"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Polopiryna dobry pomysł!! Bierz
Właśnie łyknęłam dwie i kochane idę w kimę wybaczcie ale ja się czuje jak wypluta Może jutro będzie lepiej. Jak nie to Gizmo zrobię jak radzisz :* Miłej pogadanki Wam życzę laski i dobrej nocki. Gaduaaa Tobie również owocnejGaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Właśnie łyknęłam dwie i kochane idę w kimę wybaczcie ale ja się czuje jak wypluta Może jutro będzie lepiej. Jak nie to Gizmo zrobię jak radzisz :* Miłej pogadanki Wam życzę laski i dobrej nocki. Gaduaaa Tobie również owocnej
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:tak długo?!
ja zaraz do pracy !
no zmoglo mnie wczoraj okolo 11 a dzis dobudzic sie nie moglam. Snilo mi sie, ze bylam u gina i mialam strasznie brudne stopy, hahahhahahah na szczescie mnie nie badal bo wynalezli jakis blad w papierach a ja szybko myknelam do lazienki wyszorowac giry....ja pier... psycha mi siadaGaduaaa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:no zmoglo mnie wczoraj okolo 11 a dzis dobudzic sie nie moglam. Snilo mi sie, ze bylam u gina i mialam strasznie brudne stopy, hahahhahahah na szczescie mnie nie badal bo wynalezli jakis blad w papierach a ja szybko myknelam do lazienki wyszorowac giry....ja pier... psycha mi siadaFabian Cyprian Tymuś
-
Marteczka93 wrote:Witam!
Ja już po egzaminie ustnym i zaliczone na 5!
Gadulec czy Twoja sunia tez ma takie wlochate stopki??? Wlasnie obczailam, ze mojemu takie wlosy miedzy palcami urosly, ze poduszki zaczynaja zakrywac, obcinac to??? -
nick nieaktualny
-
Lago wrote:kongratki:)
Gadulec czy Twoja sunia tez ma takie wlochate stopki??? Wlasnie obczailam, ze mojemu takie wlosy miedzy palcami urosly, ze poduszki zaczynaja zakrywac, obcinac to???Lago lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Marta gratulejszyn
Ja swojemu shih tzu wycinam miedzy poduszkami bo by chodzić inaczej nie mógł.
Karolinka ja bym za dużo nie brala tej polopiryny. Ona nie rozrzedza za bardzo krwi przypadkiem??? Tak cos mi się sni chyba.
Zarejestrowalam sie w systemie internetowym na kierunek !!! Oplate juz zrobiłam aby foto musze jutro strzelic, zeskanowac i wlepić do wniosku
Tylko fryzjer telefonu nie odbiera a przecie jutro nie pójdę rozczochrana do zdjęciaMarteczka93, Lago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny