"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKuźwa ale z Was czuby hahaha przeczytałam w końcu co żeście nadrukowały ufff... ciężko było ale zaje... się naśmiałam hahahaha kocham Was wariatki Ten wątek z kangurem myślałam że siknę ze śmiechu A ja odzywam się wtedy kiedy mogę bo jednak pracę mam od 7 do 16 prawie i za nim dojadę do domu to też trochę, piszę w czasie wolnej chwili kiedy mała śpi także nie zostawię Was tutaj o nie nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 17:11
Gizmo, Lago, Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Kuźwa ale z Was czuby hahaha przeczytałam w końcu co żeście nadrukowały ufff... ciężko było ale zaje... się naśmiałam hahahaha kocham Was wariatki Ten atek z kangurem myślałam że siknę ze śmiechu A ja odzywam się wtedy kiedy mogę bo jednak pracę mam od 7 do 16 prawie i za nim dojadę do domu to też trochę, piszę w czasie wolnej chwili kiedy mała śpi także nie zostawię Was tutaj o nie nie
Karolina2787, Gaduaaa, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ja dziś chyba dużo nie popiszę bo zaraz muszę iść obiado kolację robić potem się wykąpać i w końcu chyba pyknąć mimo iż poszło trochę żołnierzy do kubeczka ale chęć jest
no raczej...w koncu tyle dni przed byla abstynencja. Moj jak oddawal sloiczek to lekarz pyta ile dni nie bylo bara bara, to ja mowie no tak ze 3, a lekarz to ile 4-5, wiec ja mowie: no dobra 5 pan pisze. A nie bylo ze 2 tygodnie, bo wkurwa na starego mialam, hahaahKarolina2787, Gizmo, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Ja dziś chyba dużo nie popiszę bo zaraz muszę iść obiado kolację robić potem się wykąpać i w końcu chyba pyknąć mimo iż poszło trochę żołnierzy do kubeczka ale chęć jest
Karolina2787, Lago lubią tę wiadomość