"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:No kochana bo ja już na priva chciałam do Ciebie pisać. Bo coś mi się dziś wydawało żeś się na mnie obraziła chyba jest tak?
w żadnym wypadku się na Ciebie nie obraziłam hehFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:no coś Ty czemu ? miałam powód ?
w żadnym wypadku się na Ciebie nie obraziłam heh
Jejciu no to dzięki Bogu bo już myślałam że coś nie tak zrobiłam. Ufff... ale mi ulżyło To dobrze cieszę się bo tego bym nie chciała za nic Jak u Ciebie dziś z gardłem poprawiło się cosik? -
Karolina2787 wrote:Jejciu no to dzięki Bogu bo już myślałam że coś nie tak zrobiłam. Ufff... ale mi ulżyło To dobrze cieszę się bo tego bym nie chciała za nic Jak u Ciebie dziś z gardłem poprawiło się cosik?
a gardło nie boli ale mam odrywający kaszel sporadyczny... i chrypie heh
a Ty jak?Fabian Cyprian Tymuś -
Gadi a próbowałaś gardło plukac woda z solą???
W ogóle to cos mi się przypomniało nt staran u innych znajomych znajomych...
Jedna nie mogla zajść bo wiecznie miala zapalenie migdalkow, gardła. Ten stan zapalny powodowal problemy z zagniezdzeniem. Inna dopóki nie wyleczyla wszystkich zębów tez zajść nie mogla. Myślicie ze cos w tym jest? -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:aaa fakt pytałaś dziś rano o gardło.. chciałam odpisać ale coś odwróciło moją uwagę a potem zapomniałam sorki !
a gardło nie boli ale mam odrywający kaszel sporadyczny... i chrypie heh
a Ty jak?
Pytałam bo właśnie mnie dopadło i to chyba znowu początek anginy bo migdały bolą. Nie wiem czemu to ciągle do mnie wraca. Nawet nie można się zimnego napoju napić gdy jest gorąco bo od razu na drugi dzień chrząkam przesrane. Już kupiłam strepsils bo na początek to od dobry jest. Dobrze że Tobie już po mału przechodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Karolina ja tylko powtarzam co słyszałam. Ze one tez jezdzily po lekarzach, cudowaly z lekami itp. A okazalo,sie ze ząb i stan zapalny byl,przeszkoda.
Wiem wiem ale to masakra by była jakby tak wszystko było przeszkodą. O zębach to co nie co słyszałam że lepiej jest wyleczyć przed planowaniem dziecka dlatego dentyste mam z głowy. Czyli teraz trza migdały wyciąć i z dyśkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 17:28
-
Karolina2787 wrote:Pytałam bo właśnie mnie dopadło i to chyba znowu początek anginy bo migdały bolą. Nie wiem czemu to ciągle do mnie wraca. Nawet nie można się zimnego napoju napić gdy jest gorąco bo od razu na drugi dzień chrząkam przesrane. Już kupiłam strepsils bo na początek to od dobry jest. Dobrze że Tobie już po mału przechodzi
musiałabyś zrobić sobie może wymaz z gardła? może jakie pneumokoki tam siedzą co?Fabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:Moje Kochane!
Wszystko dobrze, walczę byle do przodu, mój małż póki co nadal nie sprawny Ale chociaż było
ważne żeby forma była zalana a jak to już nie ważne hehehzapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Gadi a próbowałaś gardło plukac woda z solą???
W ogóle to cos mi się przypomniało nt staran u innych znajomych znajomych...
Jedna nie mogla zajść bo wiecznie miala zapalenie migdalkow, gardła. Ten stan zapalny powodowal problemy z zagniezdzeniem. Inna dopóki nie wyleczyla wszystkich zębów tez zajść nie mogla. Myślicie ze cos w tym jest?Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:tez na strepsilsie jechałam ..
musiałabyś zrobić sobie może wymaz z gardła? może jakie pneumokoki tam siedzą co?
Jeny chyba wytne je w piz... i będzie spokój bo to już męczące jest. Oby nie doszło do tego żebym znowu musiała antybiotyk brać