"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz to tak cienko,to wygląda. Sama ziemie prawie widac. Później jak wszystko ruszy to tak ślicznie zielono jest. I takie równe pasy zieleni widac na dzialce. Mogłabym stamtąd nie wychodzić. Gdyby nie szkola dziewczyn jutro to juz dzis byśmy tam,nocowali
zapachmalin, Lago lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Teraz to tak cienko,to wygląda. Sama ziemie prawie widac. Później jak wszystko ruszy to tak ślicznie zielono jest. I takie równe pasy zieleni widac na dzialce. Mogłabym stamtąd nie wychodzić. Gdyby nie szkola dziewczyn jutro to juz dzis byśmy tam,nocowaliFabian Cyprian Tymuś
-
Marteczka93 wrote:Gizmo jak ja Ci zazdroszczę działki! Zawsze marzyłam mieć swój ogródek
Ale jak narazie mogę nacieszyć się ewentualnie balkonem i jakże cudownym widokiem za oknem - na cmentarz
nie zazdroszczęFabian Cyprian Tymuś -
Marteczka93 wrote:Gizmo jak ja Ci zazdroszczę działki! Zawsze marzyłam mieć swój ogródek
Ale jak narazie mogę nacieszyć się ewentualnie balkonem i jakże cudownym widokiem za oknem - na cmentarzMarteczka93, Lago lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Lago co się czaisz??
Ja dzis Hugo pije. Rano plakalam a z wieczora trza Se humor poprawić a co tam
ogarniam telefon:) Znow zaczyna mi sie opalenizna "na wiesniaka". Nogi do wysokosci szortow i rece do rekawka.......masakra. Dola zlapalam, bo prawie nic dzis nie zrobilam....lazilam jak menda bez sensu. A czego beczalas?Gizmo, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Kutwa mac. Takiego długiego posta żem jebla i Tel mi padł. Wrrr
W skrócie chodzilo mi o mój wyk rano z powodu temp. Ze juz po ptokach. Owu nie bylo i juz nie bedzie w tym cyklu. Kolejne starania koniec lipca i sierpień.Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś