"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Marteczka Mój jutro idzie spuścić z kijka u nas wyniki mają być po 4 dniach może jest też możliwość żeby przez neta luknąć.
ooo widzisz, jaki zbieg okoliczności
Mam nadzieję, że i u nas będzie możliwość szybszego odebrania wyników.
A ile to badanie będzie was kosztowało? Nas 120zł. -
nick nieaktualnyMarteczka93 wrote:ooo widzisz, jaki zbieg okoliczności
Mam nadzieję, że i u nas będzie możliwość szybszego odebrania wyników.
A ile to badanie będzie was kosztowało? Nas 120zł.
Nas nic Bo w Ol i Bydgoszczy zrobili darmowe badania nasienia na dzień ojca taka kampania ''TATA'' i wykonują badania za darmo trzeba tylko było zadzwonić i zapisać. No i się udałoMarteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lago Ci powiem że całkiem, całkiem mi to idzie.. ale to dopiero 3 dzień.. dziś zakupiłam makaron jaglany... i kasze gryczaną.. jutro na obiadek będzie gulasz... dziś własnie młode ziemniaczki z koperkim i masełkiem i z jajeczkiem sadzonym.. na chlebie bezglutenowym jadę... jak się go wrzuci do tostera to jest całkiem zjadliwy...
można sobie radzić heheh
wczoraj nawet ogarnęłam chipsy bezglutenowe...
ale jeśli chodzi o dietę węglowodanową to oj nie wiem czy bym udźwignęła...Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Odebrałam moja pszczolke Meggi na fakturze 19pozycji wypisane co wymienione a cena... Hmmm no ten tego yyyy 823zl
Marteczka i Karolina pytanie do Was mam. Duzo wczesniej sie trza zapisać na badanie plemiorow? Godziny wyznaczaja kiedy się trzeba stawić?? Byliście razem z mężami w tym magicznym pokoiku? I cos jeszcze miałam zapytać ... Mysle i myślę...
Aaa Karolina w Olsztynie chyba robila badanie a Ty Marta gdzie bylas?? -
Gaduaaa wrote:Lago Ci powiem że całkiem, całkiem mi to idzie.. ale to dopiero 3 dzień.. dziś zakupiłam makaron jaglany... i kasze gryczaną.. jutro na obiadek będzie gulasz... dziś własnie młode ziemniaczki z koperkim i masełkiem i z jajeczkiem sadzonym.. na chlebie bezglutenowym jadę... jak się go wrzuci do tostera to jest całkiem zjadliwy...
można sobie radzić heheh
wczoraj nawet ogarnęłam chipsy bezglutenowe...
ale jeśli chodzi o dietę węglowodanową to oj nie wiem czy bym udźwignęła...
kurde zapomnialam, ze Ty w cywilizowanym kraju mieszkasz.....tutaj w marketach to tylko kilka produktow bezglutenowych znajdziesz....
ja wciagnelam peczek szparagow z sosem serowym. A wieciec ze po szparagach siuski tak dziwnie pachna? Jak jeszcze nie wiedzialam, ze to od tego to az sie przerazilam, ze jakas choroba mnie dopadla, bo cala lazienka zasmrodzona byla, hahahha ...ale temat zapodalam.... taka tam ciekawostka:) -
Lago wrote:kurde zapomnialam, ze Ty w cywilizowanym kraju mieszkasz.....tutaj w marketach to tylko kilka produktow bezglutenowych znajdziesz....
ja wciagnelam peczek szparagow z sosem serowym. A wieciec ze po szparagach siuski tak dziwnie pachna? Jak jeszcze nie wiedzialam, ze to od tego to az sie przerazilam, ze jakas choroba mnie dopadla, bo cala lazienka zasmrodzona byla, hahahha ...ale temat zapodalam.... taka tam ciekawostka:)
a jakie jadłaś ? białe czy zielone? nigdy nie zwróciłam uwagi na zapach moczu po szparagach.. ale białych nigdy nie jadłam.. może one?
nie wiem czy mi sie wydaję ale te 3 dni bez glutenu to mi tak brzucha nie wzdyma...Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Ty jesteś mocna ! hahahahahaha
a jakie jadłaś ? białe czy zielone? nigdy nie zwróciłam uwagi na zapach moczu po szparagach.. ale białych nigdy nie jadłam.. może one?
nie wiem czy mi sie wydaję ale te 3 dni bez glutenu to mi tak brzucha nie wzdyma...
zielone, ale trzeba ich sporo zjesc. Niuchnij jak bedziesz miala okazje:P
to na bank z braku glutenu, waga tez Ci poleci sama z siebie. Wogole gluten zalepia wszystko w rganizmie. Kiedys nie pakowali go tyle do zywnosci co teraz wiec problemu nie bylo jak ktos jadl chleb czy makaron, a teraz wszedzie stosuja go jako wypelniacz. Cera tez Ci sie poprawi jak masz jakies mankamenty.Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:Gadi, stary mnie nastraszyl ze ostatnie sondarze pokazuja, ze UK wystapi z Unii, jakie tam u Was nastroje?
jeśli chodzi o UK to mam tam kilka koleżanek i powiadają że jest rzeczywiście duża szansa że UK z Unii wystąpi... mało tego oglądałam 2 dni temu program że 30% Niemiec jest za wystąpieniem z Unii, taką atmosferę podzielają również Francuzi,... także śmierdzi tu mocno rozpadem Unii..Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGizmo kochana ja dzwoniłam do klinki i ona mnie zapisała sama na 8.06 bo taki termin mieli wolny a dzwonisz i od razu mówisz że chcesz zapisać męża np i wtedy Ciebie pytają na kiedy chcesz. Godzine to mi zaproponowała na którą bym chciała no to ja wybrałam że na 14 i mój sam idzie ja nie bd się z pracy zwalniać
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:zielone, ale trzeba ich sporo zjesc. Niuchnij jak bedziesz miala okazje:P
to na bank z braku glutenu, waga tez Ci poleci sama z siebie. Wogole gluten zalepia wszystko w rganizmie. Kiedys nie pakowali go tyle do zywnosci co teraz wiec problemu nie bylo jak ktos jadl chleb czy makaron, a teraz wszedzie stosuja go jako wypelniacz. Cera tez Ci sie poprawi jak masz jakies mankamenty.Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:ja siedzę w Irl, więc nie wiem.. tu jest bardzooo spokojnie...
jeśli chodzi o UK to mam tam kilka koleżanek i powiadają że jest rzeczywiście duża szansa że UK z Unii wystąpi... mało tego oglądałam 2 dni temu program że 30% Niemiec jest za wystąpieniem z Unii, taką atmosferę podzielają również Francuzi,... także śmierdzi tu mocno rozpadem Unii..
kurna to ja musze szybciej stad spindalac, heheheh -
Gaduaaa wrote:mam z cerą straszne problemy.. mam normalnie trądzik na plecach.. teraz jak je sobie zjarałam to wszytsko wypalone ale za to wyglądam jak piegowata bo mam blizny musiałanbym w mikrodembrazje zainwestować... a to kosztowne bardzooo
a probowalas jakies naturalne kosmetyki? Ja tez kiedys mialam mega problemy, ale od kilku lat nie uzywam kosmetykow drogeryjnych tylko ze sklepow eko. Mydlo np kupuje w kostce z oleju laurowego, wogole nie wysusza. pobuszuj w necie, serio taka zmiana pielegnacji poprawia kondycje skory w 2 tygodnie -
Lago wrote:a probowalas jakies naturalne kosmetyki? Ja tez kiedys mialam mega problemy, ale od kilku lat nie uzywam kosmetykow drogeryjnych tylko ze sklepow eko. Mydlo np kupuje w kostce z oleju laurowego, wogole nie wysusza. pobuszuj w necie, serio taka zmiana pielegnacji poprawia kondycje skory w 2 tygodnieFabian Cyprian Tymuś