"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Słonko uwierz że nie tylko Ciebie szlag trafia jak słyszysz że kolejna w ciąży. U mnie zaczęło się od kuzynki zaszła w ciąże urodziła bliźniaki, potem kuzyna żona (wpadka) ale dzidzia już jest w maju się urodziła, i na koniec mojego siostra zaszła w drugą ciąże ech...
kurde Karola nie daj im sie. Ja wiem, ze nie jest latwo ale wez wymysl jakas kasliwa uwage, bo to w koncu nie jest ich sprawa. U mnie juz nie pytaja, chyba wszyscy sie poddali, zreszta nawet jak sie pytali to na nich warczalam wiec teraz sie boja:)Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:no to gites ciotka! Swiezaki przyparly atak a teraz czekamy!
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyLago wrote:kurde Karola nie daj im sie. Ja wiem, ze nie jest latwo ale wez wymysl jakas kasliwa uwage, bo to w koncu nie jest ich sprawa. U mnie juz nie pytaja, chyba wszyscy sie poddali, zreszta nawet jak sie pytali to na nich warczalam wiec teraz sie boja:)
Ja jestem ogólnie nerwus i czasem wolę się w jęzor ugyźć bo jak bym coś powiedziała to bym mogła wszystkich skłócić, urazić i co nie tylko a że to mojego bliscy to nie chcę robić rabanu. Gdyby to z mojej rodziny ktoś to bym pocisnęła ostro ale w D to mam ogólnie. Na mnie też przyjdzie czas wiem to! Tylko jak mi mówią że na co Wy czekacie, że życie jest krótkie a Wy już nie młodzi bla bla czas ucieka itd. to mnie kur...a strzela grrrr..... pogryzłabym wszystkich tymi moimi kłami i wyssała krewLago lubi tę wiadomość
-
Dobra powiem Wam jeszcze jedna historie jaka mialam ze zdjeciem USG....
Ja generalnie jak pisalam kiedys nie jestem wrazliwa na takie rzeczy. No dla mnie kazde USG wyglada tak samo i gratuluje zawsze mlodym mamom natomiast nie rusza mnie to tak doglebnie zeby sie zachwycac ze piekny groszek, bo ja malo co tam widze. No i daaawno temu mieszkalam na Florydzie, a tam jest jest sezon huraganow i kazdy z nich ma nadawane imie. Raz ide do pracy, patrze a na tablicy ogloszen wisi zdjecie czarno-biale a na nim jakies maziaje i podpisane Jessica. Wieczorem ide do domu i mowie do starego "widziales zdjecie w robocie? Nastepny huragan nadchodzi. Tym razem Jessica" Stary ryknal i mowi " Ty glupolu to jest zdjecie USG baby z ksiegowosci. Jest w ciazy"......FACE PALM!. Pierwszy raz w zyciu wtedy widzialam zdjecie USG:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 18:33
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Wiesz co ja poluje na dziewczynkę więc wcale nie chce się wystrzelic w sama owu i tak sobie myślę że może dlatego się ciągle nie udaje ale temp w dole więc dziś poprawimy że starym hah
ale serio to jest prawda z tymi sexami pzred owu" ktos to kiedys potwierdzil? -
Karolina2787 wrote:Ja jestem ogólnie nerwus i czasem wolę się w jęzor ugyźć bo jak bym coś powiedziała to bym mogła wszystkich skłócić, urazić i co nie tylko a że to mojego bliscy to nie chcę robić rabanu. Gdyby to z mojej rodziny ktoś to bym pocisnęła ostro ale w D to mam ogólnie. Na mnie też przyjdzie czas wiem to! Tylko jak mi mówią że na co Wy czekacie, że życie jest krótkie a Wy już nie młodzi bla bla czas ucieka itd. to mnie kur...a strzela grrrr..... pogryzłabym wszystkich tymi moimi kłami i wyssała krew
nooooooo az czlowiekiem zatelepie...Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ale się ostatnio rozpisałyście. Podczytuje Was cały czas, ale jakoś ostatnio nie mam weny, żeby się udzielać. Czekam na Wasze zielone kropeczki
Karola - kuruj się tam kochana.
Gaduaaa - owu na pewno była, a temperaturą się nie przejmuj. Zaraz powinna wzrosnąć. Mi się wydaje, że owu miałam gdzieś w okolicy 24dc, a tempka wzrosła dużo później także to też nie zawsze jest książkowo.
Lago - też czasem miałam takie pikanie w cyckach w okolicy owu. Dosłownie sekundowe.
Malinka -
Gizmo - super pomysł z tymi studiami pielęgniarskimi. Kiedyś też się na tym zastanawiałam, ale mam trochę za słabą psychikę na to. Trochę dużo nauki przed Tobą, ale ogarnięta babka jesteś także dasz radę na pewno
Karolina2787, Gizmo lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej dziewczyny
Ale się ostatnio rozpisałyście. Podczytuje Was cały czas, ale jakoś ostatnio nie mam weny, żeby się udzielać. Czekam na Wasze zielone kropeczki
jo my tez czekamy i mchem zarastamy, hahahah
A czemu nie masz weny? Wszystko ok? -
Nats wrote:Hej dziewczyny
Karola - kuruj się tam kochana.
Gaduaaa - owu na pewno była, a temperaturą się nie przejmuj. Zaraz powinna wzrosnąć. Mi się wydaje, że owu miałam gdzieś w okolicy 24dc, a tempka wzrosła dużo później także to też nie zawsze jest książkowo.
Lago - też czasem miałam takie pikanie w cyckach w okolicy owu. Dosłownie sekundowe.
Malinka -
Gizmo - super pomysł z tymi studiami pielęgniarskimi. Kiedyś też się na tym zastanawiałam, ale mam trochę za słabą psychikę na to. Trochę dużo nauki przed Tobą, ale ogarnięta babka jesteś także dasz radę na pewno
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Lago wrote:Dobra powiem Wam jeszcze jedna historie jaka mialam ze zdjeciem USG....
Ja generalnie jak pisalam kiedys nie jestem wrazliwa na takie rzeczy. No dla mnie kazde USG wyglada tak samo i gratuluje zawsze mlodym mamom natomiast nie rusza mnie to tak doglebnie zeby sie zachwycac ze piekny groszek, bo ja malo co tam widze. No i daaawno temu mieszkalam na Florydzie, a tam jest jest sezon huraganow i kazdy z nich ma nadawane imie. Raz ide do pracy, patrze a na tablicy ogloszen wisi zdjecie czarno-biale a na nim jakies maziaje i podpisane Jessica. Wieczorem ide do domu i mowie do starego "widziales zdjecie w robocie? Nastepny huragan nadchodzi. Tym razem Jessica" Stary ryknal i mowi " Ty glupolu to jest zdjecie USG baby z ksiegowosci. Jest w ciazy"......FACE PALM!. Pierwszy raz w zyciu wtedy widzialam zdjecie USG:)Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyJa tak się zastanawiam bo jak w ciąży mają ochotę właśnie na śledzie to ja ich wgl nie trawię ogólnie ble fuj i wgl paskudztwo to ciekawa jestem na co ja bym miała smaka moja mama przy moim bracie na nic nie miała ochoty a przy mnie na słodycze i tak mi zostało bo je uwielbiam a za to mój brat co przy nim nic nie jadła prawie to żre jak opętany teraz hehe może coś w tym jest jednak