"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Coraz mniej sie Nas tu robi. Tak siedzę i mysle...
Margarita uciekla, Karolina jako tako zagląda, Malina przepadla..
Aby Marta i Natsik tu zaglądają. Chyba wiecej juz Nas nie ma. Czy zapomniałam o kimś??
Aaa Klaudys czasem cos naskrobiezapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Coraz mniej sie Nas tu robi. Tak siedzę i mysle...
Aby Marta i Natsik tu zaglądają. Chyba wiecej juz Nas nie ma. Czy zapomniałam o kimś??
Aaa Klaudys czasem cos naskrobieFabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Coraz mniej sie Nas tu robi. Tak siedzę i mysle...
Aaa Klaudys czasem cos naskrobie
No, jakos nie widac nowych dziewczyn. W sumie to sie nie dziwie, jak ja bym takie bzdety czytala to tez bala bym sie tu wkroczyc, hahah
Caro czasem wpada. No ale co Gizmek, my Ci nie wystarczamy? heheheh -
Gizmo wrote:Nie wiem jaki wniosek no i nie jest tak ze nie wystarczacie. Tylko odnoszę wrażenie ze jak tu we trzy buszujemy to się boja do Nas dołączyć. Ze zdominowalysmy watek
no bo pewnie tak jest. Jednak wiekszosc osob raczej na poczatku jest wycofana i wstydliwa. Nie maja tez doswiadczenia na forach internetowych, nie maja dystansu do siebie i swiata wokol.
Jakby co, to obiecuje ze bede siedziec cicho i pozwole sie zadomowic nowym...
ZAwsze mozemy przeniesc sie na fejsa, my kokochy:PGaduaaa, Gizmo, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:no bo pewnie tak jest. Jednak wiekszosc osob raczej na poczatku jest wycofana i wstydliwa. Nie maja tez doswiadczenia na forach internetowych, nie maja dystansu do siebie i swiata wokol.
Jakby co, to obiecuje ze bede siedziec cicho i pozwole sie zadomowic nowym...
ZAwsze mozemy przeniesc sie na fejsa, my kokochy:PGizmo, Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Ja tam wracac nie mam zamiaru. Tym bardziej ze tam masa nowych nickow jest. A ja wole stare towarzystwo
Zaraz się zbieram kumpeli dziecia godz popilnowac ale będę tu zaglądać. Czekam aby jak Ali zaraz wejdzie ze świetlicy i ruszam.Lago lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Ja tam wracac nie mam zamiaru. Tym bardziej ze tam masa nowych nickow jest. A ja wole stare towarzystwo
Zaraz się zbieram kumpeli dziecia godz popilnowac ale będę tu zaglądać. Czekam aby jak Ali zaraz wejdzie ze świetlicy i ruszam.
ej no ja tez nie jestem starym nikiem. Znamy sie relatywnie krotko:P
Tylko nie pobij dzieciora jak Cie wkurzy:PPPP -
jestem jakaś dziś kosmicznie zmęczona.. i w ogóle to boli mnie coś chyba w kręgosłupie.. rano myślałam że to serce, nerwoból.. miewam to stosunkowo często... ale zauważyłam że to boli jak wykonuje ruch prawą ręką i zginam się w pół... więc chyba źle spałam i gdzieś tam ten odcinek piersiowy mnie dziś doskwiera..Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:jestem jakaś dziś kosmicznie zmęczona.. i w ogóle to boli mnie coś chyba w kręgosłupie.. rano myślałam że to serce, nerwoból.. miewam to stosunkowo często... ale zauważyłam że to boli jak wykonuje ruch prawą ręką i zginam się w pół... więc chyba źle spałam i gdzieś tam ten odcinek piersiowy mnie dziś doskwiera..
raczej na pewno po "krzywej" nocy. Gadson a u Was jezdzi sie normalnie czy na lewusa?