"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:wczoraj gotowałam już gulasz... i mój młodzszy wraz ze mną już mięsko widelczykiem wyjadał i mówię do niego "ale kozaczek co?"
a On się tak na mnie patrzy i mówi " mamo, a co to jest kozaczek? taki bucik?" hahahahah haha nie wiedziałam jak mu wytłumaczyć
matka slangiem zarzucila to maly zbaranial, hahahhahazapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:ej Malina m jak miłość wczoraj był ostatni odcinek przed wakacjami? i teraz dopiero we wrześniu ?! aaaaaaaaa
no niestety ;x a gdzie tam 29 sierpień Ale żyję tym że równo za miesiąc będę latać jak wariatka i sprawdzać czy wszystko spakowałam bo od 9 urlopLago, Gizmo, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:no niestety ;x a gdzie tam 29 sierpień Ale żyję tym że równo za miesiąc będę latać jak wariatka i sprawdzać czy wszystko spakowałam bo od 9 urlop
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:A pa! Maliniak wyszedl z szuwarow:P
No kiedy ten Twoj chlop wyzdrowieje i bedziesz miala wiecej czasu?
Nie wiem póki co raczej nie ma takich planów. Woda jest w kolanie i w poniedziałek mamy konsultację z głównym ordynatorem chirurgii żeby coś zdecydował. Boże jak mnie bolą jaja. Chyba zaraz po ścianach będę popierdzielać. Normalnie umieramWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 18:47
-
Gizmo wrote:Malinkaaaaaa
Wyślij chlopa do sanatorium niech tam przy nim skaczą a Ty wolność w koncu poczujesz
jeszcze dziecia bym musiała mu spakować do walizki Daj spokój samo przygotowanie ich do takiej podróży to ja już wolę żeby w domu siedzieli. hehe.Gizmo lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:no raczej...w koncu tyle dni przed byla abstynencja. Moj jak oddawal sloiczek to lekarz pyta ile dni nie bylo bara bara, to ja mowie no tak ze 3, a lekarz to ile 4-5, wiec ja mowie: no dobra 5 pan pisze. A nie bylo ze 2 tygodnie, bo wkurwa na starego mialam, hahaah
ej Lago ja tam się nie znam ale czytałam, że nie można dłużej niż 6-7 dni mieć absencji przed badaniem bo wtedy dużo gorsza jakoś plemników może wyjść. I najlepiej "dać upust" około 4-5 dni przed. -
zapachmalin wrote:ej Lago ja tam się nie znam ale czytałam, że nie można dłużej niż 6-7 dni mieć absencji przed badaniem bo wtedy dużo gorsza jakoś plemników może wyjść. I najlepiej "dać upust" około 4-5 dni przed.
no wiem...tez tak slyszalam, ale jak wkurwa ostrego zalapie na niego, to nie ma przebacz! Bez kija nie podchodz.Tlumacze sobie to tym, ze zywotnosc mial o 2% ponizej normy, no ale co sie dziwic? Udusily sie chlopaki, Aglutynacja troche z kolei zawyzona a takto wsio gra. Lekarz powiedzial, ze z takimi wynikami nie ma co sie martwic. Nawet supli nie kazal braczapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:ja też! ja też! ja lecę 16tego ! a Ty ?
no my 9 jedziemy w sobotę na dwa tygodnie tylko w środku od czwartku do wtorku starzy jadą w góry się bzykać i przez 4 dni nie wychodzić z pokoju No może z przerwami na jedzenie i pływanie w jeziorze Ale przede wszystkim się wykaraskać jak to mówi mój lubyGaduaaa lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:no my 9 jedziemy w sobotę na dwa tygodnie tylko w środku od czwartku do wtorku starzy jadą w góry się bzykać i przez 4 dni nie wychodzić z pokoju No może z przerwami na jedzenie i pływanie w jeziorze Ale przede wszystkim się wykaraskać jak to mówi mój luby
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś