X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    poce sie, hahahhhahaha
    a poza tym przechodze cykliczny, poniedzialkowy wkurw. Nie wysiedze chyba w robocie dzis do 19....

Ja mam takie na każdy dzień tygodnia, czasami walę bonusem i jest tygodniowy lub miesięczny dodatkowo. :) u nas dzisiaj pogoda ujowa i "tylko" 16' heh. Więc przynajmniej nie płyniemy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 16:03

Lago lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje dziewczyny Wam za wsparcie.. to bardzo ważne dla mnie teraz.... jesteście kochane na prawdę!

Lago, Nats lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    dziękuje dziewczyny Wam za wsparcie.. to bardzo ważne dla mnie teraz.... jesteście kochane na prawdę!

Potosmy tu sa, zeby razem swirowac, ale tez plakac. A czy dobrze kojarze, ze niedlugo znow wybierasz sie do PL?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 16:18

• Lago Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Ja mam takie na każdy dzień tygodnia, czasami walę bonusem i jest tygodniowy lub miesięczny dodatkowo. :) u nas dzisiaj pogoda ujowa i "tylko" 16' heh. Więc przynajmniej nie płyniemy :P

jak ja mialam miesieczny to na antydepresantach wyladowalam, hahahahhahaha
    Malina a Ty znasz niemiecki?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Potosmy tu sa, zeby razem swirowac, ale tez plakac. A czy dobrze kojarze, ze niedlugo znow wybierasz sie do PL?
    54 dni.....

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa tak mi przykro :( I też się z Wami zgodzę, lepiej żeby dziadek spędził te ostatnie chwile przy najbliższych..
    U mnie z babcią było podobnie, do samego końca była z nami :)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    jak ja mialam miesieczny to na antydepresantach wyladowalam, hahahahhahaha
    Malina a Ty znasz niemiecki?

Uczę się i 3 lata w liceum miałam ale wiecej rozumiem niż powiem :) nie lubie tego jezyka strasznie. :/ haha

• Lago Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Uczę się i 3 lata w liceum miałam ale wiecej rozumiem niż powiem :) nie lubie tego jezyka strasznie. :/ haha

kurde ja kiedys mialam jazde na niemiecki i myslalam, ze sama sie naucze z takich tygodniowych ksiazeczek. Nauczylam sie tylko "is hajse mercedes" i "aber aj mercedes is tu tojer" czy jakos tak to szlo, hahahhahahhahhah

Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele, jak tu duszno :/ Jednak zmieniam zdanie, już nie jest tak "w sam raz" jak napisałam wcześniej. Za oknem mam 36 stopni, a jeszcze 20min temu było ponad 40.

Ale plus jest taki, że w zaledwie pół godz opaliłam się na przodzie (jak na pierwszy raz wystarczy). I co najśmieszniejsze - opaliłam się leżąc na kocyku na podłodze w pokoju przez otwarte drzwi balkonowe ha! Co by mnie sąsiedzi nie zobaczyli :D

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Ja pierdziele, jak tu duszno :/ Jednak zmieniam zdanie, już nie jest tak "w sam raz" jak napisałam wcześniej. Za oknem mam 36 stopni, a jeszcze 20min temu było ponad 40.

Ale plus jest taki, że w zaledwie pół godz opaliłam się na przodzie (jak na pierwszy raz wystarczy). I co najśmieszniejsze - opaliłam się leżąc na kocyku na podłodze w pokoju przez otwarte drzwi balkonowe ha! Co by mnie sąsiedzi nie zobaczyli :D

bedzie bolalo oj bedzie, zyzyzyzyyz

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    kurde ja kiedys mialam jazde na niemiecki i myslalam, ze sama sie naucze z takich tygodniowych ksiazeczek. Nauczylam sie tylko "is hajse mercedes" i "aber aj mercedes is tu tojer" czy jakos tak to szlo, hahahhahahhahhah
    hahahahaha Ty jesteś zajebista !

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hahahahaha Ty jesteś zajebista !

no co? ambitna bylam a kasy na prywatne lekcje nie mialam, hahahhaahha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no co? ambitna bylam a kasy na prywatne lekcje nie mialam, hahahhaahha
    też byłam ambitna i pisałam z niemca próbną maturę... oblałam ją totalnie... i dzięki Bogu do głownej podeszłam z angola...
    a dziś nie wiele pamiętam z nimieckiego..

• Lago Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    też byłam ambitna i pisałam z niemca próbną maturę... oblałam ją totalnie... i dzięki Bogu do głownej podeszłam z angola...
    a dziś nie wiele pamiętam z nimieckiego..

bo jak sie jezyka nie uzywa to sie zapomina. Ja w podstawowoce mialam obowiazkowy rosyjski i tak mi sie spodobal, ze pociagnelam go w liceum i na studiach. Pozniej zupelnie nie uzywany umarl smiercia naturalna i strasznie tego zaluje. Obecnie mam jazde na hiszpanski, ale juz nie bede probowala uczyc sie go sama, hahhahahaha

• Nats Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z niemieckiego tez nic nie kumam. Pamiętam tylko dwa zdania ratunkowe z liceum: Keine achnung i ich Weicht nicht :D
    Aha i jeszcze hende hoch. Sorry za pisownię :)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Ja z niemieckiego tez nic nie kumam. Pamiętam tylko dwa zdania ratunkowe z liceum: Keine achnung i ich Weicht nicht :D
    Aha i jeszcze hende hoch. Sorry za pisownię :)

Was is das? :D tego nie pamiętasz Natskiu? ;) tak wgl dzień doberek laski :D

Gaduaaa no no no szykuje się popijawa :D

Gaduaaa, Lago, Nats lubią tę wiadomość

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, ze nie tylko mi cieżko było przeżyć niemiecki :D
    Gdybym miała możliwość wcześniej wybrać język to wybrałabym japoński albo francuski, a teraz to lenia mam w dupci więc ciężko się za to zabrać, no i czasu zbytnio nie ma :P

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    Gdybym miała możliwość wcześniej wybrać język to wybrałabym japoński albo francuski, a teraz to lenia mam w dupci więc ciężko się za to zabrać, no i czasu zbytnio nie ma :P
    a ja wlasnie wybrałabym niemiecki i siedziała teraz w niemczech a nie w zapiżdziałej irlandii

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:

ten brak czasu to chyba troche sciema co? haha

• Lago Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a ja wlasnie wybrałabym niemiecki i siedziała teraz w niemczech a nie w zapiżdziałej irlandii

a czemu wolisz Niemcy od Irlandii? U Irolow chyba ladniej jest....tylko do domu dalej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 17:02

‹‹ 240 241 242 243 244 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ