X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I będzie baja bongo baja bongo hej :D

Gaduaaa lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki jaki dzień dziś piękny :D hehe

Gaduaaa 14dc to Twój dzień dzień owulacji na bank pikne krechy :)

Szykuję się do pracy odezwę się w wolnej chwili. Miłego dzionka życzę wszystkim <3

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej ;) temp nie poszła do góry buuu nie wiem czemu i co teraz.. Karolina mam nadzieję że gardło lepiej :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Hej hej ;) temp nie poszła do góry buuu nie wiem czemu i co teraz.. Karolina mam nadzieję że gardło lepiej :)

a forma zalana? Juz bym chciala, zebys byla po owu, zebym nie czekala w samotnosci...u mnie chyba polmetek, wiec oficjalnie zaczynam tydzien do @, heh

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a forma zalana? Juz bym chciala, zebys byla po owu, zebym nie czekala w samotnosci...u mnie chyba polmetek, wiec oficjalnie zaczynam tydzien do @, heh
    no wczoraj nie... padłam na plecy... coś mi kuźwa walzło w nocy się kręciłam ani na boku ani an brzuchu a na wznak nie lubię.. masarka... poza tym myślałam że jak po piku wczoraj to luz i już nie koniecznie trzeba... a tu jakiś cuda niewidy wyszły

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no wczoraj nie... padłam na plecy... coś mi kuźwa walzło w nocy się kręciłam ani na boku ani an brzuchu a na wznak nie lubię.. masarka... poza tym myślałam że jak po piku wczoraj to luz i już nie koniecznie trzeba... a tu jakiś cuda niewidy wyszły

dla spokojnosci lepiej dzis tez podzialajcie:P

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:

Laguś mnie też tydzień został-6 dni dokładnie :) więc jedziemy na jednym wózku :) przyczym ja czekam na @ a ty na zieloną kropeczkę :)

Lago lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

Kurczę rzeczywiście tempka nie dygła :/ to może jednak później będziesz miała a testy nadal robisz? Dziękuję z gardłem tak sobie w nocy ok i na powietrzu też ale jak autobusem mam jechać do pracy to mnie szlag trafia bo chrycham aż łzawie tak mnie drapie :( ciągle na strepsilsie i na tantum verde psikam sobie bo też ponoć dobry. Poza tym coś z nochala mi cieknie a dziwne bo ja kataru nie miewam oby mnie nie rozłożyło na weekend bo moje serce ma w sobotę urodzinki i trza jakoś uczcić, a poza tym z mojego kalendarza w tele wynika że i owu może być wtedy :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Laguś mnie też tydzień został-6 dni dokładnie :) więc jedziemy na jednym wózku :) przyczym ja czekam na @ a ty na zieloną kropeczkę :)

o nie moja droga! Jak na jednym wozku, to obie czekamy albo na @ albo na kropka! Kurde Malina ale skad dokladnie wiesz w ktorym dniu mialas owu?

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem. Teoretycznie temp i śluz są najbardziej miarodajne ale moim zdaniem trzeba to wszystko brać przez palce :) Moim zdaniem wcale nie miałam owu. Dlatego czekam na @. 30 dni jak w morde strzelił z tego co zaobserwowałam. A gdyby jakimś cudem nie było w środę to zatestuje w weekend :)

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Nie wiem. Teoretycznie temp i śluz są najbardziej miarodajne ale moim zdaniem trzeba to wszystko brać przez palce :) Moim zdaniem wcale nie miałam owu. Dlatego czekam na @. 30 dni jak w morde strzelił z tego co zaobserwowałam. A gdyby jakimś cudem nie było w środę to zatestuje w weekend :)

ja tez w weekenda, na urodziny starego:)

jestem w robocie moge gadac!!! Haloooooo!. Gizmo chyba dzieciaka wczoraj ukatrupila i poszla siedziec, hahahah

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo
    Od rana na zakupach. U fryzjera bylam. Teraz w przychodni siedzę z moimi babami i wiecie co... Jest tu pani z 3tygodniowa Dominika na szczepienie. Kobita mówi ze 20lat czekala na to dziecko :-O
    Po lekarzu jade do fotografa i jeszcze do centrum handlowego i chyba tam obiad z dzieciaki zalicze :) taka niespodzianka bedzie na finał zakupow

nick nieaktualny, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Hejo
    Od rana na zakupach. U fryzjera bylam. Teraz w przychodni siedzę z moimi babami i wiecie co... Jest tu pani z 3tygodniowa Dominika na szczepienie. Kobita mówi ze 20lat czekala na to dziecko :-O
    Po lekarzu jade do fotografa i jeszcze do centrum handlowego i chyba tam obiad z dzieciaki zalicze :) taka niespodzianka bedzie na finał zakupow

No to ciekawy dzionek U Ciebie fajnie :) Mam nadzieję że pochwalisz się nową fryzurką jak wrócisz do domku. Co do tej babki to rzeczywiście upragnione i dłuuuugo wyczekane dziecko. Ja nie chcę tyle czekać :( prędzej mnie menopauza dopadnie już wyniki mam do D... łeee...

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Hejo

busy day, heh
    A tej kobicie to medal za cierpliwosc....ja juz pewnie ze 3 in vitro bym przeszla. No na prawde podziwiam osoby, ktore czekaja latami a nie korzystaja z nowoczesnej medycyny. No chyba ze chodzi o kwestie finansowe i zwyczajnie nie maja kasy, to rozumiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też nie jest i nie będzie na to stać no chyba że bd ciułać kasę gdzieś w kącie i odkładać po trochu ale na razie to modlę się żeby moje specyfiki pomogły.

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Mnie też nie jest i nie będzie na to stać no chyba że bd ciułać kasę gdzieś w kącie i odkładać po trochu ale na razie to modlę się żeby moje specyfiki pomogły.
    nooooo niestety rzad zabral nam mozliwosc posiadania dzieci w przypadku bezplodnosci...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo, pamietasz nasza wczorajsza rozkmine, ze nowe dziewczyny nie wchodza na nasz watek? Przeczytaj ostatnia strone sasiedniego watku, hahhahahhaha. Dokladnie to mialam na mysli. Blagam Was jak zaciaze i ten dziec zacznie uciskac mi na mozg, to sprowadzcie mnie do parteru!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 13:14

nick nieaktualny, Gizmo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój powiedział że jakby była taka konieczność tzn. że jeśli na prawdę byśmy musieli skorzystać z in-vitro to zapożyczylibyśmy się bo innego rozwiązania nie widzi a dziecka bardzo pragniemy więc się nie poddamy tak łatwo ;) no ale Ciiii... nam się uda naturalnie na pewno :) Musi! Jak nam wszystkim i koniec kropa.

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Mój powiedział że jakby była taka konieczność tzn. że jeśli na prawdę byśmy musieli skorzystać z in-vitro to zapożyczylibyśmy się bo innego rozwiązania nie widzi a dziecka bardzo pragniemy więc się nie poddamy tak łatwo ;) no ale Ciiii... nam się uda naturalnie na pewno :) Musi! Jak nam wszystkim i koniec kropa.

no raczej! Ja to juz w ciazy jestem:) spozywczej na razie ale od czegos trzeba zaczac, hahahhahaha

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no raczej! Ja to juz w ciazy jestem:) spozywczej na razie ale od czegos trzeba zaczac, hahahhahaha

Jak co miesiąc każda z nas :D hehe

Lago lubi tę wiadomość

‹‹ 294 295 296 297 298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ