"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Kutwa mac. Takiego długiego posta żem jebla i Tel mi padł. Wrrr
W skrócie chodzilo mi o mój wyk rano z powodu temp. Ze juz po ptokach. Owu nie bylo i juz nie bedzie w tym cyklu. Kolejne starania koniec lipca i sierpień.
Lipa straszna:( Ja jak przeczyszcze sobie jajowody i dalej bedzie nico, to chyba inseminacji sprobuje. Nie mam sily czekac. Zreszta czasu tez juz nie mam. Jak nie wyjdzie to przynajmniej bede wiedziala na czym stoje i jak dalej mam zyc... -
Sandra ale juz byl taki ładny spadek i skok jak na owu. I co? I doopha blada wyszla. Temp znow opadla po skoku zamiast choc troszke sie wyżej utrzymać.
Poza tym przy anty OF mi wyznaczal owu, i temp w miare ladnie wygladala a tu uj wielki i dwa bąbelki
Juz mam dość tego czekania na kolejne cykle.
Podziwiam tylko rekordzistki co latami sie starają ze jeszcze nie zglupialy.
Nie wiem ile jeszcze dać sobie czasu na starania. Mlodoscia niestety nie grzeszeLago lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:Lipa straszna:( Ja jak przeczyszcze sobie jajowody i dalej bedzie nico, to chyba inseminacji sprobuje. Nie mam sily czekac. Zreszta czasu tez juz nie mam. Jak nie wyjdzie to przynajmniej bede wiedziala na czym stoje i jak dalej mam zyc...
Eee tam sadlo od razu grunt ze mężowi Twoje ciało odpowiada i taką Cie chce miec i kocha -
Gizmo wrote:Eee tam sadlo od razu grunt ze mężowi Twoje ciało odpowiada i taką Cie chce miec i kocha
ale sasiedzi nie musza tego ogladac, hahahahhah
Jutro przepraszam moj rower, juz dawno chcialam za to sie wziac, a teraz jeszcze lekarz zasugerowal ze powinnam wiec nie mam wyjscia no.....
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Sandra ale juz byl taki ładny spadek i skok jak na owu. I co? I doopha blada wyszla. Temp znow opadla po skoku zamiast choc troszke sie wyżej utrzymać.
Poza tym przy anty OF mi wyznaczal owu, i temp w miare ladnie wygladala a tu uj wielki i dwa bąbelki
Juz mam dość tego czekania na kolejne cykle.
Podziwiam tylko rekordzistki co latami sie starają ze jeszcze nie zglupialy.
Nie wiem ile jeszcze dać sobie czasu na starania. Mlodoscia niestety nie grzeszeGizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:Lipa straszna:( Ja jak przeczyszcze sobie jajowody i dalej bedzie nico, to chyba inseminacji sprobuje. Nie mam sily czekac. Zreszta czasu tez juz nie mam. Jak nie wyjdzie to przynajmniej bede wiedziala na czym stoje i jak dalej mam zyc...Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Ale jeszcze poczekaj.. Sama wiesz ze owu może wystąpić nawet w 28dc.. może organizm robił podejście do.owu ale coś nie pyklo i zrobi drugie.. Poczekamy zobaczymy
Ale wiem wiem Gadi. Trza mieć nadziejeGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Też bym podjęła się inseminacji na Twoim miejscu
Ostatnio mowie do starego "a moze zaoszczedzimy tysiaka (na inseminacji) i wiesz, sami strzykawka sobie wstrzelimy ta armie", a ten urazony " a Ty myslisz, ze co ja robie moja strzykawka", hahhahahahah
No u mnie to nastepny krok, potem in vitro, ale nie wiem czy bede miala na to sile. Ja juz sie dusze w tym miejscu, a in vito to wiadomo, kupe badan i czekanie. Nie wiem czy nam cierpliwosci starczyGizmo lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Nie pamiętam kiedy miałam cykl 28dniowy haha a ta mi tu gada o owu w tym dniu dopiero
A ja zawsze mialam 27-28 a teraz owulacja przesunela mi sie o ponad 7 dni i co? kto jej kazal? nawet nie wiem dlaczego...czekaj ciotka i nie marudz!Gizmo, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:Ostatnio mowie do starego "a moze zaoszczedzimy tysiaka (na inseminacji) i wiesz, sami strzykawka sobie wstrzelimy ta armie", a ten urazony " a Ty myslisz, ze co ja robie moja strzykawka", hahhahahahah
No u mnie to nastepny krok, potem in vitro, ale nie wiem czy bede miala na to sile. Ja juz sie dusze w tym miejscu, a in vito to wiadomo, kupe badan i czekanie. Nie wiem czy nam cierpliwosci starczyFabian Cyprian Tymuś -
heh Gizmo laski co latami czekaja jak mlode, to jeszcze ok, ale takie co robia jakas genetyke, badania chromosomow, ja pierdziele. To dopiero jest kosmos. Medal za wytrwalosc...
No nic kochane koniec biadoleia. Gadi a u Ciebie cisza?Gizmo lubi tę wiadomość