"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:ale fajnie ! zazdrooooo
udało nam się "wybłagać" babcie obie żeby się podzieliły obowiązkami Nie jest to łatwe bo obie pracują Ale chyba im się nas żal zrobiło, bo tutaj nie ma wolnych wypadów itd, co prawda siostra mojego mieszka dwa bloki dalej ale nie ma szans chyba że z tym szpitalem czy coś no to ewentualnie. Więc podczas urlopu dadzą nam "chwilę na spłodzenie rodzeństwa" hahahahaha.Lago, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:udało nam się "wybłagać" babcie obie żeby się podzieliły obowiązkami Nie jest to łatwe bo obie pracują Ale chyba im się nas żal zrobiło, bo tutaj nie ma wolnych wypadów itd, co prawda siostra mojego mieszka dwa bloki dalej ale nie ma szans chyba że z tym szpitalem czy coś no to ewentualnie. Więc podczas urlopu dadzą nam "chwilę na spłodzenie rodzeństwa" hahahahaha.
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Gadułko a może to cos znaczy ze ten w srodeczku taki ładny
Inny cykl, owu wczesniej, lh spada szybciej... Niteczki w śluzie różowiutkie.... A na koniec zieloniutki kropek bedziezapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:Jejku dziewczyny umieram. O czym mogą świadczyć takie bóle jajników bez powodu? Bo już wariuję. Chyba, że @ zaraz będzie ale to aż nie możliwe tak szybko. Nie wiem.
edit: a jeszcze wczoraj spadek zanotowałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 19:23
Fabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:Jejku dziewczyny umieram. O czym mogą świadczyć takie bóle jajników bez powodu? Bo już wariuję. Chyba, że @ zaraz będzie ale to aż nie możliwe tak szybko. Nie wiem.
Progesteron dziala jak potrzeba. Czytalyscie ostatnio poradę dnia?? On odpowiada za wzrost temp i daje czasem objawy ciążowe dlatego nie należy go brac na własną rękę żeby nie przedobrzyc.
Ale Malinka nic nie bierze i samo z siebie tak ładnie wszystko działa. Ja Ci mowie ze bedziesz sie jeszcze śmiać ze polamaniec Ci bajcla zmajstrowalzapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:ale jak bez powodu ? 7dpo to może coś się zagnieżdza
edit: a jeszcze wczoraj spadek zanotowałaś
oj tam ten spadek to 3 dni leciał pokolei. Nie wydaje mi się, żeby to miało coś oznaczać. A ból koszmarny. Ludzie normalnie tabletka mi nawet nie pomogła. Dzisiaj taki skok, że to jak na owu wygląda a nie na zagnieżdżenie -
zapachmalin wrote:oj tam ten spadek to 3 dni leciał pokolei. Nie wydaje mi się, żeby to miało coś oznaczać. A ból koszmarny. Ludzie normalnie tabletka mi nawet nie pomogła. Dzisiaj taki skok, że to jak na owu wygląda a nie na zagnieżdżenie
poczekamy , zobaczymy hihihiFabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Ohoho Malina
Progesteron dziala jak potrzeba. Czytalyscie ostatnio poradę dnia?? On odpowiada za wzrost temp i daje czasem objawy ciążowe dlatego nie należy go brac na własną rękę żeby nie przedobrzyc.
Ale Malinka nic nie bierze i samo z siebie tak ładnie wszystko działa. Ja Ci mowie ze bedziesz sie jeszcze śmiać ze polamaniec Ci bajcla zmajstrowal
nie rozśmieszaj mnie bo to boli jak się chichram hahaha. ała.Gizmo lubi tę wiadomość