bóle przy kichaniu, albo jak się szybko wstanie to jest podobno to tzn te spojenia
Tak gdzieś słyszałam, ale nie wiem ile w tym prawdy.
Czuję się tak jak wcześniej poza tym ze mnie wypryszczyło z tego to ja zadowolona nie jestem. Z tego co widzę to coś tam chyba musi działać po tempkach widać no ale sama wcześniej mówiłam że na tempkach nie bd polegać więc poza tym to nic innego nie zauważyłam. No to super teraz z tym Castagnusem nie zaszkodzi ale i nie pomoże? no to łądnie a ja nadzieję miałąm z nim w przyszłym cyklu -
nick nieaktualnyGizmo wrote:zbieram się myciu i lulać.
Jutro rano piwnice trza sprzatac bo pózniej drzewo do kominka przywiozą. A po południu znów działka
Spokojnego wieczoru kochane i stosunkowo udanej nocki :*
Buziaki kochana wiemy że idziesz zaliczać dalej tylko takie tam wymóweczki nam wciskasz hihi Działaj na całego i oby coś wyszło z tego Miłego wieczorku i udanej nocki -
Nats wrote:A ja właśnie skończyłam robić galaretę
od tygodnia za mną chodziła.
A jutro mam zamiar zrobić ciasta marchewkowe.
Macie może jakieś sprawdzone przepisy?Nats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Karolina2787 wrote:Czuję się tak jak wcześniej poza tym ze mnie wypryszczyło z tego to ja zadowolona nie jestem. Z tego co widzę to coś tam chyba musi działać po tempkach widać no ale sama wcześniej mówiłam że na tempkach nie bd polegać więc poza tym to nic innego nie zauważyłam. No to super teraz z tym Castagnusem nie zaszkodzi ale i nie pomoże? no to łądnie a ja nadzieję miałąm z nim w przyszłym cyklu
Ja czytałam bardzo dużo opinii o Castangusie i dużo babek po nim zachodzi. To jest lek ziołowy także pewnie na efekty trzeba poczekać.3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:Ale mój Gin się na niczym nie zna zupełnie
Ja czytałam bardzo dużo opinii o Castangusie i dużo babek po nim zachodzi. To jest lek ziołowy także pewnie na efekty trzeba poczekać.
Wiem wiem kochana że to ziołowy także wiadomo ze trza poczekać no ja na cuda nie liczę od razu Co by tylko poprawił mi hormonki wraz z inofemem. Tak jak Ty naczytałam się pozytywnych opini o Castagnusie i inofemie i teraz nie wiem co sobie wciskam hehe -
Gaduaaa wrote:lubie marchewkowe... i generalnie miałam na nie ochotę.. niedługo zrobię.. ja robię na sodzie i mące... no i szklankę drobno siekanych orzechów i marchew noo heh
Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień doberek laseczki
W końcu OF przesunął mi owulację z 9 na 14dc szkoda tylko że nie mam wtedy ale tam co ma być to będzie. Dziś piątunio trza się cieszyć i kortowiada chyba się wybiorę ze swoim a co tam muzyczka dobra na wszystko. Miłego dnia dla wszystkich -
Hej ho
Angela - nowy cykl to Nowa szansa. Cycki do przodu i działamy
Karola - plemniory na pewnoe przezimowaly i doczekały się na jajo
Mi OF przesunął "owu" na 17 dzień Cyklu. To oznacza, że prawie na pewnoe jestem w cionzy heheKarolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm