X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natsik miłego dzionka i zazdraszczam pogody u mnie niezbyt ciekawie ale też już muszę się zbierać. Tkaże kochane moje do spisanka później Buziole :* Udanego dzionka dla Was wszystkich <3

Lago, Gaduaaa, Angela*, Nats, Marteczka93, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Ty to normalnie jak moj blizniak genetyczny, hahahahahahhahaha
    no i teraz zostałysmy same :)

Marteczka93 lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty Gadi, ale o Gizmo to sie martwie no.....czy nie padla gdzies pod czeresnia jak poszaleli na tej dzielce...
    Ja musze z piesem zaraz isc bo zaczyna mnie wzrokiem przeszywac, ale sam na ogrod nie pojdzie osiol jeden no!

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Ty Gadi, ale o Gizmo to sie martwie no.....czy nie padla gdzies pod czeresnia jak poszaleli na tej dzielce...
    Ja musze z piesem zaraz isc bo zaczyna mnie wzrokiem przeszywac, ale sam na ogrod nie pojdzie osiol jeden no!
    no kurde stary ją zajechał hahahaha

Lago, Gizmo lubią tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Co jak co, ale tabletek anty bym nie polecała. Mi cykle uregulowały się dzięki duphastonie. A też mialam jedną wielką masakrę - cykle trwały nawet po 40-60 dni, a teraz jest zupełnie inaczej. (w sumie już kiedyś to mówiłam). :)
    A wypisywanie anty na regulacje cyklów osobie, ktora się stara o maleństwo jest kompletnie nieodpowiedzialne. Widać lekarz ten nie ma rozeznania w podstawowych sprawach albo lata mu koło nosa stan pacjentek.

Nie no raczej nie lata ,bo lekarz jest naprawde oki ,zawsze moge na niego liczyc :) zresztą umowilam sie z nim na wizyte ,wiec pojade i porozmawiam z nim ;)
    Dzieki słońce ;)

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziołszki! Znacie jakieś zaklęcia na wywołanie słonka? Bo to cholerstwo chyba się wstydzi, wyjrzy na moment i znów ucieka, brzydko i szaro. Muszę je jakoś przekonać, żeby zostało na trochę bo miałam w planach małego pociągać dziś po dworze troszkę :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Hej dziołszki! Znacie jakieś zaklęcia na wywołanie słonka? Bo to cholerstwo chyba się wstydzi, wyjrzy na moment i znów ucieka, brzydko i szaro. Muszę je jakoś przekonać, żeby zostało na trochę bo miałam w planach małego pociągać dziś po dworze troszkę :D
    ja nie znam ale jak Ty sie dowiesz to daj znać chętnie skorzystam :)

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

chyba wszedzie bedzie dzis pochmurno, ja rano troche skorzystalam ze slonca pojechalam do ogrodniczego tylko na rekonesans, a wrocilam z drzewem o imieniu Kazik. Stary tylko zlapal sie za glowe, a teraz moze u mnie padac bo jade do pracy, hahahahah

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szyjka twarda i stosunkowo wysoko hmmm

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Szyjka twarda i stosunkowo wysoko hmmm

potrafisz budowac napiecie:)))))

Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia jak mi się to udało, ale franca w końcu wylazła :D Idę korzystać ;) Miłego popołudnia <3 ;)
    Gaduła wysikaj no żesz w końcu tą drugą krechę :D Ale 11 dzień to serio za wcześnie może być. Kiedy termin @? :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Nie mam pojęcia jak mi się to udało, ale franca w końcu wylazła :D Idę korzystać ;) Miłego popołudnia <3 ;)
    Gaduła wysikaj no żesz w końcu tą drugą krechę :D Ale 11 dzień to serio za wcześnie może być. Kiedy termin @? :D
    Nie wiem heh w poniedziałek chyba

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

tylko sie nie opal jak Gadi, hahah

zapachmalin, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko, chodzę między chmurami :D Zaraz biorę się za ciasto, bo chłopaki mają chęć. :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Spoko, chodzę między chmurami :D Zaraz biorę się za ciasto, bo chłopaki mają chęć. :D

A jakie robisz? :D może i ja się załapię ;) hihi

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kopiec kreta, na szybko bo moje szczęście ma dzisiaj mecz :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    A kopiec kreta, na szybko bo moje szczęście ma dzisiaj mecz :D

Mmmm... pychotka :A dasz kawałek? Malutki ;)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I połowę oddam, przyda nam się :D Jak już będzie gotowe i piękne to Ci podeślę :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    I połowę oddam, przyda nam się :D Jak już będzie gotowe i piękne to Ci podeślę :D

Dziękuję :D mniam mniam 1995.gif[img][/img]

• Lago Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina wychodzi na to, ze kopiec kreta to Twoje sztandarowe ciasto:) Ja zawsze chcialam byc dobra gospodynia (chociaz u mnie to maz gotuje) i na kazdy weekend piec ciasto, a pozniej siedziec na tarasie i sie nim delektowac popijajac kawe. Problem jest taki, ze jak upieke ciasto to zwykle konczymy blaszke nastepnego dnia na sniadanie i nici z delektowania sie nim na tarasie, hahahahhaha. No zarloki takie jestemy no:P

‹‹ 229 230 231 232 233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ