"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Milosna czerwień
O losie...ja dzis prania nie wstawiłam jeszcze. Ale Malo i kolorów i czarnego mam. Trza się porozgladac po kątach co by tu dorzucić jeszcze
dzieciaka przez przypadek nie wrzuc, hahah
a ja mam dzis tyyyle energii, ze chyba cale pole moglabym zebami przeorac...Gizmo, Marteczka93, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:dzieciaka przez przypadek nie wrzuc, hahah
a ja mam dzis tyyyle energii, ze chyba cale pole moglabym zebami przeorac... -
Marteczka93 wrote:Dziewczyny! Uwielbiam Was!
Tak się naśmiałam, że aż mnie brzuch boli
czasem sie zastanawiam, co mysla ososby, ktore czytaja nasze dialogi....bo przeciez jest cale mnostwo takich co czytaja a sie nie udzielaja:)Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Sama siedzę w chałupie. No i pies ze mna. Dudi o 15 wróci ze szkoły. Ali przed 17 ze świetlicy. I tak prawie codziennie jest. Dlatego te studia mi przyszly do Glowy żeby się nie zakisic calkiem w domu
Pomysl dobry. A ile czasu te studia trwaja? Pewnie mozna zwariowac od tej rutyny, ale ja tez wariuje od rutyny pracowej wiec znam ten bol... -
Marteczka93 wrote:Gdzie matura, no coś ty
Studiuję "Nauki o Rodzinie", aktualnie kończę 4 rok
Ja pierdziele. A co po tym sie robi? Bo pierwsze co mi na mysl przyszlo to katechetka (nie jestem zlosliwa, serio nie wiedzialam ze takie cos mozna studiowac) -
Lago wrote:Pomysl dobry. A ile czasu te studia trwaja? Pewnie mozna zwariowac od tej rutyny, ale ja tez wariuje od rutyny pracowej wiec znam ten bol...
Uwielbiam teksty z polskich filmów. Marta bez urazy z tą starością ale tekst mi się właśnie przypomniał z Psów. Angela mówi do Lindy: Jak ci się podoba moje 17letnie ciało?? A on odpowiada: To ty staraa dupaaa jestesMarteczka93 lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:Ja pierdziele. A co po tym sie robi? Bo pierwsze co mi na mysl przyszlo to katechetka (nie jestem zlosliwa, serio nie wiedzialam ze takie cos mozna studiowac)
Spoko, nie gniewam się he
Mam mnóstwo możliwości po ukończeniu tego kierunku. Zaczynając od nauczyciela wdż (wychowanie do życia w rodzinie) i etyki. A kończąc na pracy jako mediatorka, kuratorka, asystentka rodziny itp. Wszystko, co związane z rodzinąGizmo lubi tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:Spoko, nie gniewam się he
Mam mnóstwo możliwości po ukończeniu tego kierunku. Zaczynając od nauczyciela wdż (wychowanie do życia w rodzinie) i etyki. A kończąc na pracy jako mediatorka, kuratorka, asystentka rodziny itp. Wszystko, co związane z rodziną
20szt placków mi wyszlo. Chyba starczy dla wszystkich w domu -
Marteczka93 wrote:Spoko, nie gniewam się he
Mam mnóstwo możliwości po ukończeniu tego kierunku. Zaczynając od nauczyciela wdż (wychowanie do życia w rodzinie) i etyki. A kończąc na pracy jako mediatorka, kuratorka, asystentka rodziny itp. Wszystko, co związane z rodziną
kurde to musisz byc mega cierpliwa. Ja jako nauczyciel to pewnie lalabym dzieciaki dziennikiem po lbach, a jako kurator mobilizowala "wez sie kur.. w garsc" hahahahhaGizmo, Marteczka93, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:20szt placków mi wyszlo. Chyba starczy dla wszystkich w domu
Zapros Gadi ona Ci pomoze zjesc hahahhaha ( Gadulec,ale Ci smaka narobilam co?)
A zeby nie bylo ze jestem taka wredna, robilam nalesniki z maki owsianej. Bardzo pyszne wyszly!
Gizmo lubi tę wiadomość