X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    poce sie, hahahhhahaha
    a poza tym przechodze cykliczny, poniedzialkowy wkurw. Nie wysiedze chyba w robocie dzis do 19....

Ja mam takie na każdy dzień tygodnia, czasami walę bonusem i jest tygodniowy lub miesięczny dodatkowo. :) u nas dzisiaj pogoda ujowa i "tylko" 16' heh. Więc przynajmniej nie płyniemy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 16:03

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje dziewczyny Wam za wsparcie.. to bardzo ważne dla mnie teraz.... jesteście kochane na prawdę!

Lago, Nats lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    dziękuje dziewczyny Wam za wsparcie.. to bardzo ważne dla mnie teraz.... jesteście kochane na prawdę!

Potosmy tu sa, zeby razem swirowac, ale tez plakac. A czy dobrze kojarze, ze niedlugo znow wybierasz sie do PL?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 16:18

• Lago Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Ja mam takie na każdy dzień tygodnia, czasami walę bonusem i jest tygodniowy lub miesięczny dodatkowo. :) u nas dzisiaj pogoda ujowa i "tylko" 16' heh. Więc przynajmniej nie płyniemy :P

jak ja mialam miesieczny to na antydepresantach wyladowalam, hahahahhahaha
    Malina a Ty znasz niemiecki?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Potosmy tu sa, zeby razem swirowac, ale tez plakac. A czy dobrze kojarze, ze niedlugo znow wybierasz sie do PL?
    54 dni.....

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa tak mi przykro :( I też się z Wami zgodzę, lepiej żeby dziadek spędził te ostatnie chwile przy najbliższych..
    U mnie z babcią było podobnie, do samego końca była z nami :)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    jak ja mialam miesieczny to na antydepresantach wyladowalam, hahahahhahaha
    Malina a Ty znasz niemiecki?

Uczę się i 3 lata w liceum miałam ale wiecej rozumiem niż powiem :) nie lubie tego jezyka strasznie. :/ haha

• Lago Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Uczę się i 3 lata w liceum miałam ale wiecej rozumiem niż powiem :) nie lubie tego jezyka strasznie. :/ haha

kurde ja kiedys mialam jazde na niemiecki i myslalam, ze sama sie naucze z takich tygodniowych ksiazeczek. Nauczylam sie tylko "is hajse mercedes" i "aber aj mercedes is tu tojer" czy jakos tak to szlo, hahahhahahhahhah

Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele, jak tu duszno :/ Jednak zmieniam zdanie, już nie jest tak "w sam raz" jak napisałam wcześniej. Za oknem mam 36 stopni, a jeszcze 20min temu było ponad 40.

Ale plus jest taki, że w zaledwie pół godz opaliłam się na przodzie (jak na pierwszy raz wystarczy). I co najśmieszniejsze - opaliłam się leżąc na kocyku na podłodze w pokoju przez otwarte drzwi balkonowe ha! Co by mnie sąsiedzi nie zobaczyli :D

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Ja pierdziele, jak tu duszno :/ Jednak zmieniam zdanie, już nie jest tak "w sam raz" jak napisałam wcześniej. Za oknem mam 36 stopni, a jeszcze 20min temu było ponad 40.

Ale plus jest taki, że w zaledwie pół godz opaliłam się na przodzie (jak na pierwszy raz wystarczy). I co najśmieszniejsze - opaliłam się leżąc na kocyku na podłodze w pokoju przez otwarte drzwi balkonowe ha! Co by mnie sąsiedzi nie zobaczyli :D

bedzie bolalo oj bedzie, zyzyzyzyyz

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    kurde ja kiedys mialam jazde na niemiecki i myslalam, ze sama sie naucze z takich tygodniowych ksiazeczek. Nauczylam sie tylko "is hajse mercedes" i "aber aj mercedes is tu tojer" czy jakos tak to szlo, hahahhahahhahhah
    hahahahaha Ty jesteś zajebista !

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hahahahaha Ty jesteś zajebista !

no co? ambitna bylam a kasy na prywatne lekcje nie mialam, hahahhaahha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no co? ambitna bylam a kasy na prywatne lekcje nie mialam, hahahhaahha
    też byłam ambitna i pisałam z niemca próbną maturę... oblałam ją totalnie... i dzięki Bogu do głownej podeszłam z angola...
    a dziś nie wiele pamiętam z nimieckiego..

• Lago Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    też byłam ambitna i pisałam z niemca próbną maturę... oblałam ją totalnie... i dzięki Bogu do głownej podeszłam z angola...
    a dziś nie wiele pamiętam z nimieckiego..

bo jak sie jezyka nie uzywa to sie zapomina. Ja w podstawowoce mialam obowiazkowy rosyjski i tak mi sie spodobal, ze pociagnelam go w liceum i na studiach. Pozniej zupelnie nie uzywany umarl smiercia naturalna i strasznie tego zaluje. Obecnie mam jazde na hiszpanski, ale juz nie bede probowala uczyc sie go sama, hahhahahaha

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z niemieckiego tez nic nie kumam. Pamiętam tylko dwa zdania ratunkowe z liceum: Keine achnung i ich Weicht nicht :D
    Aha i jeszcze hende hoch. Sorry za pisownię :)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Ja z niemieckiego tez nic nie kumam. Pamiętam tylko dwa zdania ratunkowe z liceum: Keine achnung i ich Weicht nicht :D
    Aha i jeszcze hende hoch. Sorry za pisownię :)

Was is das? :D tego nie pamiętasz Natskiu? ;) tak wgl dzień doberek laski :D

Gaduaaa no no no szykuje się popijawa :D

Gaduaaa, Lago, Nats lubią tę wiadomość

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, ze nie tylko mi cieżko było przeżyć niemiecki :D
    Gdybym miała możliwość wcześniej wybrać język to wybrałabym japoński albo francuski, a teraz to lenia mam w dupci więc ciężko się za to zabrać, no i czasu zbytnio nie ma :P

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Gdybym miała możliwość wcześniej wybrać język to wybrałabym japoński albo francuski, a teraz to lenia mam w dupci więc ciężko się za to zabrać, no i czasu zbytnio nie ma :P
    a ja wlasnie wybrałabym niemiecki i siedziała teraz w niemczech a nie w zapiżdziałej irlandii

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:

ten brak czasu to chyba troche sciema co? haha

• Lago Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a ja wlasnie wybrałabym niemiecki i siedziała teraz w niemczech a nie w zapiżdziałej irlandii

a czemu wolisz Niemcy od Irlandii? U Irolow chyba ladniej jest....tylko do domu dalej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 17:02

‹‹ 240 241 242 243 244 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ