X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę czytać :D

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    idę czytać :D

hahahahahhahaa Gadi teraz wiemy jak Maline z krzakow wyciagnac, hahahahhahaah
    PLOTKARY!!!

zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahahahhahaa Gadi teraz wiemy jak Maline z krzakow wyciagnac, hahahahhahaah
    PLOTKARY!!!
    dokładnie.. co za małpa wstrętna hahahaha

Lago, zapachmalin lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i co teraz? wszystkie czytają? haha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cichoo mam loda... z automatu włoskiego..
    ale w plastikowym kubeczku haha

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f4b3daa5b68.jpg

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no i co teraz? wszystkie czytają? haha

chyba Malina....mialam dzis sielski humor, ale wlasnie wkurw zawital hahahhaha
    daj loda!!! Wlasnie sie zastanawiam czy nie isc do sklepu po cos slodkiego!

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    chyba Malina....mialam dzis sielski humor, ale wlasnie wkurw zawital hahahhaha
    daj loda!!! Wlasnie sie zastanawiam czy nie isc do sklepu po cos slodkiego!
    a co Cię wkurwiło?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czołem plotkary :D ja w domku po pracy dziś trochę później. Test owu negatyw, miałam robić jeszcze po pracy ale zapomniałam i się napiłam a tam jutro zrobię i tak w 9dc nie wychodziły nigdy :)

Lago, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a co Cię wkurwiło?

a zebym to ja wiedziala...pewnie stary jak zawsze, hahahaha jakos przysiadlam teraz, ale spoko zaraz mi pzrejdzie:)

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Czołem plotkary :D ja w domku po pracy dziś trochę później. Test owu negatyw, miałam robić jeszcze po pracy ale zapomniałam i się napiłam a tam jutro zrobię i tak w 9dc nie wychodziły nigdy :)

no troche wczesnie:) ja po weekendzie sikne na owulacyjnego dla jaj

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    ja się szykuje też do sikania powoli... nie pije specjalnie i czekam aż mi sie siku zachce :)

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam mokro w galotach, ale nie wiem czy to sluz czy siku popuszczam caly dzien, hahahahhahahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To widzę że same siusiaki na wątku :D hehe

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no :D Ja po prostu lata tam nie byłam, zupełnie mnie już nie interesuje ten wątek ale jak baby się kłócą to jest takie emocjonujące :D Szarpanie się za kudły, rzucanie brudami :D hahahaha. Można sobie poprawić humor jak niczym innym :D

Lago nie wkur.wiaj się <3 Nie warto :D
    Gadi też cem. Ciągle bym lody żarła- bez głupich skojarzeń proszę :D
    Karolka cześć Kochana moja <3 jak się dziś czujesz z gardłem? :)

Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a ja mam mokro w galotach, ale nie wiem czy to sluz czy siku popuszczam caly dzien, hahahahhahahaha
    ale Ty już po owu... to dobry znak ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinko perełko jesteś <3 :D dziś powiem Ci że już lepiej kochana tylko po tym strepsilsie zauważyłam że kaszel mnie łapie mocniej nie wiem dlaczego :/ mam nadzieję że na weekend się wykuruję bo mój już przepowiedział mi co będziemy robić :D <3 i tylko <3 hehe trza nadrobić zaległości ;) a jak u Ciebie? Mężulek jak się czuje? Masz trochę pomocy z tego co wiem

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Malinko perełko jesteś <3 :D dziś powiem Ci że już lepiej kochana tylko po tym strepsilsie zauważyłam że kaszel mnie łapie mocniej nie wiem dlaczego :/ mam nadzieję że na weekend się wykuruję bo mój już przepowiedział mi co będziemy robić :D <3 i tylko <3 hehe trza nadrobić zaległości ;) a jak u Ciebie? Mężulek jak się czuje? Masz trochę pomocy z tego co wiem
    nie wiesz? to ja Ci powiem ^_^ hahaha bp strepsils działa bakteribójczo między innymi,. i wysusza śluzówkę co podrażnia i powoduje odruch kaszlu ...
    żeby tego nie było.. ssiemy jedną tabletkę strepsillsu na zmianę np z issla ;) bo issla ma na celu łagodzenie i nawilżanie gardła

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:

W porządku coraz lepiej uparł się właśnie, że przygotuje nam kolację więc walczy w kuchni a ja zbieram pranie i troszku podczytuję. No stara się jak może bo wie, że ostatnie dwa tygodnie są dla mnie mega trudne. A dodatkowo dzisiaj się potwierdziło, szwagierka, siostra mojego jest w 7 tygodniu, była u lekarza, więc tryskam dobrym humorem. Oczywiście żeby nie było, nie jestem zazdrosną suk.ą po prostu mam gorszy dzień. :P

Karolina2787, Lago lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    W porządku coraz lepiej uparł się właśnie, że przygotuje nam kolację więc walczy w kuchni a ja zbieram pranie i troszku podczytuję. No stara się jak może bo wie, że ostatnie dwa tygodnie są dla mnie mega trudne. A dodatkowo dzisiaj się potwierdziło, szwagierka, siostra mojego jest w 7 tygodniu, była u lekarza, więc tryskam dobrym humorem. Oczywiście żeby nie było, nie jestem zazdrosną suk.ą po prostu mam gorszy dzień. :P
    znam to... też czasem mnie strzela jak słyszę że ktoś w ciążuni...
    dobrze że małż się stara :) docenia tą wspaniałą kobietę jaką ma przy boku ;) super

‹‹ 296 297 298 299 300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ