"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:poce sie, hahahhhahaha
a poza tym przechodze cykliczny, poniedzialkowy wkurw. Nie wysiedze chyba w robocie dzis do 19....
Ja mam takie na każdy dzień tygodnia, czasami walę bonusem i jest tygodniowy lub miesięczny dodatkowo. u nas dzisiaj pogoda ujowa i "tylko" 16' heh. Więc przynajmniej nie płyniemyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 16:03
Lago lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:dziękuje dziewczyny Wam za wsparcie.. to bardzo ważne dla mnie teraz.... jesteście kochane na prawdę!
Potosmy tu sa, zeby razem swirowac, ale tez plakac. A czy dobrze kojarze, ze niedlugo znow wybierasz sie do PL?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 16:18
-
zapachmalin wrote:Ja mam takie na każdy dzień tygodnia, czasami walę bonusem i jest tygodniowy lub miesięczny dodatkowo. u nas dzisiaj pogoda ujowa i "tylko" 16' heh. Więc przynajmniej nie płyniemy
jak ja mialam miesieczny to na antydepresantach wyladowalam, hahahahhahaha
Malina a Ty znasz niemiecki? -
zapachmalin wrote:Uczę się i 3 lata w liceum miałam ale wiecej rozumiem niż powiem nie lubie tego jezyka strasznie. haha
kurde ja kiedys mialam jazde na niemiecki i myslalam, ze sama sie naucze z takich tygodniowych ksiazeczek. Nauczylam sie tylko "is hajse mercedes" i "aber aj mercedes is tu tojer" czy jakos tak to szlo, hahahhahahhahhahGaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Ja pierdziele, jak tu duszno Jednak zmieniam zdanie, już nie jest tak "w sam raz" jak napisałam wcześniej. Za oknem mam 36 stopni, a jeszcze 20min temu było ponad 40.
Ale plus jest taki, że w zaledwie pół godz opaliłam się na przodzie (jak na pierwszy raz wystarczy). I co najśmieszniejsze - opaliłam się leżąc na kocyku na podłodze w pokoju przez otwarte drzwi balkonowe ha! Co by mnie sąsiedzi nie zobaczyli -
Marteczka93 wrote:Ja pierdziele, jak tu duszno Jednak zmieniam zdanie, już nie jest tak "w sam raz" jak napisałam wcześniej. Za oknem mam 36 stopni, a jeszcze 20min temu było ponad 40.
Ale plus jest taki, że w zaledwie pół godz opaliłam się na przodzie (jak na pierwszy raz wystarczy). I co najśmieszniejsze - opaliłam się leżąc na kocyku na podłodze w pokoju przez otwarte drzwi balkonowe ha! Co by mnie sąsiedzi nie zobaczyli
bedzie bolalo oj bedzie, zyzyzyzyyz -
Lago wrote:kurde ja kiedys mialam jazde na niemiecki i myslalam, ze sama sie naucze z takich tygodniowych ksiazeczek. Nauczylam sie tylko "is hajse mercedes" i "aber aj mercedes is tu tojer" czy jakos tak to szlo, hahahhahahhahhah
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:no co? ambitna bylam a kasy na prywatne lekcje nie mialam, hahahhaahha
a dziś nie wiele pamiętam z nimieckiego..Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:też byłam ambitna i pisałam z niemca próbną maturę... oblałam ją totalnie... i dzięki Bogu do głownej podeszłam z angola...
a dziś nie wiele pamiętam z nimieckiego..
bo jak sie jezyka nie uzywa to sie zapomina. Ja w podstawowoce mialam obowiazkowy rosyjski i tak mi sie spodobal, ze pociagnelam go w liceum i na studiach. Pozniej zupelnie nie uzywany umarl smiercia naturalna i strasznie tego zaluje. Obecnie mam jazde na hiszpanski, ale juz nie bede probowala uczyc sie go sama, hahhahahaha -
nick nieaktualnyNats wrote:Ja z niemieckiego tez nic nie kumam. Pamiętam tylko dwa zdania ratunkowe z liceum: Keine achnung i ich Weicht nicht
Aha i jeszcze hende hoch. Sorry za pisownię
Was is das? tego nie pamiętasz Natskiu? tak wgl dzień doberek laski
Gaduaaa no no no szykuje się popijawaGaduaaa, Lago, Nats lubią tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:Widzę, ze nie tylko mi cieżko było przeżyć niemiecki
Gdybym miała możliwość wcześniej wybrać język to wybrałabym japoński albo francuski, a teraz to lenia mam w dupci więc ciężko się za to zabrać, no i czasu zbytnio nie mazapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Marteczka93 wrote:Widzę, ze nie tylko mi cieżko było przeżyć niemiecki
Gdybym miała możliwość wcześniej wybrać język to wybrałabym japoński albo francuski, a teraz to lenia mam w dupci więc ciężko się za to zabrać, no i czasu zbytnio nie ma
ten brak czasu to chyba troche sciema co? haha -
Gaduaaa wrote:a ja wlasnie wybrałabym niemiecki i siedziała teraz w niemczech a nie w zapiżdziałej irlandii
a czemu wolisz Niemcy od Irlandii? U Irolow chyba ladniej jest....tylko do domu dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 17:02