"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatsik miłego dzionka i zazdraszczam pogody u mnie niezbyt ciekawie ale też już muszę się zbierać. Tkaże kochane moje do spisanka później Buziole :* Udanego dzionka dla Was wszystkich
Lago, Gaduaaa, Angela*, Nats, Marteczka93, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:Ty Gadi, ale o Gizmo to sie martwie no.....czy nie padla gdzies pod czeresnia jak poszaleli na tej dzielce...
Ja musze z piesem zaraz isc bo zaczyna mnie wzrokiem przeszywac, ale sam na ogrod nie pojdzie osiol jeden no!Lago, Gizmo lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Marteczka93 wrote:Co jak co, ale tabletek anty bym nie polecała. Mi cykle uregulowały się dzięki duphastonie. A też mialam jedną wielką masakrę - cykle trwały nawet po 40-60 dni, a teraz jest zupełnie inaczej. (w sumie już kiedyś to mówiłam).
A wypisywanie anty na regulacje cyklów osobie, ktora się stara o maleństwo jest kompletnie nieodpowiedzialne. Widać lekarz ten nie ma rozeznania w podstawowych sprawach albo lata mu koło nosa stan pacjentek.
Nie no raczej nie lata ,bo lekarz jest naprawde oki ,zawsze moge na niego liczyc zresztą umowilam sie z nim na wizyte ,wiec pojade i porozmawiam z nim
Dzieki słońceMarteczka93 lubi tę wiadomość
-
Hej dziołszki! Znacie jakieś zaklęcia na wywołanie słonka? Bo to cholerstwo chyba się wstydzi, wyjrzy na moment i znów ucieka, brzydko i szaro. Muszę je jakoś przekonać, żeby zostało na trochę bo miałam w planach małego pociągać dziś po dworze troszkę
-
zapachmalin wrote:Hej dziołszki! Znacie jakieś zaklęcia na wywołanie słonka? Bo to cholerstwo chyba się wstydzi, wyjrzy na moment i znów ucieka, brzydko i szaro. Muszę je jakoś przekonać, żeby zostało na trochę bo miałam w planach małego pociągać dziś po dworze troszkę
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:Hej dziołszki! Znacie jakieś zaklęcia na wywołanie słonka? Bo to cholerstwo chyba się wstydzi, wyjrzy na moment i znów ucieka, brzydko i szaro. Muszę je jakoś przekonać, żeby zostało na trochę bo miałam w planach małego pociągać dziś po dworze troszkę
chyba wszedzie bedzie dzis pochmurno, ja rano troche skorzystalam ze slonca pojechalam do ogrodniczego tylko na rekonesans, a wrocilam z drzewem o imieniu Kazik. Stary tylko zlapal sie za glowe, a teraz moze u mnie padac bo jade do pracy, hahahahahzapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Nie mam pojęcia jak mi się to udało, ale franca w końcu wylazła Idę korzystać Miłego popołudnia
Gaduła wysikaj no żesz w końcu tą drugą krechę Ale 11 dzień to serio za wcześnie może być. Kiedy termin @?zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malina wychodzi na to, ze kopiec kreta to Twoje sztandarowe ciasto:) Ja zawsze chcialam byc dobra gospodynia (chociaz u mnie to maz gotuje) i na kazdy weekend piec ciasto, a pozniej siedziec na tarasie i sie nim delektowac popijajac kawe. Problem jest taki, ze jak upieke ciasto to zwykle konczymy blaszke nastepnego dnia na sniadanie i nici z delektowania sie nim na tarasie, hahahahhaha. No zarloki takie jestemy no:P
zapachmalin lubi tę wiadomość