"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Czołem plotkary ja w domku po pracy dziś trochę później. Test owu negatyw, miałam robić jeszcze po pracy ale zapomniałam i się napiłam a tam jutro zrobię i tak w 9dc nie wychodziły nigdy
no troche wczesnie:) ja po weekendzie sikne na owulacyjnego dla jaj -
Karolina2787 wrote:Czołem plotkary ja w domku po pracy dziś trochę później. Test owu negatyw, miałam robić jeszcze po pracy ale zapomniałam i się napiłam a tam jutro zrobię i tak w 9dc nie wychodziły nigdyFabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny
-
ej no Ja po prostu lata tam nie byłam, zupełnie mnie już nie interesuje ten wątek ale jak baby się kłócą to jest takie emocjonujące Szarpanie się za kudły, rzucanie brudami hahahaha. Można sobie poprawić humor jak niczym innym
Lago nie wkur.wiaj się Nie warto
Gadi też cem. Ciągle bym lody żarła- bez głupich skojarzeń proszę
Karolka cześć Kochana moja jak się dziś czujesz z gardłem?Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinko perełko jesteś dziś powiem Ci że już lepiej kochana tylko po tym strepsilsie zauważyłam że kaszel mnie łapie mocniej nie wiem dlaczego mam nadzieję że na weekend się wykuruję bo mój już przepowiedział mi co będziemy robić i tylko hehe trza nadrobić zaległości a jak u Ciebie? Mężulek jak się czuje? Masz trochę pomocy z tego co wiem
-
Karolina2787 wrote:Malinko perełko jesteś dziś powiem Ci że już lepiej kochana tylko po tym strepsilsie zauważyłam że kaszel mnie łapie mocniej nie wiem dlaczego mam nadzieję że na weekend się wykuruję bo mój już przepowiedział mi co będziemy robić i tylko hehe trza nadrobić zaległości a jak u Ciebie? Mężulek jak się czuje? Masz trochę pomocy z tego co wiem
żeby tego nie było.. ssiemy jedną tabletkę strepsillsu na zmianę np z issla bo issla ma na celu łagodzenie i nawilżanie gardłaKarolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Karolina2787 wrote:Malinko perełko jesteś dziś powiem Ci że już lepiej kochana tylko po tym strepsilsie zauważyłam że kaszel mnie łapie mocniej nie wiem dlaczego mam nadzieję że na weekend się wykuruję bo mój już przepowiedział mi co będziemy robić i tylko hehe trza nadrobić zaległości a jak u Ciebie? Mężulek jak się czuje? Masz trochę pomocy z tego co wiem
W porządku coraz lepiej uparł się właśnie, że przygotuje nam kolację więc walczy w kuchni a ja zbieram pranie i troszku podczytuję. No stara się jak może bo wie, że ostatnie dwa tygodnie są dla mnie mega trudne. A dodatkowo dzisiaj się potwierdziło, szwagierka, siostra mojego jest w 7 tygodniu, była u lekarza, więc tryskam dobrym humorem. Oczywiście żeby nie było, nie jestem zazdrosną suk.ą po prostu mam gorszy dzień.Karolina2787, Lago lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:W porządku coraz lepiej uparł się właśnie, że przygotuje nam kolację więc walczy w kuchni a ja zbieram pranie i troszku podczytuję. No stara się jak może bo wie, że ostatnie dwa tygodnie są dla mnie mega trudne. A dodatkowo dzisiaj się potwierdziło, szwagierka, siostra mojego jest w 7 tygodniu, była u lekarza, więc tryskam dobrym humorem. Oczywiście żeby nie było, nie jestem zazdrosną suk.ą po prostu mam gorszy dzień.
dobrze że małż się stara docenia tą wspaniałą kobietę jaką ma przy boku superFabian Cyprian Tymuś