"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:A co to te EBV?
Edit: Poczytalam. Nieciekawe te dziadostwo i groźne dla ciąży
Kontrolujesz to jakos Gadi?
w Polsce zrobie badania i chyba przejdę się do zakaźnika...
dopiero niedawno się dowiedziałam że jestem posiadaczka tego gównaFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Dziwne z tym śluzem ja tak nigdy nie miałam żeby coś tam z krwią było. Może to dobry znak jednak Bo te testy na takie drogie wyglądają wiesz przy tych moich paskowych z allegro hehe
wcześniej miałam te z ebaya ale skończyły mi sie i musiałam na szybko dokupić coś i tak to wyszłoFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:15euro 7 testów kuźwa !
wcześniej miałam te z ebaya ale skończyły mi sie i musiałam na szybko dokupić coś i tak to wyszło
Może za to skuteczniejsze bo do tych z allegro to nie jestem zbytnio przekonana ale skoro cokolwiek wykazują to może jeszcze nie jest ze mną aż tak źle. -
Karolina2787 wrote:Może za to skuteczniejsze bo do tych z allegro to nie jestem zbytnio przekonana ale skoro cokolwiek wykazują to może jeszcze nie jest ze mną aż tak źle.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a8180c40579.jpg
az mi cisnienie skoczylo, bo myslalam ze to ciazowy!!!!! Wez babo pomysl o moim zdrowiu zanim takie foto wrzucisz, hahahaha
ja kiedys tez mialam nitki, ale ginowie mi mowili, ze to absolutnie o niczym nie swiadczy i ze czasem sa a czasem nie. Kazali olac!
Mam kompletny zjazd formy i takiego nerwa, ze nawet znajomi zauwazyli ze rozdrazniona jestem....kur.. sama ze soba nie moge wytrzymac, chyba to wszystko rzuce w pizdziet i pojade na Malediwy do Spa, taniej by wyszlo niz te wszystkie jeb... badania, testy, lekarze i prochy do zarcia. Moja kumpela sie cieszy, bo dostala umowe o prace i moze zachodzic, juz jej nic nie mowilam ze to nie taka prosta sprawa, hahah
Gaduaaa lubi tę wiadomość