"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:kurde to musisz byc mega cierpliwa. Ja jako nauczyciel to pewnie lalabym dzieciaki dziennikiem po lbach, a jako kurator mobilizowala "wez sie kur.. w garsc" hahahahha
W zyciu nie wytrzymałabym z obcymi dzieciami. Napirzalabym chyba i sluchala czy żyją.
Ale co swoje to swoje. Wychuchane, wypieszczone...takie mmmmm słodkości mamusi -
Gizmo wrote:Znow mamy podobne podejscie
W zyciu nie wytrzymałabym z obcymi dzieciami. Napirzalabym chyba i sluchala czy żyją.
Ale co swoje to swoje. Wychuchane, wypieszczone...takie mmmmm słodkości mamusi
hahahha i dlatego nikt z mojego otoczenia nawet nie podejrzewa, ze chce miec dziecko (-ci, zalezy jak mi sie spodoba). Ja po prostu nie lubie dzieci. Znaczy lubie ale takie odwazne i przemadrzale, niecierpie takich wstydliwych piczek co ryja dra o byle co, hahahhaGizmo, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:kurde to musisz byc mega cierpliwa. Ja jako nauczyciel to pewnie lalabym dzieciaki dziennikiem po lbach, a jako kurator mobilizowala "wez sie kur.. w garsc" hahahahha
Hahaha
U mnie też brak cierpliwości, ale z dziećmi akurat radzę sobie świetnie
Skoro wytrzymałam z dziećmi w domu dziecka i w szkole (będąc na praktykach) i dzieciaki mnie polubiły to znaczy, że mam do tego smykałkę
Teraz się śmieję z tego, ale pomocne jest w tym chyba to, że sama jestem roztrzepana, wszędzie mnie pełno i nie usiedzę w jednym miejscu a jednocześnie jestem stanowcza i konsekwentnaLago, Gizmo, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:hahahha i dlatego nikt z mojego otoczenia nawet nie podejrzewa, ze chce miec dziecko (-ci, zalezy jak mi sie spodoba). Ja po prostu nie lubie dzieci. Znaczy lubie ale takie odwazne i przemadrzale, niecierpie takich wstydliwych piczek co ryja dra o byle co, hahahha
Lago, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:Kurde poszlabym do brafiterki, ale nie chce zeby nie jakas baba obmacywala. Do gina baby tez bym nigdy nie poszla...
Ale to takie moje male zboczenie ze wzg na orientację seksualnąLago lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Lago się nie martwi . Lago też jest bi hahaha
hahahahaha Lago woli starszych panow. Nie zeby dziadkow bez przesady, ale jak ostatnio bylam na babskiej imprezie i te wszystkie laski jaraly sie mlodymi studentami, to siedzialam jak mysz pod miotla. Ja bym nie wiedziala co z takim chlopcem robic....a taki podstarzaly koles kolo 40 (jak moj lekarz) to moge sobie pomarzyc, hahahahahGizmo lubi tę wiadomość