"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Albo Tii strzelal ślepakami albo mi prolaktyna musiała skoczyć po takiej ilości seksu innej możliwości nie widze
Nie no to ja już obstawiam te drugie Dlatego właśnie biorę Castagnusa żeby nie było ale przykro bo jak się patrzyło to nie było innej opcji jak tylko groszek a tu masz ech... po cholerę się wstrzelać w owulkę jak na Twoim przykładzie widać wyraźnie że nie ma szans nawet jak cały miesiąc sie bzyka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Pewnie ze tak. Co ma byc to bedzie. Nic sie nie zrobi na sile.
Dokładnie. Musimy być cierpliwe. A jak tam samopoczucie u Ciebie bo ja czuję się dziś fatalnie głowa zaczyna boleć, gardło zdrapane i spać się chce na dodatek pogoda do D... bo zimno tylko 17 stopni i same chmury ech... tylko spać cały dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 12:12
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Dobry jaa tylko na chwilke ,przyszłam przekazac dobra nowinę ze wzgledu na to ze sa tu osoby ktore pamietam od.poczatku staran . Takie cuś mi wyszło
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f6142066112.jpg
gratulację !!!!Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGizmo wrote:Moze jakies śmieszne gacie mu kup
Dudi jedzie na oboz taneczny do Wladyslawowa zaraz po zakończeniu roku szkolnego.
A Ali na oboz sportowy z taekwondo ale dopiero ostatniego lipca
Gacie dostał ode mnie na walentynki także to odpada ech już nie wiem wszystkie pomysły wyczerpane. To będziesz miała trochę luzu w domciu -
nick nieaktualnyGizmo wrote:To może jakies narzędzie do warsztatu facetowego. Jakas piła czy sekator albo scyzoryk
Gdzie tam luz żeby tak obie w jednym terminie pojechaly to bym miala luz blues i piffko
Takie zabawki to on na co dzień w pracy ma kochana hehe ale dzięki za pomysły na allegro jest fajny kask na dwa pifka po bokach tylko muszę poszukać żeby był biały a są żółte tylko może takie cudo heh trochę z jego pracą związane też.
No w sumie tak ale zawsze to mniej roboty będziesz miała -
nick nieaktualny
-
Witam Was moje drogie!
Coś chyba wisi w powietrzu, bo i ja najchętniej poszłabym spać Zrobię szybko to, co mam do zrobienia i pójdę spaćku
ps. Klaudyś jestem tak zszokowana, że aż siedzę z otwartą szczęką
Gratuluję i niech maleństwo zdrowo rośnieGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:Witam Was moje drogie!
Coś chyba wisi w powietrzu, bo i ja najchętniej poszłabym spać Zrobię szybko to, co mam do zrobienia i pójdę spaćku
ps. Klaudyś jestem tak zszokowana, że aż siedzę z otwartą szczęką
Gratuluję i niech maleństwo zdrowo rośnie
pogoda się u Nas popsuła...Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:zaspamuje...
czy zdarza/zdarzało Wam się znajdywać przed owulacją niteczki krwi w śluzie ?!
ostatnie 3 może 4 cykle takiego czegoś dowiadczam.. nigdy wcześniej nie miałam takiego czegoś.. -
Gizmo wrote:Nigdy jeszcze nie zaobserwowalam u siebie czegos takiego. Podobnie jak plamień na implantację
myślę że w tym cyklu owu będzie szybciej niż w ostatnimFabian Cyprian Tymuś