"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI teraz rakieta kochane moje z okazji mojego 2000 postu życzę Wam wszystkiego co najlepsze, aby spełniły się wasze marzenia czyli groszki się posypały Bardzo się cieszę że jesteście tutaj ze mną i dziękuję Wam za wszystko! Pamiętajcie jesteście wspaniałe i każda z Was jest bardzo silną i dzielną kobietą nigdy się nie poddawajcie, zawsze walczcie bo warto a na pewno zostanie to Wam wynagrodzone w postaci pięknego dzidziusia Życzę Szczerze Wszystkim Powodzenia Kocham Was Dziewczyny!!!
Margaretka89, zapachmalin, Gaduaaa, Canti 90, Nats, Caro, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:przy czym pracujesz?
i co bierzesz? że masz tak wywalone też chcę haha
my z malzem na wlasny rachunek pracujemy niestety w obsludze klienta,a ze ja jestem straszny nerwus i wszystko biore do siebie to niestety musialam wskoczyc na antydepresanty. SAma zreszta chcialam, bo brak ciazy z nieznanych przyczyn tez robil swoje, a teraz jest pieeeeeknieeeee hehehehhe. Fajnie tak niczym sie nie martwic:) Polecam:) -
Lago wrote:my z malzem na wlasny rachunek pracujemy niestety w obsludze klienta,a ze ja jestem straszny nerwus i wszystko biore do siebie to niestety musialam wskoczyc na antydepresanty. SAma zreszta chcialam, bo brak ciazy z nieznanych przyczyn tez robil swoje, a teraz jest pieeeeeknieeeee hehehehhe. Fajnie tak niczym sie nie martwic:) Polecam:)
zioło sobie przykopć będzie Ci tak samoKarolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś