"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:bezczelna jest nie ?
o dzizas no, ja staroswiecka jestem. Moj stary tez sie krzywil jak mu znajomu gej kiedys w ucho dmuchal (tak dla jaj). Biedny az drgawek nerwowych dostal, hahahahGizmo, Gaduaaa, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:o dzizas no, ja staroswiecka jestem. Moj stary tez sie krzywil jak mu znajomu gej kiedys w ucho dmuchal (tak dla jaj). Biedny az drgawek nerwowych dostal, hahahah
-
Gizmo wrote:Tii tez uprzedzony jest do gejów. Dlatego nie ma dobrych relacji z moim synem. Ale trójkąciki nas kręcą
no ja nie kumam tej nagonki na gejow. Przeciez to kazdego indywidualna sprawa no. Niech kazdy bzyka sie z kim i jak chce. Ja znam cale mnostwo i gejow i lesb i w towarzyskich kontaktach jakos nigdy mi nie przeszkadzalo, ale chyba faceci z natury sa mniej tolerancyjni. Nie rozumiem tylko lesb, ktore upodabniaja sie do facetow, takie wiecie meska postura, gesty, stroj....zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnio bylam u mamy i wyprowadzilam psa na spacer, ale zapomnialam wziac torebki zeby gowienko sprzatnac. No i znalazlam taki trawnik za jakas przepompownia gdzie ludzie nie chodza. Piesu zakangurzyl, patrze a jakis facet idzie. Zdretwialam i mysle jak nic zjeba bedzie, no ale ciagne psa a ten kangur. Ja zestresowana, a facet do mnie "Pani nie wyprowadza psa w ta trawe, bo tu kleszcze sa", hahahhahaha
Gaduaaa, Gizmo, Karolina2787, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:Ja ostatnio bylam u mamy i wyprowadzilam psa na spacer, ale zapomnialam wziac torebki zeby gowienko sprzatnac. No i znalazlam taki trawnik za jakas przepompownia gdzie ludzie nie chodza. Piesu zakangurzyl, patrze a jakis facet idzie. Zdretwialam i mysle jak nic zjeba bedzie, no ale ciagne psa a ten kangur. Ja zestresowana, a facet do mnie "Pani nie wyprowadza psa w ta trawe, bo tu kleszcze sa", hahahhahahaFabian Cyprian Tymuś