"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:Hej hej temp nie poszła do góry buuu nie wiem czemu i co teraz.. Karolina mam nadzieję że gardło lepiej
a forma zalana? Juz bym chciala, zebys byla po owu, zebym nie czekala w samotnosci...u mnie chyba polmetek, wiec oficjalnie zaczynam tydzien do @, hehzapachmalin lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:a forma zalana? Juz bym chciala, zebys byla po owu, zebym nie czekala w samotnosci...u mnie chyba polmetek, wiec oficjalnie zaczynam tydzien do @, hehFabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:no wczoraj nie... padłam na plecy... coś mi kuźwa walzło w nocy się kręciłam ani na boku ani an brzuchu a na wznak nie lubię.. masarka... poza tym myślałam że jak po piku wczoraj to luz i już nie koniecznie trzeba... a tu jakiś cuda niewidy wyszły
dla spokojnosci lepiej dzis tez podzialajcie:P -
Lago wrote:a forma zalana? Juz bym chciala, zebys byla po owu, zebym nie czekala w samotnosci...u mnie chyba polmetek, wiec oficjalnie zaczynam tydzien do @, heh
Laguś mnie też tydzień został-6 dni dokładnie więc jedziemy na jednym wózku przyczym ja czekam na @ a ty na zieloną kropeczkę
Lago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Hej hej temp nie poszła do góry buuu nie wiem czemu i co teraz.. Karolina mam nadzieję że gardło lepiej
Kurczę rzeczywiście tempka nie dygła to może jednak później będziesz miała a testy nadal robisz? Dziękuję z gardłem tak sobie w nocy ok i na powietrzu też ale jak autobusem mam jechać do pracy to mnie szlag trafia bo chrycham aż łzawie tak mnie drapie ciągle na strepsilsie i na tantum verde psikam sobie bo też ponoć dobry. Poza tym coś z nochala mi cieknie a dziwne bo ja kataru nie miewam oby mnie nie rozłożyło na weekend bo moje serce ma w sobotę urodzinki i trza jakoś uczcić, a poza tym z mojego kalendarza w tele wynika że i owu może być wtedy -
zapachmalin wrote:Laguś mnie też tydzień został-6 dni dokładnie więc jedziemy na jednym wózku przyczym ja czekam na @ a ty na zieloną kropeczkę
o nie moja droga! Jak na jednym wozku, to obie czekamy albo na @ albo na kropka! Kurde Malina ale skad dokladnie wiesz w ktorym dniu mialas owu? -
Nie wiem. Teoretycznie temp i śluz są najbardziej miarodajne ale moim zdaniem trzeba to wszystko brać przez palce Moim zdaniem wcale nie miałam owu. Dlatego czekam na @. 30 dni jak w morde strzelił z tego co zaobserwowałam. A gdyby jakimś cudem nie było w środę to zatestuje w weekend
Lago lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Nie wiem. Teoretycznie temp i śluz są najbardziej miarodajne ale moim zdaniem trzeba to wszystko brać przez palce Moim zdaniem wcale nie miałam owu. Dlatego czekam na @. 30 dni jak w morde strzelił z tego co zaobserwowałam. A gdyby jakimś cudem nie było w środę to zatestuje w weekend
ja tez w weekenda, na urodziny starego:)
jestem w robocie moge gadac!!! Haloooooo!. Gizmo chyba dzieciaka wczoraj ukatrupila i poszla siedziec, hahahahzapachmalin lubi tę wiadomość
-
Hejo
Od rana na zakupach. U fryzjera bylam. Teraz w przychodni siedzę z moimi babami i wiecie co... Jest tu pani z 3tygodniowa Dominika na szczepienie. Kobita mówi ze 20lat czekala na to dziecko
Po lekarzu jade do fotografa i jeszcze do centrum handlowego i chyba tam obiad z dzieciaki zalicze taka niespodzianka bedzie na finał zakupowKarolina2787, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Hejo
Od rana na zakupach. U fryzjera bylam. Teraz w przychodni siedzę z moimi babami i wiecie co... Jest tu pani z 3tygodniowa Dominika na szczepienie. Kobita mówi ze 20lat czekala na to dziecko
Po lekarzu jade do fotografa i jeszcze do centrum handlowego i chyba tam obiad z dzieciaki zalicze taka niespodzianka bedzie na finał zakupow
No to ciekawy dzionek U Ciebie fajnie Mam nadzieję że pochwalisz się nową fryzurką jak wrócisz do domku. Co do tej babki to rzeczywiście upragnione i dłuuuugo wyczekane dziecko. Ja nie chcę tyle czekać prędzej mnie menopauza dopadnie już wyniki mam do D... łeee... -
Gizmo wrote:Hejo
Po lekarzu jade do fotografa i jeszcze do centrum handlowego i chyba tam obiad z dzieciaki zalicze taka niespodzianka bedzie na finał zakupow
busy day, heh
A tej kobicie to medal za cierpliwosc....ja juz pewnie ze 3 in vitro bym przeszla. No na prawde podziwiam osoby, ktore czekaja latami a nie korzystaja z nowoczesnej medycyny. No chyba ze chodzi o kwestie finansowe i zwyczajnie nie maja kasy, to rozumiem -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Mnie też nie jest i nie będzie na to stać no chyba że bd ciułać kasę gdzieś w kącie i odkładać po trochu ale na razie to modlę się żeby moje specyfiki pomogły.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Gizmo, pamietasz nasza wczorajsza rozkmine, ze nowe dziewczyny nie wchodza na nasz watek? Przeczytaj ostatnia strone sasiedniego watku, hahhahahhaha. Dokladnie to mialam na mysli. Blagam Was jak zaciaze i ten dziec zacznie uciskac mi na mozg, to sprowadzcie mnie do parteru!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 13:14
Karolina2787, Gizmo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój powiedział że jakby była taka konieczność tzn. że jeśli na prawdę byśmy musieli skorzystać z in-vitro to zapożyczylibyśmy się bo innego rozwiązania nie widzi a dziecka bardzo pragniemy więc się nie poddamy tak łatwo no ale Ciiii... nam się uda naturalnie na pewno Musi! Jak nam wszystkim i koniec kropa.
Lago lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Mój powiedział że jakby była taka konieczność tzn. że jeśli na prawdę byśmy musieli skorzystać z in-vitro to zapożyczylibyśmy się bo innego rozwiązania nie widzi a dziecka bardzo pragniemy więc się nie poddamy tak łatwo no ale Ciiii... nam się uda naturalnie na pewno Musi! Jak nam wszystkim i koniec kropa.
no raczej! Ja to juz w ciazy jestem:) spozywczej na razie ale od czegos trzeba zaczac, hahahhahahaKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny