X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa popieram jak się naruszy to czasem wychodzi gorzej niż lepiej mam przykład dziadka mojego P do szpitala poszedł po 3 czy 4 wylewie i rośline z niego prawie zrobili aż w końcu córka dziadka czyli mama mojego postanowiła zabrać go do domu i co dziadek chodzi przy chodziku a w szpitalu już księdza mieli zamawiać :/

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    W poniedziałek ciotka pójdzie do jego onkolog i Zobaczymy co ona na to i co zaproponuje.. Ja osobiście nie wierzę w chemię na takim etapie.. w mojej opinii ona go tylko zniszczy a już nie pomoże...

To fakt, bo organizm tez przeciez juz nie jest mlody...Mimo wszystko trzymam kciuki, zeby dziadek dalej mial sile walczyc!

• Nats Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa przykro mi kochana :(
    Przy czerniaku wszystko może się zdarzyć. To jest strasznie nieprzewidywalna choroba
    Czasem jest tak, że że ogole przez jakiś czas nie daje o sobie znać. Niestety czerniaki słabo na chemię reagują. Podobno te szczepionki co Ci pisałam wielu osobom pomogły.
    Trzymam kciuki i mam nadzieję, ze coś lekarz powie pozytywnego. Trzeba wierzyć :*

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natsik z tego co widzę Ty jutro testujesz prawda to? ;)

• Nats Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Natsik z tego co widzę Ty jutro testujesz prawda to? ;)
    Niee coś Ty :P
    OF poswirowal z moja owulacja i o 10 ja przestawił. Zresztą tak szczerze to mój wykres na bezowulacyjny wygląda. Jak malpa do środy nie przyjdzie to wtedy test pójdzie w ruch :)

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Niee coś Ty :P
    OF poswirowal z moja owulacja i o 10 ja przestawił. Zresztą tak szczerze to mój wykres na bezowulacyjny wygląda. Jak malpa do środy nie przyjdzie to wtedy test pójdzie w ruch :)

Jeny a tak piknie wygląda :/ ja myslałam że jutro teścik walniesz i dzidzia będzie :) łeee to jeszcze tyle trza czekać ech...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę ale testy owulacyjne Ci ładnie wychodziły i to dwa razy. Dziwne to wszystko a Ty kiedy obstawiasz jakby już miała być? ;)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakby ktoś pytał gdzie byłam pół dnia :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd96cbeb6f9f.jpg

Karolina2787, Paulette, Nats, Marteczka93, zapachmalin, Angela* lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    jakby ktoś pytał gdzie byłam pół dnia :D
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd96cbeb6f9f.jpg

Wow! Ale superowy :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko takie umię hahahha

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    tylko takie umię hahahha

No co Ty superaśny :) a ze świnką peppą umiałabyś? i ile bierzesz ;) To zamówię na za rok dla małej na 3 latka :D hihi

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No co Ty superaśny :) a ze świnką peppą umiałabyś? i ile bierzesz ;) To zamówię na za rok dla małej na 3 latka :D hihi
    hehehe tylko z wysyłką byłby problem :)
    ten tort zrobiłam dla kuzynki syna.. nic nie brałam.. ale zastanawiam sie czasem nad robieniem pod zamówienie za kase... tu w Irlandii kochają sie w polskich sernikach, 3bitach itd,.. więc nie głupie :)

Karolina2787, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hehehe tylko z wysyłką byłby problem :)
    ten tort zrobiłam dla kuzynki syna.. nic nie brałam.. ale zastanawiam sie czasem nad robieniem pod zamówienie za kase... tu w Irlandii kochają sie w polskich sernikach, 3bitach itd,.. więc nie głupie :)

hehe dopiero po czasie pomyślałam o tym :D haha ale pomysł popieram jak najbardziej kochana pomyśl o tym bardziej :) a nóż osiągniesz sukces i kiedyś przyjadę na torcik :) jaka nazwa lokalu? hehe pomysły?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dobry wieczor :) usprawiedliwiam swoja nieobecnosc dlugim dniem w szkole i porzadkami na podworku ;) ten tydzien mi tak szybko zlecial ze nie wierze ze dzis piatek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Dzien dobry dobry wieczor :) usprawiedliwiam swoja nieobecnosc dlugim dniem w szkole i porzadkami na podworku ;) ten tydzien mi tak szybko zlecial ze nie wierze ze dzis piatek :)

Piątek, piątunio, piąteczek :D yeah w końcu!

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    hehe dopiero po czasie pomyślałam o tym :D haha ale pomysł popieram jak najbardziej kochana pomyśl o tym bardziej :) a nóż osiągniesz sukces i kiedyś przyjadę na torcik :) jaka nazwa lokalu? hehe pomysły?
    w pierogach rozwaliłabym Gesler hahahaha :D

lubię gotowąc i piec.. może kiedyś i coś sprzedam i będę na tym zarabiać , kto wie :)

Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kurczę ale testy owulacyjne Ci ładnie wychodziły i to dwa razy. Dziwne to wszystko a Ty kiedy obstawiasz jakby już miała być? ;)
    Wydaje mi się, ze chyba znowu koło 28 dnia :( Ale tak szczerze to nie mam pojęcie. Niby sluz był i w ogóle, ale jakoś tego nie czułam. Dlatego się nie nastwiam. Zobaczymy :)

3500 g 54 cm <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa super tort :)
    Omomomomo :D

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    w pierogach rozwaliłabym Gesler hahahaha :D

lubię gotowąc i piec.. może kiedyś i coś sprzedam i będę na tym zarabiać , kto wie :)

Kochana a czemu kiedyś? Po co czekać? zrób rozkminę jak teraz masz fazę na to a i widzisz że ludziska też szczerzą pyska na to ;) będzie bardzo dobry interes

P.S na początek nie dużo trzeba, a to ten przekaże to tamten poleci takie wiesz a la Solejukowa z rancza :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 20:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Wydaje mi się, ze chyba znowu koło 28 dnia :( Ale tak szczerze to nie mam pojęcie. Niby sluz był i w ogóle, ale jakoś tego nie czułam. Dlatego się nie nastwiam. Zobaczymy :)

Jeny aż tak późno owulki miewasz kochana? Te testy wykazały ładnie owulkę może dwie były hihi ;)

‹‹ 221 222 223 224 225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ