"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:kurde to musisz byc mega cierpliwa. Ja jako nauczyciel to pewnie lalabym dzieciaki dziennikiem po lbach, a jako kurator mobilizowala "wez sie kur.. w garsc" hahahahha
W zyciu nie wytrzymałabym z obcymi dzieciami. Napirzalabym chyba i sluchala czy żyją.
Ale co swoje to swoje. Wychuchane, wypieszczone...takie mmmmm słodkości mamusi -
Gizmo wrote:Znow mamy podobne podejscie
W zyciu nie wytrzymałabym z obcymi dzieciami. Napirzalabym chyba i sluchala czy żyją.
Ale co swoje to swoje. Wychuchane, wypieszczone...takie mmmmm słodkości mamusi
hahahha i dlatego nikt z mojego otoczenia nawet nie podejrzewa, ze chce miec dziecko (-ci, zalezy jak mi sie spodoba). Ja po prostu nie lubie dzieci. Znaczy lubie ale takie odwazne i przemadrzale, niecierpie takich wstydliwych piczek co ryja dra o byle co, hahahhaGizmo, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:kurde to musisz byc mega cierpliwa. Ja jako nauczyciel to pewnie lalabym dzieciaki dziennikiem po lbach, a jako kurator mobilizowala "wez sie kur.. w garsc" hahahahha
Hahaha
U mnie też brak cierpliwości, ale z dziećmi akurat radzę sobie świetnie
Skoro wytrzymałam z dziećmi w domu dziecka i w szkole (będąc na praktykach) i dzieciaki mnie polubiły to znaczy, że mam do tego smykałkę
Teraz się śmieję z tego, ale pomocne jest w tym chyba to, że sama jestem roztrzepana, wszędzie mnie pełno i nie usiedzę w jednym miejscu a jednocześnie jestem stanowcza i konsekwentnaLago, Gizmo, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:hahahha i dlatego nikt z mojego otoczenia nawet nie podejrzewa, ze chce miec dziecko (-ci, zalezy jak mi sie spodoba). Ja po prostu nie lubie dzieci. Znaczy lubie ale takie odwazne i przemadrzale, niecierpie takich wstydliwych piczek co ryja dra o byle co, hahahha
oby nieudane nie wyszlo haha
Lago, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:Kurde poszlabym do brafiterki, ale nie chce zeby nie jakas baba obmacywala. Do gina baby tez bym nigdy nie poszla...
a jak przy mnie skakala ohh ahhh
Ale to takie moje male zboczenie ze wzg na orientację seksualnąLago lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Lago się nie martwi . Lago też jest bi hahaha
hahahahaha Lago woli starszych panow. Nie zeby dziadkow bez przesady, ale jak ostatnio bylam na babskiej imprezie i te wszystkie laski jaraly sie mlodymi studentami, to siedzialam jak mysz pod miotla. Ja bym nie wiedziala co z takim chlopcem robic....a taki podstarzaly koles kolo 40 (jak moj lekarz) to moge sobie pomarzyc, hahahahahGizmo lubi tę wiadomość