X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natsik miłego dzionka i zazdraszczam pogody u mnie niezbyt ciekawie ale też już muszę się zbierać. Tkaże kochane moje do spisanka później Buziole :* Udanego dzionka dla Was wszystkich <3

Lago, Gaduaaa, Angela*, Nats, Marteczka93, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Ty to normalnie jak moj blizniak genetyczny, hahahahahahhahaha
    no i teraz zostałysmy same :)

Marteczka93 lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty Gadi, ale o Gizmo to sie martwie no.....czy nie padla gdzies pod czeresnia jak poszaleli na tej dzielce...
    Ja musze z piesem zaraz isc bo zaczyna mnie wzrokiem przeszywac, ale sam na ogrod nie pojdzie osiol jeden no!

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Ty Gadi, ale o Gizmo to sie martwie no.....czy nie padla gdzies pod czeresnia jak poszaleli na tej dzielce...
    Ja musze z piesem zaraz isc bo zaczyna mnie wzrokiem przeszywac, ale sam na ogrod nie pojdzie osiol jeden no!
    no kurde stary ją zajechał hahahaha

Lago, Gizmo lubią tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Co jak co, ale tabletek anty bym nie polecała. Mi cykle uregulowały się dzięki duphastonie. A też mialam jedną wielką masakrę - cykle trwały nawet po 40-60 dni, a teraz jest zupełnie inaczej. (w sumie już kiedyś to mówiłam). :)
    A wypisywanie anty na regulacje cyklów osobie, ktora się stara o maleństwo jest kompletnie nieodpowiedzialne. Widać lekarz ten nie ma rozeznania w podstawowych sprawach albo lata mu koło nosa stan pacjentek.

Nie no raczej nie lata ,bo lekarz jest naprawde oki ,zawsze moge na niego liczyc :) zresztą umowilam sie z nim na wizyte ,wiec pojade i porozmawiam z nim ;)
    Dzieki słońce ;)

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziołszki! Znacie jakieś zaklęcia na wywołanie słonka? Bo to cholerstwo chyba się wstydzi, wyjrzy na moment i znów ucieka, brzydko i szaro. Muszę je jakoś przekonać, żeby zostało na trochę bo miałam w planach małego pociągać dziś po dworze troszkę :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Hej dziołszki! Znacie jakieś zaklęcia na wywołanie słonka? Bo to cholerstwo chyba się wstydzi, wyjrzy na moment i znów ucieka, brzydko i szaro. Muszę je jakoś przekonać, żeby zostało na trochę bo miałam w planach małego pociągać dziś po dworze troszkę :D
    ja nie znam ale jak Ty sie dowiesz to daj znać chętnie skorzystam :)

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

chyba wszedzie bedzie dzis pochmurno, ja rano troche skorzystalam ze slonca pojechalam do ogrodniczego tylko na rekonesans, a wrocilam z drzewem o imieniu Kazik. Stary tylko zlapal sie za glowe, a teraz moze u mnie padac bo jade do pracy, hahahahah

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szyjka twarda i stosunkowo wysoko hmmm

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Szyjka twarda i stosunkowo wysoko hmmm

potrafisz budowac napiecie:)))))

Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia jak mi się to udało, ale franca w końcu wylazła :D Idę korzystać ;) Miłego popołudnia <3 ;)
    Gaduła wysikaj no żesz w końcu tą drugą krechę :D Ale 11 dzień to serio za wcześnie może być. Kiedy termin @? :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Nie mam pojęcia jak mi się to udało, ale franca w końcu wylazła :D Idę korzystać ;) Miłego popołudnia <3 ;)
    Gaduła wysikaj no żesz w końcu tą drugą krechę :D Ale 11 dzień to serio za wcześnie może być. Kiedy termin @? :D
    Nie wiem heh w poniedziałek chyba

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

tylko sie nie opal jak Gadi, hahah

zapachmalin, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko, chodzę między chmurami :D Zaraz biorę się za ciasto, bo chłopaki mają chęć. :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Spoko, chodzę między chmurami :D Zaraz biorę się za ciasto, bo chłopaki mają chęć. :D

A jakie robisz? :D może i ja się załapię ;) hihi

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kopiec kreta, na szybko bo moje szczęście ma dzisiaj mecz :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    A kopiec kreta, na szybko bo moje szczęście ma dzisiaj mecz :D

Mmmm... pychotka :A dasz kawałek? Malutki ;)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I połowę oddam, przyda nam się :D Jak już będzie gotowe i piękne to Ci podeślę :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    I połowę oddam, przyda nam się :D Jak już będzie gotowe i piękne to Ci podeślę :D

Dziękuję :D mniam mniam 1995.gif[img][/img]

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina wychodzi na to, ze kopiec kreta to Twoje sztandarowe ciasto:) Ja zawsze chcialam byc dobra gospodynia (chociaz u mnie to maz gotuje) i na kazdy weekend piec ciasto, a pozniej siedziec na tarasie i sie nim delektowac popijajac kawe. Problem jest taki, ze jak upieke ciasto to zwykle konczymy blaszke nastepnego dnia na sniadanie i nici z delektowania sie nim na tarasie, hahahahhaha. No zarloki takie jestemy no:P

‹‹ 229 230 231 232 233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ