X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa popieram jak się naruszy to czasem wychodzi gorzej niż lepiej mam przykład dziadka mojego P do szpitala poszedł po 3 czy 4 wylewie i rośline z niego prawie zrobili aż w końcu córka dziadka czyli mama mojego postanowiła zabrać go do domu i co dziadek chodzi przy chodziku a w szpitalu już księdza mieli zamawiać :/

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    W poniedziałek ciotka pójdzie do jego onkolog i Zobaczymy co ona na to i co zaproponuje.. Ja osobiście nie wierzę w chemię na takim etapie.. w mojej opinii ona go tylko zniszczy a już nie pomoże...

To fakt, bo organizm tez przeciez juz nie jest mlody...Mimo wszystko trzymam kciuki, zeby dziadek dalej mial sile walczyc!

• Nats Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa przykro mi kochana :(
    Przy czerniaku wszystko może się zdarzyć. To jest strasznie nieprzewidywalna choroba
    Czasem jest tak, że że ogole przez jakiś czas nie daje o sobie znać. Niestety czerniaki słabo na chemię reagują. Podobno te szczepionki co Ci pisałam wielu osobom pomogły.
    Trzymam kciuki i mam nadzieję, ze coś lekarz powie pozytywnego. Trzeba wierzyć :*

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natsik z tego co widzę Ty jutro testujesz prawda to? ;)

• Nats Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Natsik z tego co widzę Ty jutro testujesz prawda to? ;)
    Niee coś Ty :P
    OF poswirowal z moja owulacja i o 10 ja przestawił. Zresztą tak szczerze to mój wykres na bezowulacyjny wygląda. Jak malpa do środy nie przyjdzie to wtedy test pójdzie w ruch :)

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Niee coś Ty :P
    OF poswirowal z moja owulacja i o 10 ja przestawił. Zresztą tak szczerze to mój wykres na bezowulacyjny wygląda. Jak malpa do środy nie przyjdzie to wtedy test pójdzie w ruch :)

Jeny a tak piknie wygląda :/ ja myslałam że jutro teścik walniesz i dzidzia będzie :) łeee to jeszcze tyle trza czekać ech...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę ale testy owulacyjne Ci ładnie wychodziły i to dwa razy. Dziwne to wszystko a Ty kiedy obstawiasz jakby już miała być? ;)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakby ktoś pytał gdzie byłam pół dnia :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd96cbeb6f9f.jpg

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nats, Marteczka93, zapachmalin, Angela* lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    jakby ktoś pytał gdzie byłam pół dnia :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd96cbeb6f9f.jpg

Wow! Ale superowy :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko takie umię hahahha

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    tylko takie umię hahahha

No co Ty superaśny :) a ze świnką peppą umiałabyś? i ile bierzesz ;) To zamówię na za rok dla małej na 3 latka :D hihi

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No co Ty superaśny :) a ze świnką peppą umiałabyś? i ile bierzesz ;) To zamówię na za rok dla małej na 3 latka :D hihi
    hehehe tylko z wysyłką byłby problem :)
    ten tort zrobiłam dla kuzynki syna.. nic nie brałam.. ale zastanawiam sie czasem nad robieniem pod zamówienie za kase... tu w Irlandii kochają sie w polskich sernikach, 3bitach itd,.. więc nie głupie :)

nick nieaktualny, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hehehe tylko z wysyłką byłby problem :)
    ten tort zrobiłam dla kuzynki syna.. nic nie brałam.. ale zastanawiam sie czasem nad robieniem pod zamówienie za kase... tu w Irlandii kochają sie w polskich sernikach, 3bitach itd,.. więc nie głupie :)

hehe dopiero po czasie pomyślałam o tym :D haha ale pomysł popieram jak najbardziej kochana pomyśl o tym bardziej :) a nóż osiągniesz sukces i kiedyś przyjadę na torcik :) jaka nazwa lokalu? hehe pomysły?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dobry wieczor :) usprawiedliwiam swoja nieobecnosc dlugim dniem w szkole i porzadkami na podworku ;) ten tydzien mi tak szybko zlecial ze nie wierze ze dzis piatek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Dzien dobry dobry wieczor :) usprawiedliwiam swoja nieobecnosc dlugim dniem w szkole i porzadkami na podworku ;) ten tydzien mi tak szybko zlecial ze nie wierze ze dzis piatek :)

Piątek, piątunio, piąteczek :D yeah w końcu!

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    hehe dopiero po czasie pomyślałam o tym :D haha ale pomysł popieram jak najbardziej kochana pomyśl o tym bardziej :) a nóż osiągniesz sukces i kiedyś przyjadę na torcik :) jaka nazwa lokalu? hehe pomysły?
    w pierogach rozwaliłabym Gesler hahahaha :D

lubię gotowąc i piec.. może kiedyś i coś sprzedam i będę na tym zarabiać , kto wie :)

nick nieaktualny, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kurczę ale testy owulacyjne Ci ładnie wychodziły i to dwa razy. Dziwne to wszystko a Ty kiedy obstawiasz jakby już miała być? ;)
    Wydaje mi się, ze chyba znowu koło 28 dnia :( Ale tak szczerze to nie mam pojęcie. Niby sluz był i w ogóle, ale jakoś tego nie czułam. Dlatego się nie nastwiam. Zobaczymy :)

3500 g 54 cm <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa super tort :)
    Omomomomo :D

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    w pierogach rozwaliłabym Gesler hahahaha :D

lubię gotowąc i piec.. może kiedyś i coś sprzedam i będę na tym zarabiać , kto wie :)

Kochana a czemu kiedyś? Po co czekać? zrób rozkminę jak teraz masz fazę na to a i widzisz że ludziska też szczerzą pyska na to ;) będzie bardzo dobry interes

P.S na początek nie dużo trzeba, a to ten przekaże to tamten poleci takie wiesz a la Solejukowa z rancza :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 20:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Wydaje mi się, ze chyba znowu koło 28 dnia :( Ale tak szczerze to nie mam pojęcie. Niby sluz był i w ogóle, ale jakoś tego nie czułam. Dlatego się nie nastwiam. Zobaczymy :)

Jeny aż tak późno owulki miewasz kochana? Te testy wykazały ładnie owulkę może dwie były hihi ;)

‹‹ 221 222 223 224 225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ