"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa popieram jak się naruszy to czasem wychodzi gorzej niż lepiej mam przykład dziadka mojego P do szpitala poszedł po 3 czy 4 wylewie i rośline z niego prawie zrobili aż w końcu córka dziadka czyli mama mojego postanowiła zabrać go do domu i co dziadek chodzi przy chodziku a w szpitalu już księdza mieli zamawiać
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:W poniedziałek ciotka pójdzie do jego onkolog i Zobaczymy co ona na to i co zaproponuje.. Ja osobiście nie wierzę w chemię na takim etapie.. w mojej opinii ona go tylko zniszczy a już nie pomoże...
To fakt, bo organizm tez przeciez juz nie jest mlody...Mimo wszystko trzymam kciuki, zeby dziadek dalej mial sile walczyc!Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa przykro mi kochana
Przy czerniaku wszystko może się zdarzyć. To jest strasznie nieprzewidywalna choroba
Czasem jest tak, że że ogole przez jakiś czas nie daje o sobie znać. Niestety czerniaki słabo na chemię reagują. Podobno te szczepionki co Ci pisałam wielu osobom pomogły.
Trzymam kciuki i mam nadzieję, ze coś lekarz powie pozytywnego. Trzeba wierzyć :*Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Natsik z tego co widzę Ty jutro testujesz prawda to?
OF poswirowal z moja owulacja i o 10 ja przestawił. Zresztą tak szczerze to mój wykres na bezowulacyjny wygląda. Jak malpa do środy nie przyjdzie to wtedy test pójdzie w ruch3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:Niee coś Ty
OF poswirowal z moja owulacja i o 10 ja przestawił. Zresztą tak szczerze to mój wykres na bezowulacyjny wygląda. Jak malpa do środy nie przyjdzie to wtedy test pójdzie w ruch
Jeny a tak piknie wygląda ja myslałam że jutro teścik walniesz i dzidzia będzie łeee to jeszcze tyle trza czekać ech... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:No co Ty superaśny a ze świnką peppą umiałabyś? i ile bierzesz To zamówię na za rok dla małej na 3 latka hihi
ten tort zrobiłam dla kuzynki syna.. nic nie brałam.. ale zastanawiam sie czasem nad robieniem pod zamówienie za kase... tu w Irlandii kochają sie w polskich sernikach, 3bitach itd,.. więc nie głupieKarolina2787, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:hehehe tylko z wysyłką byłby problem
ten tort zrobiłam dla kuzynki syna.. nic nie brałam.. ale zastanawiam sie czasem nad robieniem pod zamówienie za kase... tu w Irlandii kochają sie w polskich sernikach, 3bitach itd,.. więc nie głupie
hehe dopiero po czasie pomyślałam o tym haha ale pomysł popieram jak najbardziej kochana pomyśl o tym bardziej a nóż osiągniesz sukces i kiedyś przyjadę na torcik jaka nazwa lokalu? hehe pomysły? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:hehe dopiero po czasie pomyślałam o tym haha ale pomysł popieram jak najbardziej kochana pomyśl o tym bardziej a nóż osiągniesz sukces i kiedyś przyjadę na torcik jaka nazwa lokalu? hehe pomysły?
lubię gotowąc i piec.. może kiedyś i coś sprzedam i będę na tym zarabiać , kto wieKarolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Karolina2787 wrote:Kurczę ale testy owulacyjne Ci ładnie wychodziły i to dwa razy. Dziwne to wszystko a Ty kiedy obstawiasz jakby już miała być?
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:w pierogach rozwaliłabym Gesler hahahaha
lubię gotowąc i piec.. może kiedyś i coś sprzedam i będę na tym zarabiać , kto wie
Kochana a czemu kiedyś? Po co czekać? zrób rozkminę jak teraz masz fazę na to a i widzisz że ludziska też szczerzą pyska na to będzie bardzo dobry interes
P.S na początek nie dużo trzeba, a to ten przekaże to tamten poleci takie wiesz a la Solejukowa z ranczaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 20:01
-
nick nieaktualnyNats wrote:Wydaje mi się, ze chyba znowu koło 28 dnia Ale tak szczerze to nie mam pojęcie. Niby sluz był i w ogóle, ale jakoś tego nie czułam. Dlatego się nie nastwiam. Zobaczymy
Jeny aż tak późno owulki miewasz kochana? Te testy wykazały ładnie owulkę może dwie były hihi