"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Lago widzialas wczoraj moje tuskaweczki??
A i dzieki wielkie za udostępniony w koncu Twój wykres
nooooo truskawy jak ziemniory:)
tego wykresem nazwac nie mozna, ale ok os tam bede zaznaczac. Ja nie moge sie zmobilizowac zeby wstawac o tej samej godzinie zawsze wiec z temp. nici. -
Lago wrote:nooooo truskawy jak ziemniory:)
tego wykresem nazwac nie mozna, ale ok os tam bede zaznaczac. Ja nie moge sie zmobilizowac zeby wstawac o tej samej godzinie zawsze wiec z temp. nici.
Mi to wystarczy -
Gaduaaa wrote:no wracam z pracy a tu bąki, kupska szalone kobiety haha
Pamiętasz jak się ze mnie rechalyscie jak Tii mi latarkę wkladal do piczy żeby sprawdzić czy swiatlo sie przebije przez powloki brzuszne? to jest szaleństwoGaduaaa, Marteczka93, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:a co ta czerwona niby kreska na wykresie oznacza?
kurde Gizmo wlasnie nie wiem kiedy termin, bo ostatnio jak bralam dupka to mi sie cykl wydluzyl i teraz nie wiem czy taki zostanie czy wroci do normy -
Gizmo wrote:No co no co. Pierd rzecz ludzka. Z dwóch stron lepiej ze tą drogą wyjdzie
Pamiętasz jak się ze mnie rechalyscie jak Tii mi latarkę wkladal do piczy żeby sprawdzić czy swiatlo sie przebije przez powloki brzuszne? to jest szaleństwo
ze co?????????? hahahhhahahahaahahahahhaah jeblam!!!!!zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:ale kupsko.. to ja rano celebruję... to jest moje 30sekund i jest to najprzyjemniejsza rzecz z rana jaka może mi się przydarzać hahaha
Gaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:ale kupsko.. to ja rano celebruję... to jest moje 30sekund i jest to najprzyjemniejsza rzecz z rana jaka może mi się przydarzać hahaha
Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Tii tez z rana siedzi na tronie. Mówi ze tak se doope wytrenowal ze o jednakowej godzinie co dzien rano musi. Ja ide wtedy jak mnie popiera haha. Moja doopa leniwa cos do tresury
dobra, obiecuje nie ciagnac watku kup. Napisze tylko ze moja kumpela zalatwia sie 2 razy w tygodniu. Jak to mozliwe?????
Laski ile moze kosztowac laserowa depilacja nog i czy boli i ile zabiegow zrobic zeby kudly nie odrastaly? -
Ja mam giry bezwlosowe. Jakos mi nie chca rosnąć no. W ogóle skapa jestem w owlosienie.
Wiec Lago nie pomogę Ci w tym temacie
Edit: Nawet na glowie mam tyle włosów co mysz na cipie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:47
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Ja mam giry bezwlosowe. Jakos mi nie chca rosnąć no. W ogóle skapa jestem w owlosienie.
Wiec Lago nie pomogę Ci w tym temacie
ja zawsze depilatorem jechalam, ale ostatnio na szybciora kilka razy pociagnelam zyleta i takie twarde rzysko mi rosnie ze szok. A tez z natury nie mam ani gestych ani ciemnych. Laser zalatwilby sprawe na zawsze, ale na in vitro odkladam, hehehe. ALbo dziecko, albo wlochate nogiKarolina2787 lubi tę wiadomość