"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNats wrote:Ja też cały czas Was podczytuje
Zołza - Ja też się chciałam zapisać na siłownię Tak dla własnego samopoczucia. Nawet strój kupiłam taki wypasiony, ale zabrakło motywacji.
Ale niedługo może na basen się wybierzemy
Podobno aktywność fizyczna też na płodność jest dobra
Dokładnie tak
Będę Wasza Chodakowska w wersji xxl :p i zagonie do ćwiczeńNats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:wiecie co tak sobie myślę że to może my jakieś zryte byłyśmy/jesteśmy ? hahahahaha co wy o tym myślicie?
Gaduaaa nie denerwuj mnie. Sory ale moim zdaniem mamy prawo do własnego zdania i własnej decyzji gdzie i z kim będziemy pisać bo przecież nie gniewamy się na dziewczyny z tamtego wątku prawda? My tylko chcemy mieć wątek staraczkowy bo dwie fioletowe strony nie są potrzebne. Sama widzisz jak teraz jest i czy nie lepiej porozmawiać na ten sam temat? A nie ciągle być zbywanymNats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Gaduaaa nie denerwuj mnie. Sory ale moim zdaniem mamy prawo do własnego zdania i własnej decyzji gdzie i z kim będziemy pisać bo przecież nie gniewamy się na dziewczyny z tamtego wątku prawda? My tylko chcemy mieć wątek staraczkowy bo dwie fioletowe strony nie są potrzebne. Sama widzisz jak teraz jest i czy nie lepiej porozmawiać na ten sam temat? A nie ciągle być zbywanym
Karolina2787, Zołza:) lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:Balet? To Ty to musisz być szczypior dopiero :p
teraz już nie bo odkąd zaczełam myśleć o groszku to odpuściłam trochę i przytyłam
balet ma jeszcze jeden plus - rozciągnięcie
co jak co, ale w łóżku nudzić się z tym nie możnaKarolina2787, Nats lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCanti 90 wrote:teraz już nie bo odkąd zaczełam myśleć o groszku to odpuściłam trochę i przytyłam
balet ma jeszcze jeden plus - rozciągnięcie
co jak co, ale w łóżku nudzić się z tym nie możnaCanti 90, Karolina2787, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny