"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Witajcie piękne
Ja mam chwilkę przerwy w pracy no to skrobię do Was. Lago Twoje sny to tak samo szalone jak Ty
Marteczka gratulacje!
Gaduaaa polopirynka ciutkę pomogła dziś chyba też łyknę na nocFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Gizmo mówisz? No dobra to se daruje dziś najwyżej gardło popłuczę przed spaniem i strepsilsa dalej żre
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Mi się tylko przypomniało ze kiedys pielegniarka doradzila przy bolesnych @ i jak skrzepy sie wala, to brac polopiryne. Ze krew rozrzedza i rozpuszcza te skrzepy. Ale wtedy ze mocniej zywa krew leci. Nie wiem czy to nie szkodzi przy staraniach np na jakość/grubosc endometrium. Musialabym poszukać info, poczytać, przeanalizowac nikogo absolutnie nie chce tu straszyć
Spoko spoko rozumiem Ja podczas @ też czasem miewam takie skrzepy krwi myślałam że to od wysiłku, przeciążenia organizmu. Nigdy jednak nie brałam podczas @ bo wtedy tylko mocniejsze środki mi pomagają. Mam nadzieję że teraz z Castagnusem nie będzie takiego bólu aż silnego, a najlepiej żeby @ wgl nie przyszła -
No mi gadala wtedy ta pigula ze okres jest bolący bo się skrzepy tworzą i gdzies tam sie blokują w piczce.
A może jak krew ogólnie jest rzadsza to i sprzyja zaplodnieniu? Teraz czytalam ze na zagniezdzenie chyba dobrze działa, ze lepszy przepływ krwi jest w tworzącym sie lozysku. I badz tu mądrym
Narazie spadam stąd bo sprzątania mam masę w domu. A ja dopiero śniadanie zjadłam i w piżamie jeszcze siedzę hahaKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Marta gratulejszyn
Ja swojemu shih tzu wycinam miedzy poduszkami bo by chodzić inaczej nie mógł.
Karolinka ja bym za dużo nie brala tej polopiryny. Ona nie rozrzedza za bardzo krwi przypadkiem??? Tak cos mi się sni chyba.
Zarejestrowalam sie w systemie internetowym na kierunek !!! Oplate juz zrobiłam aby foto musze jutro strzelic, zeskanowac i wlepić do wniosku
Tylko fryzjer telefonu nie odbiera a przecie jutro nie pójdę rozczochrana do zdjęciaKarolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Ej no bez jaj.. Jakbyś brała miesiąc codziennie to okey to szkodzi bo faktycznie rozrzedza ale nie jak weźmiesz przez 3 dni.. Nie dajmy się zwariować.. Na prawdę Polopiryna jest wskazaniem profilaktycznym przy zawalach i udarach
Karolina2787, Gizmo lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Pielegniarstwo. 3letnie dzienne.
W takim razie spokojnego i przyjemnego studiowania ci życzę
Ja na szczęście już kończę powoli, bo został mi jeszcze tylko rok. (i 5 lat będzie za mną, nie wiem kiedy to zleciało)Gizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTe tabletki co zawierają ibuprofen to szkodzą przy owulacji, coś czytałam że mogą być problemy. Tylko kurdę jak mi inne środki nie pomagają to co mam zrobić i tak teraz tylko jedną tabletkę biorę jak mnie najgorszy ból dopadnie a tak to staram się znosić bo jednak nie chcę się faszerować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 12:30
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Te tabletki co zawierają ibuprofen to szkodzą przy owulacji, coś czytałam że mogą być problemy. Tylko kurdę jak mi inne środki nie pomagają to co mam zrobić i tak teraz tylko jedną tabletkę biorę jak mnie najgorszy ból dopadnie a tak to staram się znosić bo jednak nie chcę się faszerować.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny