X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I będzie baja bongo baja bongo hej :D

Gaduaaa lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki jaki dzień dziś piękny :D hehe

Gaduaaa 14dc to Twój dzień dzień owulacji na bank pikne krechy :)

Szykuję się do pracy odezwę się w wolnej chwili. Miłego dzionka życzę wszystkim <3

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej ;) temp nie poszła do góry buuu nie wiem czemu i co teraz.. Karolina mam nadzieję że gardło lepiej :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Hej hej ;) temp nie poszła do góry buuu nie wiem czemu i co teraz.. Karolina mam nadzieję że gardło lepiej :)

a forma zalana? Juz bym chciala, zebys byla po owu, zebym nie czekala w samotnosci...u mnie chyba polmetek, wiec oficjalnie zaczynam tydzien do @, heh

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a forma zalana? Juz bym chciala, zebys byla po owu, zebym nie czekala w samotnosci...u mnie chyba polmetek, wiec oficjalnie zaczynam tydzien do @, heh
    no wczoraj nie... padłam na plecy... coś mi kuźwa walzło w nocy się kręciłam ani na boku ani an brzuchu a na wznak nie lubię.. masarka... poza tym myślałam że jak po piku wczoraj to luz i już nie koniecznie trzeba... a tu jakiś cuda niewidy wyszły

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no wczoraj nie... padłam na plecy... coś mi kuźwa walzło w nocy się kręciłam ani na boku ani an brzuchu a na wznak nie lubię.. masarka... poza tym myślałam że jak po piku wczoraj to luz i już nie koniecznie trzeba... a tu jakiś cuda niewidy wyszły

dla spokojnosci lepiej dzis tez podzialajcie:P

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:

Laguś mnie też tydzień został-6 dni dokładnie :) więc jedziemy na jednym wózku :) przyczym ja czekam na @ a ty na zieloną kropeczkę :)

Lago lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

Kurczę rzeczywiście tempka nie dygła :/ to może jednak później będziesz miała a testy nadal robisz? Dziękuję z gardłem tak sobie w nocy ok i na powietrzu też ale jak autobusem mam jechać do pracy to mnie szlag trafia bo chrycham aż łzawie tak mnie drapie :( ciągle na strepsilsie i na tantum verde psikam sobie bo też ponoć dobry. Poza tym coś z nochala mi cieknie a dziwne bo ja kataru nie miewam oby mnie nie rozłożyło na weekend bo moje serce ma w sobotę urodzinki i trza jakoś uczcić, a poza tym z mojego kalendarza w tele wynika że i owu może być wtedy :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Laguś mnie też tydzień został-6 dni dokładnie :) więc jedziemy na jednym wózku :) przyczym ja czekam na @ a ty na zieloną kropeczkę :)

o nie moja droga! Jak na jednym wozku, to obie czekamy albo na @ albo na kropka! Kurde Malina ale skad dokladnie wiesz w ktorym dniu mialas owu?

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem. Teoretycznie temp i śluz są najbardziej miarodajne ale moim zdaniem trzeba to wszystko brać przez palce :) Moim zdaniem wcale nie miałam owu. Dlatego czekam na @. 30 dni jak w morde strzelił z tego co zaobserwowałam. A gdyby jakimś cudem nie było w środę to zatestuje w weekend :)

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Nie wiem. Teoretycznie temp i śluz są najbardziej miarodajne ale moim zdaniem trzeba to wszystko brać przez palce :) Moim zdaniem wcale nie miałam owu. Dlatego czekam na @. 30 dni jak w morde strzelił z tego co zaobserwowałam. A gdyby jakimś cudem nie było w środę to zatestuje w weekend :)

ja tez w weekenda, na urodziny starego:)

jestem w robocie moge gadac!!! Haloooooo!. Gizmo chyba dzieciaka wczoraj ukatrupila i poszla siedziec, hahahah

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo
    Od rana na zakupach. U fryzjera bylam. Teraz w przychodni siedzę z moimi babami i wiecie co... Jest tu pani z 3tygodniowa Dominika na szczepienie. Kobita mówi ze 20lat czekala na to dziecko :-O
    Po lekarzu jade do fotografa i jeszcze do centrum handlowego i chyba tam obiad z dzieciaki zalicze :) taka niespodzianka bedzie na finał zakupow

Karolina2787, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Hejo
    Od rana na zakupach. U fryzjera bylam. Teraz w przychodni siedzę z moimi babami i wiecie co... Jest tu pani z 3tygodniowa Dominika na szczepienie. Kobita mówi ze 20lat czekala na to dziecko :-O
    Po lekarzu jade do fotografa i jeszcze do centrum handlowego i chyba tam obiad z dzieciaki zalicze :) taka niespodzianka bedzie na finał zakupow

No to ciekawy dzionek U Ciebie fajnie :) Mam nadzieję że pochwalisz się nową fryzurką jak wrócisz do domku. Co do tej babki to rzeczywiście upragnione i dłuuuugo wyczekane dziecko. Ja nie chcę tyle czekać :( prędzej mnie menopauza dopadnie już wyniki mam do D... łeee...

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Hejo

busy day, heh
    A tej kobicie to medal za cierpliwosc....ja juz pewnie ze 3 in vitro bym przeszla. No na prawde podziwiam osoby, ktore czekaja latami a nie korzystaja z nowoczesnej medycyny. No chyba ze chodzi o kwestie finansowe i zwyczajnie nie maja kasy, to rozumiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też nie jest i nie będzie na to stać no chyba że bd ciułać kasę gdzieś w kącie i odkładać po trochu ale na razie to modlę się żeby moje specyfiki pomogły.

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Mnie też nie jest i nie będzie na to stać no chyba że bd ciułać kasę gdzieś w kącie i odkładać po trochu ale na razie to modlę się żeby moje specyfiki pomogły.
    nooooo niestety rzad zabral nam mozliwosc posiadania dzieci w przypadku bezplodnosci...

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo, pamietasz nasza wczorajsza rozkmine, ze nowe dziewczyny nie wchodza na nasz watek? Przeczytaj ostatnia strone sasiedniego watku, hahhahahhaha. Dokladnie to mialam na mysli. Blagam Was jak zaciaze i ten dziec zacznie uciskac mi na mozg, to sprowadzcie mnie do parteru!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 13:14

Karolina2787, Gizmo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój powiedział że jakby była taka konieczność tzn. że jeśli na prawdę byśmy musieli skorzystać z in-vitro to zapożyczylibyśmy się bo innego rozwiązania nie widzi a dziecka bardzo pragniemy więc się nie poddamy tak łatwo ;) no ale Ciiii... nam się uda naturalnie na pewno :) Musi! Jak nam wszystkim i koniec kropa.

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Mój powiedział że jakby była taka konieczność tzn. że jeśli na prawdę byśmy musieli skorzystać z in-vitro to zapożyczylibyśmy się bo innego rozwiązania nie widzi a dziecka bardzo pragniemy więc się nie poddamy tak łatwo ;) no ale Ciiii... nam się uda naturalnie na pewno :) Musi! Jak nam wszystkim i koniec kropa.

no raczej! Ja to juz w ciazy jestem:) spozywczej na razie ale od czegos trzeba zaczac, hahahhahaha

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    no raczej! Ja to juz w ciazy jestem:) spozywczej na razie ale od czegos trzeba zaczac, hahahhahaha

Jak co miesiąc każda z nas :D hehe

Lago lubi tę wiadomość

‹‹ 294 295 296 297 298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ