X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu w domu ciężki i śpiący dzień dziś u mnie a jeszcze obiad trza zrobić ech...
    A Wy co tam porabiacie? Pouciekały? ;)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    W końcu w domu ciężki i śpiący dzień dziś u mnie a jeszcze obiad trza zrobić ech...
    A Wy co tam porabiacie? Pouciekały? ;)
    ja nie ;)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja nie ;)

No kochana bo ja już na priva chciałam do Ciebie pisać. Bo coś mi się dziś wydawało żeś się na mnie obraziła chyba :( jest tak?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No kochana bo ja już na priva chciałam do Ciebie pisać. Bo coś mi się dziś wydawało żeś się na mnie obraziła chyba :( jest tak?
    no coś Ty ;) czemu ? miałam powód ?
    w żadnym wypadku się na Ciebie nie obraziłam heh

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no coś Ty ;) czemu ? miałam powód ?
    w żadnym wypadku się na Ciebie nie obraziłam heh

Jejciu no to dzięki Bogu bo już myślałam że coś nie tak zrobiłam. Ufff... ale mi ulżyło :) To dobrze cieszę się bo tego bym nie chciała za nic <3 Jak u Ciebie dziś z gardłem poprawiło się cosik?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Jejciu no to dzięki Bogu bo już myślałam że coś nie tak zrobiłam. Ufff... ale mi ulżyło :) To dobrze cieszę się bo tego bym nie chciała za nic <3 Jak u Ciebie dziś z gardłem poprawiło się cosik?
    aaa fakt pytałaś dziś rano o gardło.. chciałam odpisać ale coś odwróciło moją uwagę a potem zapomniałam sorki !

a gardło nie boli ale mam odrywający kaszel sporadyczny... i chrypie heh
    a Ty jak?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem. Ale jakos i tak tu dzis cicho. Wyemigrowaly gdzies. Jakis nowy watek jest czy co??

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic mi o tym nie wiadomo :)
    Witam Was <3

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi a próbowałaś gardło plukac woda z solą???

W ogóle to cos mi się przypomniało nt staran u innych znajomych znajomych...
    Jedna nie mogla zajść bo wiecznie miala zapalenie migdalkow, gardła. Ten stan zapalny powodowal problemy z zagniezdzeniem. Inna dopóki nie wyleczyla wszystkich zębów tez zajść nie mogla. Myślicie ze cos w tym jest?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    aaa fakt pytałaś dziś rano o gardło.. chciałam odpisać ale coś odwróciło moją uwagę a potem zapomniałam sorki !

a gardło nie boli ale mam odrywający kaszel sporadyczny... i chrypie heh
    a Ty jak?

Pytałam bo właśnie mnie dopadło :( i to chyba znowu początek anginy bo migdały bolą. Nie wiem czemu to ciągle do mnie wraca. Nawet nie można się zimnego napoju napić gdy jest gorąco bo od razu na drugi dzień chrząkam :/ przesrane. Już kupiłam strepsils bo na początek to od dobry jest. Dobrze że Tobie już po mału przechodzi

• Gizmo Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka!!!! <3 <3 <3

zapachmalin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    nic mi o tym nie wiadomo :)
    Witam Was <3

Hej Malinko <3 :D co u Ciebie kochana?

Gizmo no nie gadaj że to też przeszkoda z tym gardłem bo się zaraz załamię kompletnie :(

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina ja tylko powtarzam co słyszałam. Ze one tez jezdzily po lekarzach, cudowaly z lekami itp. A okazalo,sie ze ząb i stan zapalny byl,przeszkoda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Karolina ja tylko powtarzam co słyszałam. Ze one tez jezdzily po lekarzach, cudowaly z lekami itp. A okazalo,sie ze ząb i stan zapalny byl,przeszkoda.

Wiem wiem ale to masakra by była jakby tak wszystko było przeszkodą. O zębach to co nie co słyszałam że lepiej jest wyleczyć przed planowaniem dziecka dlatego dentyste mam z głowy. Czyli teraz trza migdały wyciąć i z dyśki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 17:28

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje Kochane! <3 :)
    Wszystko dobrze, walczę byle do przodu, mój małż póki co nadal nie sprawny :/ Ale chociaż <3 było :P

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina a te <3 mu chociaż SPRAWNIE wyszlo ? :D

zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Pytałam bo właśnie mnie dopadło :( i to chyba znowu początek anginy bo migdały bolą. Nie wiem czemu to ciągle do mnie wraca. Nawet nie można się zimnego napoju napić gdy jest gorąco bo od razu na drugi dzień chrząkam :/ przesrane. Już kupiłam strepsils bo na początek to od dobry jest. Dobrze że Tobie już po mału przechodzi
    tez na strepsilsie jechałam ..

musiałabyś zrobić sobie może wymaz z gardła? może jakie pneumokoki tam siedzą co?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Moje Kochane! <3 :)
    Wszystko dobrze, walczę byle do przodu, mój małż póki co nadal nie sprawny :/ Ale chociaż <3 było :P
    hehehehe dobre to i to ;)
    ważne żeby forma była zalana a jak to już nie ważne heheh

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Gadi a próbowałaś gardło plukac woda z solą???

W ogóle to cos mi się przypomniało nt staran u innych znajomych znajomych...
    Jedna nie mogla zajść bo wiecznie miala zapalenie migdalkow, gardła. Ten stan zapalny powodowal problemy z zagniezdzeniem. Inna dopóki nie wyleczyla wszystkich zębów tez zajść nie mogla. Myślicie ze cos w tym jest?
    hmm może to tylko zbieg okoliczności..

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    tez na strepsilsie jechałam ..

musiałabyś zrobić sobie może wymaz z gardła? może jakie pneumokoki tam siedzą co?

Jeny :/ chyba wytne je w piz... i będzie spokój bo to już męczące jest. Oby nie doszło do tego żebym znowu musiała antybiotyk brać :(

‹‹ 273 274 275 276 277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ