"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:- dzięki
a czemu z za krzaków ?
a jak u Ciebie ?
Nie dziękuj!!
Zza krzaków, bo nie wiem co mam ze sobą począć i jakoś tak narazie jestem bierna.
U mnie @ nie ma jeszcze. No ale temperatura spadła. A podejrzewam, że to że jej nie ma spowodowane jest trochę stresem.. Od piątku rozstrzygna się sprawa naszej przeprowadzki do innego mieszanka i dzisiaj ma być podpisana umowa. Przeżywam wszystko czy napewno to dobra decyzja, czy nas napewno stać na to wszystko, ehh... Prl to mam milion hehe.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Nie dziękuj!!
Zza krzaków, bo nie wiem co mam ze sobą począć i jakoś tak narazie jestem bierna.
U mnie @ nie ma jeszcze. No ale temperatura spadła. A podejrzewam, że to że jej nie ma spowodowane jest trochę stresem.. Od piątku rozstrzygna się sprawa naszej przeprowadzki do innego mieszanka i dzisiaj ma być podpisana umowa. Przeżywam wszystko czy napewno to dobra decyzja, czy nas napewno stać na to wszystko, ehh... Prl to mam milion hehe.
lookałam na Twój wykres.. faktycznie Ci powolutku spada no ale póki co @ nie maFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa to czekamy aż @ nie przyjdzie.
Caro - Ty wiesz co, tak jak Gaduaaa pisze dopoki nie ma @... ja tam dalej za Ciebie trzymam kciuki i powodzenia z mieszkaniem. Czasem jest tak, ze my kobiety się wszystkim martwimy, wyolbrzymiamy, a później samo się jakoś gładko układa i mam nadzieję, ze tak u Ciebie będzieGaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Ja pije kawkie, kończę śniadanie i trzeba do pracy się zbierać. Brzuch dalej mnie cmi. Modlę się, żeby malpa jutro nie przyszła.
tez kawkę pije...
ja nie wiem kiedy teraz powinien ten @ przyjść wg moich obliczen za 2 dniFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:będę się modlić razem z Tobą...
tez kawkę pije...
ja nie wiem kiedy teraz powinien ten @ przyjść wg moich obliczen za 2 dni
Ja jakoś w tym cyklu nie mam złudzeń żadnych. Czuję się dokładnie tak jak zawsze przed malpa. Nawet już miałam ten sluz rozciagliwy nie wiadomo skąd wczoraj
Ale humor mam i tak dobry. Coco jumbo i do przodu . Z perspektywy czasu cieszę się tylko, ze nie czekaliśmy z decyzją o dziecku, bo to wcale nie jest takie proste jak się wydaje. Przynajmniej w naszym przypadkuGaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:A ja mam nadzieję, ze do Ciebie nie przyjdzie
Ja jakoś w tym cyklu nie mam złudzeń żadnych. Czuję się dokładnie tak jak zawsze przed malpa. Nawet już miałam ten sluz rozciagliwy nie wiadomo skąd wczoraj
Ale humor mam i tak dobry. Coco jumbo i do przodu . Z perspektywy czasu cieszę się tylko, ze nie czekaliśmy z decyzją o dziecku, bo to wcale nie jest takie proste jak się wydaje. Przynajmniej w naszym przypadku
ja też się czuje jak zawsze przed @ także no.. hehe
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:fajnie ze masz takie podejście z takim na pewno łatwiej
ja też się czuje jak zawsze przed @ także no.. hehe
Ale czasami po prostu się wie, ze nic z tego
Ja czekam na ten lipiec to bedzie nasz miesiąc (w sensie mój i mojego B i naszego Groszka). Wam się uda wcześniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 08:33
3500 g 54 cm -
Nats wrote:To słońce i pogoda chyba tak na mnie działają. Wszystko jakieś takie bardziej kolorowe się wydaje
Ale czasami po prostu się wie, ze nic z tego
Ja czekam na ten lipiec to bedzie nasz miesiąc (w sensie mój i mojego B i naszego Groszka). Wam się uda wcześniejNats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Ucichły, bo do pracy pojechały heh. A że dzisiaj takie upały, to każdy zdycha heh. Naprawdę Nats masz rację, bo ja mam wrażenie, że każda większa zmiana jest dla mnie mega stresem.. Ehh narazie nie zapeszam. Decyzja zapadnie dziś lub jutro. Narazie cichosza.
Nats lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Ucichły, bo do pracy pojechały heh. A że dzisiaj takie upały, to każdy zdycha heh. Naprawdę Nats masz rację, bo ja mam wrażenie, że każda większa zmiana jest dla mnie mega stresem.. Ehh narazie nie zapeszam. Decyzja zapadnie dziś lub jutro. Narazie cichosza.Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:u mnie upałów nie ma
U mnie aktualnie 26 stopni, ale w ciągu dnia ma wzrosnąć do 30. Wczoraj było to samo. Mamy działkę nad jeziorem, więc uciekliśmy tam z samego rana.. Ogólnie masakra.Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Ucichły, bo do pracy pojechały heh. A że dzisiaj takie upały, to każdy zdycha heh. Naprawdę Nats masz rację, bo ja mam wrażenie, że każda większa zmiana jest dla mnie mega stresem.. Ehh narazie nie zapeszam. Decyzja zapadnie dziś lub jutro. Narazie cichosza.
U mnie też gorąco, ale w pracy trzeba siedzieć niestety Dobrze, ze czwartek wolne to na wieś pojedziemy. Może jakiegoś grilla się zorganizuje3500 g 54 cm