"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To nie smieszne tylko glupie, a ja dzis mam zryty beret od rana...
Bylam w toalecie, a moja mama pchwile po mnie. Wychodzi z lazienki i mowi "corciu, chyba jakas rura w toalecie sie rozszczelnila, bo kanalizacja smierdzi", a to moje siuski po szparagach, hahhahahhaah, bosz co za debilizm mnie ogarna, hahahahaKarolina2787, Gizmo, Marteczka93, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:To nie smieszne tylko glupie, a ja dzis mam zryty beret od rana...
Bylam w toalecie, a moja mama pchwile po mnie. Wychodzi z lazienki i mowi "corciu, chyba jakas rura w toalecie sie rozszczelnila, bo kanalizacja smierdzi", a to moje siuski po szparagach, hahhahahhaah, bosz co za debilizm mnie ogarna, hahahahaFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyhehe to mi się też coś od razu przypomniało razem z moim byliśmy na mieście i za chwilę czuję jak coś wali niemiłosiernie a że przechodziliśmy obok wykopów kanalizacyjnych to ja do niego mówię jezuuu chyba rura jakaś pękła bo wali jak z szamba a on w breche że bąka walnął aż sie popłakał ze śmiechu. No ale żeby tak bąka walnąć to jakby knur się obalił fuuu....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 12:48
Lago, Gaduaaa, Marteczka93, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:hehe to mi się też coś od razu przypomniało razem z moim byliśmy na mieście i za chwilę czuję jak coś wali niemiłosiernie a że przechodziliśmy obok wykopów kanalizacyjnych to ja do niego mówię jezuuu chyba rura jakaś pękła bo wali jak z szamba a on w breche że bąka walnął aż sie popłakał ze śmiechu. No ale żeby tak bąka walnąć to jakby knur się obalił fuuu....
hahahhahahhahhahahahhaahahhahaahahahha
a wiecie ze moi znajomi sa malzenstwem ponad 10 lat i oni NIGDY w swojej obecnosci bakow nie puszczali?
Jak ja pwiedzialam, ze nam sie zdarza (bak ludzka rzecz) to dziewczyna byla tak zniesmaczona, ze poczulam sie jak gorszy sort, hahahhahaahWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 12:53
Gizmo, Gaduaaa, Marteczka93, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:hahahhahahhahhahahahhaahahhahaahahahha
a wiecie ze moj znajomi sa malzenstwem ponad 10 lat i oni NIGDY w swojej obecnosci bakow nie puszczali?
Jaj ja pwiedzialam, ze nam sie zdarza (bak ludzka rzecz) to dziewczyna byla tak zniesmaczona, ze poczulam sie jak gorszy sort, hahahhahaah
hehe dla mnie to normalka jak to się mówi gdyby nie ten dech to by człowiek dawno zdechł my przed sobą się nie wstydzimy a bo po co trzymać bąka w dupie niech polata po chałupieLago, Gaduaaa, Marteczka93, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Bez wyciskam do gęby chyba że jest młodziutki i świeży to ze skórką wtedy ale ze względu na mój bardzo wrażliwy żołądek wolę jeść bez skórki
no ja tez tak, tylko z sola, a moj stary pozera wszystko. Ostatnio na kuchnia tv ogladalam program w ktorym koles gotowal arabskie potrawy wlasnie z bobem. Jezu jak to pysznie wygladalo. Chyba poeksperymentuje jak tylko pjawi sie w normalnej cenie. Uwielbiam bobikKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:W takim razie spokojnego i przyjemnego studiowania ci życzę
Ja na szczęście już kończę powoli, bo został mi jeszcze tylko rok. (i 5 lat będzie za mną, nie wiem kiedy to zleciało)
Ja to się chyba dzis nie zbiore do tego sprzątania. Ciągle telefony odbieram. A to ciotka, matka, Tii, koleżanka. Potem znow ciotka. A ja nadal w piżamie a w zlewie syf jeszcze mi pies korkowe podpietki z butów wygryzl i pelno tego dziadostwa na dywanie lezy -
Gizmo wrote:A Ty co studiujesz? Czy maturalny egzamin dzis zaliczylas??
Ja to się chyba dzis nie zbiore do tego sprzątania. Ciągle telefony odbieram. A to ciotka, matka, Tii, koleżanka. Potem znow ciotka. A ja nadal w piżamie a w zlewie syf jeszcze mi pies korkowe podpietki z butów wygryzl i pelno tego dziadostwa na dywanie lezy
jeszcze masz czas do konca dnia:P -
Lago wrote:hahahhahahhahhahahahhaahahhahaahahahha
a wiecie ze moi znajomi sa malzenstwem ponad 10 lat i oni NIGDY w swojej obecnosci bakow nie puszczali?
Jak ja pwiedzialam, ze nam sie zdarza (bak ludzka rzecz) to dziewczyna byla tak zniesmaczona, ze poczulam sie jak gorszy sort, hahahhahaahMarteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:no ja tez tak, tylko z sola, a moj stary pozera wszystko. Ostatnio na kuchnia tv ogladalam program w ktorym koles gotowal arabskie potrawy wlasnie z bobem. Jezu jak to pysznie wygladalo. Chyba poeksperymentuje jak tylko pjawi sie w normalnej cenie. Uwielbiam bobik
My też uwielbiamy bobik w sumie to mój mnie nauczył go jeść bo ja wcześniej nie przepadałam aż tak za nim ale teraz ech co ja bd gadać biorę małą zaraz bo wstała i cisnę do warzywniaka.