X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Kutwa mac. Takiego długiego posta żem jebla i Tel mi padł. Wrrr

W skrócie chodzilo mi o mój wyk rano z powodu temp. Ze juz po ptokach. Owu nie bylo i juz nie bedzie w tym cyklu. Kolejne starania koniec lipca i sierpień.

Lipa straszna:( Ja jak przeczyszcze sobie jajowody i dalej bedzie nico, to chyba inseminacji sprobuje. Nie mam sily czekac. Zreszta czasu tez juz nie mam. Jak nie wyjdzie to przynajmniej bede wiedziala na czym stoje i jak dalej mam zyc...

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A i jeszcze pisałam ze ja w bieliźnie śmigam po grzadkach. I ramiączka od cyckonosza odpinam :P

tez bym chciala, ale sie wstydze. Musze troche sadla zrzucic, hahahah

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra ale juz byl taki ładny spadek i skok jak na owu. I co? I doopha blada wyszla. Temp znow opadla po skoku zamiast choc troszke sie wyżej utrzymać.
    Poza tym przy anty OF mi wyznaczal owu, i temp w miare ladnie wygladala a tu uj wielki i dwa bąbelki :/

Juz mam dość tego czekania na kolejne cykle.
    Podziwiam tylko rekordzistki co latami sie starają ze jeszcze nie zglupialy.
    Nie wiem ile jeszcze dać sobie czasu na starania. Mlodoscia niestety nie grzesze ;)

Lago lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Mlodoscia niestety nie grzesze ;)

hahahahahahahahaha chyba zapomnialas ze TO JA tu jestem dinozaur:))))))

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Lipa straszna:( Ja jak przeczyszcze sobie jajowody i dalej bedzie nico, to chyba inseminacji sprobuje. Nie mam sily czekac. Zreszta czasu tez juz nie mam. Jak nie wyjdzie to przynajmniej bede wiedziala na czym stoje i jak dalej mam zyc...
    Rozumiem Cie doskonale :-* ten olerny czas to porażka.

Eee tam sadlo od razu :) grunt ze mężowi Twoje ciało odpowiada i taką Cie chce miec i kocha

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahahahahahahaha chyba zapomnialas ze TO JA tu jestem dinozaur:))))))
    Oj Kuźwa dwa lata w tą czy w tamtą :P

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Eee tam sadlo od razu :) grunt ze mężowi Twoje ciało odpowiada i taką Cie chce miec i kocha

ale sasiedzi nie musza tego ogladac, hahahahhah
    Jutro przepraszam moj rower, juz dawno chcialam za to sie wziac, a teraz jeszcze lekarz zasugerowal ze powinnam wiec nie mam wyjscia no.....

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Sandra ale juz byl taki ładny spadek i skok jak na owu. I co? I doopha blada wyszla. Temp znow opadla po skoku zamiast choc troszke sie wyżej utrzymać.
    Poza tym przy anty OF mi wyznaczal owu, i temp w miare ladnie wygladala a tu uj wielki i dwa bąbelki :/

Juz mam dość tego czekania na kolejne cykle.
    Podziwiam tylko rekordzistki co latami sie starają ze jeszcze nie zglupialy.
    Nie wiem ile jeszcze dać sobie czasu na starania. Mlodoscia niestety nie grzesze ;)
    Ale jeszcze poczekaj.. Sama wiesz ze owu może wystąpić nawet w 28dc.. może organizm robił podejście do.owu ale coś nie pyklo i zrobi drugie.. Poczekamy zobaczymy

Gizmo lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski mam pomysl.....odwiedzmy razem Gadi! Wina sie napijemy, poplaczemy, Irlandie zwiedzimy....hahahahahahah

Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja lubię jak na mnie sąsiad z działki obok patrzy hehe

Niech se Kuźwa pomarzy chociaż

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A ja lubię jak na mnie sąsiad z działki obok patrzy hehe

Niech se Kuźwa pomarzy chociaż

stara flirciara:PPPPP

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 21:35

Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Też bym podjęła się inseminacji na Twoim miejscu

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Ale jeszcze poczekaj.. Sama wiesz ze owu może wystąpić nawet w 28dc.. może organizm robił podejście do.owu ale coś nie pyklo i zrobi drugie.. Poczekamy zobaczymy
    Nie pamiętam kiedy miałam cykl 28dniowy haha a ta mi tu gada o owu w tym dniu dopiero :)

Ale wiem wiem Gadi. Trza mieć nadzieje ;)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    stara flirciara:PPPPP
    Stara to je doopa bo zębów nie ma haha.
    Jestem poprostu nie pierwszej młodości hehe

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Też bym podjęła się inseminacji na Twoim miejscu

Ostatnio mowie do starego "a moze zaoszczedzimy tysiaka (na inseminacji) i wiesz, sami strzykawka sobie wstrzelimy ta armie", a ten urazony " a Ty myslisz, ze co ja robie moja strzykawka", hahhahahahah

No u mnie to nastepny krok, potem in vitro, ale nie wiem czy bede miala na to sile. Ja juz sie dusze w tym miejscu, a in vito to wiadomo, kupe badan i czekanie. Nie wiem czy nam cierpliwosci starczy

Gizmo lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Nie pamiętam kiedy miałam cykl 28dniowy haha a ta mi tu gada o owu w tym dniu dopiero :)

A ja zawsze mialam 27-28 a teraz owulacja przesunela mi sie o ponad 7 dni i co? kto jej kazal? nawet nie wiem dlaczego...czekaj ciotka i nie marudz!

Gizmo, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Ostatnio mowie do starego "a moze zaoszczedzimy tysiaka (na inseminacji) i wiesz, sami strzykawka sobie wstrzelimy ta armie", a ten urazony " a Ty myslisz, ze co ja robie moja strzykawka", hahhahahahah

No u mnie to nastepny krok, potem in vitro, ale nie wiem czy bede miala na to sile. Ja juz sie dusze w tym miejscu, a in vito to wiadomo, kupe badan i czekanie. Nie wiem czy nam cierpliwosci starczy
    Trzeba łapać się wszystkiego.. I korzystać z dobrodziejstw naszej medycyny ;)

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh Gizmo laski co latami czekaja jak mlode, to jeszcze ok, ale takie co robia jakas genetyke, badania chromosomow, ja pierdziele. To dopiero jest kosmos. Medal za wytrwalosc...

No nic kochane koniec biadoleia. Gadi a u Ciebie cisza?

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza.. I mam teraz 37.34 temp

Gizmo lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Cisza.. I mam teraz 37.34 temp

nanananannaannaanananananannanna nie ma co, jutro wstaje o 6.30 tak jak Ty. Chce byc na biezaco:)

‹‹ 236 237 238 239 240 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ