X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Nats Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    jo my tez czekamy i mchem zarastamy, hahahah
    A czemu nie masz weny? Wszystko ok?
    Tak wszystko w porządku :)
    Z moich wyliczeń zaraz wchodzę w 7 tc. Czasem mnie trochę zmuli i cycki bolą - tak to się dobrze czuje. Zaczęłam dzisiaj tylko dupka brać, bo mi się coś śluz mój nie podoba.Mam nadzieje, że będzie OK. 17 mam wizytę także się okaże.

Malinka - jakie zachcianki :) No, no pewnie na Groszka :)

Historia z huraganem i USG wymiata :D
    Ale ja też trochę zwariowałam, bo na swoje zdjęcie USG gapie się 3 razy dziennie :D

zapachmalin, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja tak się zastanawiam bo jak w ciąży mają ochotę właśnie na śledzie to ja ich wgl nie trawię ogólnie ble fuj i wgl paskudztwo to ciekawa jestem na co ja bym miała smaka :) moja mama przy moim bracie na nic nie miała ochoty a przy mnie na słodycze i tak mi zostało bo je uwielbiam :D a za to mój brat co przy nim nic nie jadła prawie to żre jak opętany teraz :D hehe może coś w tym jest jednak

Ja śledzie zjem ale od wielkiego dzwona. Dzisiaj w sklepie jak brałam ramę to oczko mi puszczały uparciuchy więc się skusiłam :P ale w ciąży nie miałam na nic jakieś specjalnej ochoty i żadnych zachcianek jedynie mdliło mnie od samego patrzenia na jajka. Koszmarnie źle znosiłam dział jaj w marketach :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha pewnie nie :D nie chce myśleć że to na groszka bo skończy się tym, że jednak mi się coś w mózgu przestawiło i trochę wstyd będzie c'nie? :D hahahaha.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie zagroszkujemy i będziemy żreć to czego teraz nie trawimy ha :D zobaczycie :P

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja za śledzie bym nutelle oddała ^_^

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w lodówce takie w sosie pomidorowym...
    mmmm i właśnie nabrałam na nie nieziemskiej ochoty :D

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wkręciłam się w nowy (stary) serial ;) właśnie sie skończył :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Ja mam w lodówce takie w sosie pomidorowym...
    mmmm i właśnie nabrałam na nie nieziemskiej ochoty :D
    zazdro!! ja lubie takie samo robne.. w occie.. i marynowane z cebulką i smietanką i ogórkiem kiszonym... no i jak już muszę to zjem te lisnera np w sosie koperkowy... normalnie mi taką ochotę zrobiłaś że aż mi ślinka pociekła

Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i poszłam po śledzie, a wróciłam z lodami i chipsami :D Teraz oglądam "chłopaki do wziecia" :P
    A co za serial Gaduaaa oglądasz?

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    No i poszłam po śledzie, a wróciłam z lodami i chipsami :D Teraz oglądam "chłopaki do wziecia" :P
    A co za serial Gaduaaa oglądasz?
    sułtanka kosem :D hahaha z chłopaków do wzięcia jest czasem niexła beka

Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    sułtanka kosem :D hahaha z chłopaków do wzięcia jest czasem niexła beka
    Ta druga część tego wspaniałego stulecia, tak?
    Ja uwielbiam chłopaków. Nie wiem dlaczego, ale mnie to odpręża. Ale tak 3 odcinki naraz i mam dość. Za dużo dziwnych rzeczy naraz :D

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Ta druga część tego wspaniałego stulecia, tak?
    Ja uwielbiam chłopaków. Nie wiem dlaczego, ale mnie to odpręża. Ale tak 3 odcinki naraz i mam dość. Za dużo dziwnych rzeczy naraz :D
    tak tak :) dokładnie to..
    obejrzeć obejrze czasem ale nie oglądam ich z ciśnieniem.. za to podobał mi się rolnik szuka żony...
    no i wiadomo,na wspólnej i m jak miłosć niczym msza to dla mnie haha
    musi być cisza w domu nikt nie może przeszkadzać haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja za śledzie bym nutelle oddała ^_^

Ja Ci kupię śledzie dawaj tą nutellę :D i oglądam życie bez wstydu na tvn style ;) cipkę babie naprawili :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 20:06

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ja Ci kupię śledzie dawaj tą nutellę :D i oglądam życie bez wstydy=u na tvn style ;) cipkę babie naprawili :)
    heheh ja czekam na na wspolnej jeszcze 10min :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to jestem inna chyba kobieta bo nie lubię seriali ani zakupów robić :D

• Nats Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    tak tak :) dokładnie to..
    obejrzeć obejrze czasem ale nie oglądam ich z ciśnieniem.. za to podobał mi się rolnik szuka żony...
    no i wiadomo,na wspólnej i m jak miłosć niczym msza to dla mnie haha
    musi być cisza w domu nikt nie może przeszkadzać haha
    Wspaniałe stulecie oglądałam, ale kilka odcinków gdzieś przypadkiem. Przepiękne stroje i wnętrza - to mi się przede wszystkim rzuciło w oczy. Mojego B babcia oglądała wszystkie odcinki. Za każdym razem jak byłyśmy w odwiedziny to nam opowiadała co "ta ruda suka" wymyslila :D
    M jak miłość ani innych nie oglądam. Jedynie przyjaciółki i grę o tron :)
    Kiedyś jeszcze oglądałam taki serial "rodzina borgiow" genialne to było, ale skończyli w połowie któregoś tam sezonu ze względu na brak kasy.

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie czekaj wróć oglądałam ranczo i czystą krew którą ubóstwiam wręcz <3 drugiego takiego serialu nie będzie...

Nats lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Nie czekaj wróć oglądałam ranczo i czystą krew którą ubóstwiam wręcz <3 drugiego takiego serialu nie będzie...
    O ranczo tez ogladam :D
    I czysta krew też. Wszystkie sezony! Jak byliśmy studiach z Moim to do godzin rannych oglądaliśmy, bo nie mogliśmy się oderwać :)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    O ranczo tez ogladam :D
    I czysta krew też. Wszystkie sezony! Jak byliśmy studiach z Moim to do godzin rannych oglądaliśmy, bo nie mogliśmy się oderwać :)

Czysta krew!!! The Best uwielbiam <3 a jaki seks tam był uh :D hehe

Nats lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Wspaniałe stulecie oglądałam, ale kilka odcinków gdzieś przypadkiem. Przepiękne stroje i wnętrza - to mi się przede wszystkim rzuciło w oczy. Mojego B babcia oglądała wszystkie odcinki. Za każdym razem jak byłyśmy w odwiedziny to nam opowiadała co "ta ruda suka" wymyslila :D
    M jak miłość ani innych nie oglądam. Jedynie przyjaciółki i grę o tron :)
    Kiedyś jeszcze oglądałam taki serial "rodzina borgiow" genialne to było, ale skończyli w połowie któregoś tam sezonu ze względu na brak kasy.
    gre o tron oglądałam jak miałam HBO w promocji pół roku.. niestety strasznie ubolewam że promocja się skończyła a płacić 39zł extra nie będę.. pindole póki co.. tymbardziej że mam dwa dekodery i dwa abonamenty... a moja babcia też ogląda stulecie hehehe taki trochę staropierdzielski ten serial ale cóź hahah przyjaciółki też są fajne ale jakoś zawsze je omijam.. a oglądałam swego czasu regularnie

‹‹ 299 300 301 302 303 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ