X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski moge Wam napisac cos glupiego??? mnie to tak rozsmieszylo, ze do teraz chichram...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawaj Lago też chcemy się pośmiać :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie smieszne tylko glupie, a ja dzis mam zryty beret od rana...

Bylam w toalecie, a moja mama pchwile po mnie. Wychodzi z lazienki i mowi "corciu, chyba jakas rura w toalecie sie rozszczelnila, bo kanalizacja smierdzi", a to moje siuski po szparagach, hahhahahhaah, bosz co za debilizm mnie ogarna, hahahaha

Karolina2787, Gizmo, Marteczka93, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    To nie smieszne tylko glupie, a ja dzis mam zryty beret od rana...

Bylam w toalecie, a moja mama pchwile po mnie. Wychodzi z lazienki i mowi "corciu, chyba jakas rura w toalecie sie rozszczelnila, bo kanalizacja smierdzi", a to moje siuski po szparagach, hahhahahhaah, bosz co za debilizm mnie ogarna, hahahaha
    bu hahaha la hahaha dobre!!

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech mnie ktos stad zabierze!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe to mi się też coś od razu przypomniało :D razem z moim byliśmy na mieście i za chwilę czuję jak coś wali niemiłosiernie a że przechodziliśmy obok wykopów kanalizacyjnych to ja do niego mówię jezuuu chyba rura jakaś pękła bo wali jak z szamba a on w breche że bąka walnął :D aż sie popłakał ze śmiechu. No ale żeby tak bąka walnąć to jakby knur się obalił fuuu....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 12:48

Lago, Gaduaaa, Marteczka93, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    hehe to mi się też coś od razu przypomniało :D razem z moim byliśmy na mieście i za chwilę czuję jak coś wali niemiłosiernie a że przechodziliśmy obok wykopów kanalizacyjnych to ja do niego mówię jezuuu chyba rura jakaś pękła bo wali jak z szamba a on w breche że bąka walnął :D aż sie popłakał ze śmiechu. No ale żeby tak bąka walnąć to jakby knur się obalił fuuu....

hahahhahahhahhahahahhaahahhahaahahahha

a wiecie ze moi znajomi sa malzenstwem ponad 10 lat i oni NIGDY w swojej obecnosci bakow nie puszczali?
    Jak ja pwiedzialam, ze nam sie zdarza (bak ludzka rzecz) to dziewczyna byla tak zniesmaczona, ze poczulam sie jak gorszy sort, hahahhahaah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 12:53

Gizmo, Gaduaaa, Marteczka93, zapachmalin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:

a wiecie ze moj znajomi sa malzenstwem ponad 10 lat i oni NIGDY w swojej obecnosci bakow nie puszczali?
    Jaj ja pwiedzialam, ze nam sie zdarza (bak ludzka rzecz) to dziewczyna byla tak zniesmaczona, ze poczulam sie jak gorszy sort, hahahhahaah

hehe dla mnie to normalka jak to się mówi gdyby nie ten dech to by człowiek dawno zdechł :D my przed sobą się nie wstydzimy a bo po co trzymać bąka w dupie niech polata po chałupie :D

Lago, Gaduaaa, Marteczka93, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie na rynku dzis bob po 28 zeta za kilogram.....chyba ochu...li!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny to rzeczywiście bardzo drogo ale narobiłaś mi smaka i poleze do warzywniaka :D luknę po ile u mnie chodzi

• Lago Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Jeny to rzeczywiście bardzo drogo ale narobiłaś mi smaka i poleze do warzywniaka :D luknę po ile u mnie chodzi

a jesz go ze skorka czy bez?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez wyciskam do gęby ;) chyba że jest młodziutki i świeży to ze skórką wtedy ale ze względu na mój bardzo wrażliwy żołądek wolę jeść bez skórki

• Lago Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Bez wyciskam do gęby ;) chyba że jest młodziutki i świeży to ze skórką wtedy ale ze względu na mój bardzo wrażliwy żołądek wolę jeść bez skórki

no ja tez tak, tylko z sola, a moj stary pozera wszystko. Ostatnio na kuchnia tv ogladalam program w ktorym koles gotowal arabskie potrawy wlasnie z bobem. Jezu jak to pysznie wygladalo. Chyba poeksperymentuje jak tylko pjawi sie w normalnej cenie. Uwielbiam bobik

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    W takim razie spokojnego i przyjemnego studiowania ci życzę <3 :)
    Ja na szczęście już kończę powoli, bo został mi jeszcze tylko rok. (i 5 lat będzie za mną, nie wiem kiedy to zleciało) :)
    A Ty co studiujesz? Czy maturalny egzamin dzis zaliczylas??

Ja to się chyba dzis nie zbiore do tego sprzątania. Ciągle telefony odbieram. A to ciotka, matka, Tii, koleżanka. Potem znow ciotka. A ja nadal w piżamie a w zlewie syf :-O jeszcze mi pies korkowe podpietki z butów wygryzl i pelno tego dziadostwa na dywanie lezy

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A Ty co studiujesz? Czy maturalny egzamin dzis zaliczylas??

Ja to się chyba dzis nie zbiore do tego sprzątania. Ciągle telefony odbieram. A to ciotka, matka, Tii, koleżanka. Potem znow ciotka. A ja nadal w piżamie a w zlewie syf :-O jeszcze mi pies korkowe podpietki z butów wygryzl i pelno tego dziadostwa na dywanie lezy

jeszcze masz czas do konca dnia:P

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:

a wiecie ze moi znajomi sa malzenstwem ponad 10 lat i oni NIGDY w swojej obecnosci bakow nie puszczali?
    Jak ja pwiedzialam, ze nam sie zdarza (bak ludzka rzecz) to dziewczyna byla tak zniesmaczona, ze poczulam sie jak gorszy sort, hahahhahaah
    My tam ciągle bączymy w swojej obecności. Baaa a nawet ostatnio to i kupciamy tez :D ja np włosy susze a w tym czasie Tii siedzi na kibelku. Zero krepacji mamy wobec siebie. Moim zdaniem to normalne powinno byc w każdym poważnym związku. Poważnym "niepoważnym" :D znaczy zwariowanym

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no ja tez tak, tylko z sola, a moj stary pozera wszystko. Ostatnio na kuchnia tv ogladalam program w ktorym koles gotowal arabskie potrawy wlasnie z bobem. Jezu jak to pysznie wygladalo. Chyba poeksperymentuje jak tylko pjawi sie w normalnej cenie. Uwielbiam bobik

My też uwielbiamy bobik :) w sumie to mój mnie nauczył go jeść bo ja wcześniej nie przepadałam aż tak za nim ale teraz ech co ja bd gadać biorę małą zaraz bo wstała i cisnę do warzywniaka.

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago widzialas wczoraj moje tuskaweczki??
    A i dzieki wielkie za udostępniony w koncu Twój wykres :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z Wami nie mogę hahahahahahaah

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja z Wami nie mogę hahahahahahaah
    Tzn??

‹‹ 283 284 285 286 287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ