"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:a tego nie znam.. hmm?
Kochana na Zalukaj.pl obejrzyj jeden odcinek a dalej już samo pójdzie No jeśli lubisz wampiry, wilkołaki i ciekawy seks ale ja polecam ten serial oglądałam i mogłabym jeszcze i jeszcze oglądaćGizmo lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Jest tu kto jeszcze? Ja dopiero usiadlam i czytam zaległości. Leb mi pęka bo Malo dzis pilam a nogi to juz kolana w doopie czuje normalnie. Zaraz się znow odezwe tylko doczytam Was do konca
Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
to prawda 10 sezon rancza od września ma być, już ostatni. Ja oglądałam chyba wszystkie odcinki po parę razy odkąd mam weeb.tv nawet teraz mam włączone Gadi co tam w na wspólnej? Ja kiedy mnie nie było zdążyłam się wykąpać, głowę ogolić mojemu i pomóc mu wziąć prysznic, zrobić mu kanapki, wstawić pranie i "posprzątać" sypialnię. Padam ;x hahaha. Gizmiątko hej ;*
Gizmo lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:to prawda 10 sezon rancza od września ma być, już ostatni. Ja oglądałam chyba wszystkie odcinki po parę razy odkąd mam weeb.tv nawet teraz mam włączone Gadi co tam w na wspólnej? Ja kiedy mnie nie było zdążyłam się wykąpać, głowę ogolić mojemu i pomóc mu wziąć prysznic, zrobić mu kanapki, wstawić pranie i "posprzątać" sypialnię. Padam ;x hahaha. Gizmiątko hej ;*Fabian Cyprian Tymuś
-
Hej Malinka Gadułka
Doczytalam
Gadi trzymam kciuki za tą owu, którą jeszcze of nie wyznaczyl. Moze wykres i dziwny ale za to owocny bedzie na finał
Malinka wspolczuje Ci tak caly czas męża ujeżdżać mnie by kolano nie wytrzymalo takiej ilości dziukania haha.
Lago Twoje teksty dzis mnie rozwalily na Maksa i te usg w pracy haha
Natsik życzę zdrówka dla Was obojga i zaglądaj tu częściej do Nas
Karolinka... No i kurde skleroza bo nie pamiętam co chciałam przekazac. Na pewno ze sie cieszę ze gardło juz lepiej, ze tez issle ssalam i cos jeszcze. Aaaa ze mi wczoraj siostra przyszla w odwiedziny, z ktora na co dzień kontaktu nie mam i mi foto z usg pokazala zamazane z 24tyg ciąży i zaczela przezywac ze tu oczko to nosek itp a kurwa gowno widac bylo wrrrr no wkurzyla mnie tymGaduaaa, zapachmalin, Karolina2787 lubią tę wiadomość