"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:poce sie, hahahhhahaha
a poza tym przechodze cykliczny, poniedzialkowy wkurw. Nie wysiedze chyba w robocie dzis do 19....
Ja mam takie na każdy dzień tygodnia, czasami walę bonusem i jest tygodniowy lub miesięczny dodatkowo.
u nas dzisiaj pogoda ujowa i "tylko" 16' heh. Więc przynajmniej nie płyniemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 16:03
Lago lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:dziękuje dziewczyny Wam za wsparcie.. to bardzo ważne dla mnie teraz.... jesteście kochane na prawdę!
Potosmy tu sa, zeby razem swirowac, ale tez plakac. A czy dobrze kojarze, ze niedlugo znow wybierasz sie do PL?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 16:18
-
zapachmalin wrote:Ja mam takie na każdy dzień tygodnia, czasami walę bonusem i jest tygodniowy lub miesięczny dodatkowo.
u nas dzisiaj pogoda ujowa i "tylko" 16' heh. Więc przynajmniej nie płyniemy 
jak ja mialam miesieczny to na antydepresantach wyladowalam, hahahahhahaha
Malina a Ty znasz niemiecki? -
zapachmalin wrote:Uczę się i 3 lata w liceum miałam ale wiecej rozumiem niż powiem
nie lubie tego jezyka strasznie.
haha
kurde ja kiedys mialam jazde na niemiecki i myslalam, ze sama sie naucze z takich tygodniowych ksiazeczek. Nauczylam sie tylko "is hajse mercedes" i "aber aj mercedes is tu tojer" czy jakos tak to szlo, hahahhahahhahhah
Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Ja pierdziele, jak tu duszno
Jednak zmieniam zdanie, już nie jest tak "w sam raz" jak napisałam wcześniej. Za oknem mam 36 stopni, a jeszcze 20min temu było ponad 40.
Ale plus jest taki, że w zaledwie pół godz opaliłam się na przodzie (jak na pierwszy raz wystarczy). I co najśmieszniejsze - opaliłam się leżąc na kocyku na podłodze w pokoju przez otwarte drzwi balkonowe ha! Co by mnie sąsiedzi nie zobaczyli
-
Marteczka93 wrote:Ja pierdziele, jak tu duszno
Jednak zmieniam zdanie, już nie jest tak "w sam raz" jak napisałam wcześniej. Za oknem mam 36 stopni, a jeszcze 20min temu było ponad 40.
Ale plus jest taki, że w zaledwie pół godz opaliłam się na przodzie (jak na pierwszy raz wystarczy). I co najśmieszniejsze - opaliłam się leżąc na kocyku na podłodze w pokoju przez otwarte drzwi balkonowe ha! Co by mnie sąsiedzi nie zobaczyli
bedzie bolalo oj bedzie, zyzyzyzyyz -
hahahahaha Ty jesteś zajebista !Lago wrote:kurde ja kiedys mialam jazde na niemiecki i myslalam, ze sama sie naucze z takich tygodniowych ksiazeczek. Nauczylam sie tylko "is hajse mercedes" i "aber aj mercedes is tu tojer" czy jakos tak to szlo, hahahhahahhahhah
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
też byłam ambitna i pisałam z niemca próbną maturę... oblałam ją totalnie... i dzięki Bogu do głownej podeszłam z angola...Lago wrote:no co? ambitna bylam a kasy na prywatne lekcje nie mialam, hahahhaahha
a dziś nie wiele pamiętam z nimieckiego..Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gaduaaa wrote:też byłam ambitna i pisałam z niemca próbną maturę... oblałam ją totalnie... i dzięki Bogu do głownej podeszłam z angola...
a dziś nie wiele pamiętam z nimieckiego..
bo jak sie jezyka nie uzywa to sie zapomina. Ja w podstawowoce mialam obowiazkowy rosyjski i tak mi sie spodobal, ze pociagnelam go w liceum i na studiach. Pozniej zupelnie nie uzywany umarl smiercia naturalna i strasznie tego zaluje. Obecnie mam jazde na hiszpanski, ale juz nie bede probowala uczyc sie go sama, hahhahahaha -
nick nieaktualnyNats wrote:Ja z niemieckiego tez nic nie kumam. Pamiętam tylko dwa zdania ratunkowe z liceum: Keine achnung i ich Weicht nicht

Aha i jeszcze hende hoch. Sorry za pisownię
Was is das?
tego nie pamiętasz Natskiu?
tak wgl dzień doberek laski 
Gaduaaa no no no szykuje się popijawa
Gaduaaa, Lago, Nats lubią tę wiadomość
-
a ja wlasnie wybrałabym niemiecki i siedziała teraz w niemczech a nie w zapiżdziałej irlandiiMarteczka93 wrote:Widzę, ze nie tylko mi cieżko było przeżyć niemiecki

Gdybym miała możliwość wcześniej wybrać język to wybrałabym japoński albo francuski, a teraz to lenia mam w dupci więc ciężko się za to zabrać, no i czasu zbytnio nie ma
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Marteczka93 wrote:Widzę, ze nie tylko mi cieżko było przeżyć niemiecki

Gdybym miała możliwość wcześniej wybrać język to wybrałabym japoński albo francuski, a teraz to lenia mam w dupci więc ciężko się za to zabrać, no i czasu zbytnio nie ma
ten brak czasu to chyba troche sciema co? haha -
Gaduaaa wrote:a ja wlasnie wybrałabym niemiecki i siedziała teraz w niemczech a nie w zapiżdziałej irlandii
a czemu wolisz Niemcy od Irlandii? U Irolow chyba ladniej jest....tylko do domu dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 17:02

I też się z Wami zgodzę, lepiej żeby dziadek spędził te ostatnie chwile przy najbliższych..