"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:jo my tez czekamy i mchem zarastamy, hahahah
A czemu nie masz weny? Wszystko ok?
Z moich wyliczeń zaraz wchodzę w 7 tc. Czasem mnie trochę zmuli i cycki bolą - tak to się dobrze czuje. Zaczęłam dzisiaj tylko dupka brać, bo mi się coś śluz mój nie podoba.Mam nadzieje, że będzie OK. 17 mam wizytę także się okaże.
Malinka - jakie zachcianki No, no pewnie na Groszka
Historia z huraganem i USG wymiata
Ale ja też trochę zwariowałam, bo na swoje zdjęcie USG gapie się 3 razy dzienniezapachmalin, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Karolina2787 wrote:Ja tak się zastanawiam bo jak w ciąży mają ochotę właśnie na śledzie to ja ich wgl nie trawię ogólnie ble fuj i wgl paskudztwo to ciekawa jestem na co ja bym miała smaka moja mama przy moim bracie na nic nie miała ochoty a przy mnie na słodycze i tak mi zostało bo je uwielbiam a za to mój brat co przy nim nic nie jadła prawie to żre jak opętany teraz hehe może coś w tym jest jednak
Ja śledzie zjem ale od wielkiego dzwona. Dzisiaj w sklepie jak brałam ramę to oczko mi puszczały uparciuchy więc się skusiłam ale w ciąży nie miałam na nic jakieś specjalnej ochoty i żadnych zachcianek jedynie mdliło mnie od samego patrzenia na jajka. Koszmarnie źle znosiłam dział jaj w marketachKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Ja mam w lodówce takie w sosie pomidorowym...
mmmm i właśnie nabrałam na nie nieziemskiej ochotyNats, zapachmalin lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Nats wrote:No i poszłam po śledzie, a wróciłam z lodami i chipsami Teraz oglądam "chłopaki do wziecia"
A co za serial Gaduaaa oglądasz?Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:sułtanka kosem hahaha z chłopaków do wzięcia jest czasem niexła beka
Ja uwielbiam chłopaków. Nie wiem dlaczego, ale mnie to odpręża. Ale tak 3 odcinki naraz i mam dość. Za dużo dziwnych rzeczy narazzapachmalin lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Ta druga część tego wspaniałego stulecia, tak?
Ja uwielbiam chłopaków. Nie wiem dlaczego, ale mnie to odpręża. Ale tak 3 odcinki naraz i mam dość. Za dużo dziwnych rzeczy naraz
obejrzeć obejrze czasem ale nie oglądam ich z ciśnieniem.. za to podobał mi się rolnik szuka żony...
no i wiadomo,na wspólnej i m jak miłosć niczym msza to dla mnie haha
musi być cisza w domu nikt nie może przeszkadzać hahaNats, zapachmalin lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:tak tak dokładnie to..
obejrzeć obejrze czasem ale nie oglądam ich z ciśnieniem.. za to podobał mi się rolnik szuka żony...
no i wiadomo,na wspólnej i m jak miłosć niczym msza to dla mnie haha
musi być cisza w domu nikt nie może przeszkadzać haha
M jak miłość ani innych nie oglądam. Jedynie przyjaciółki i grę o tron
Kiedyś jeszcze oglądałam taki serial "rodzina borgiow" genialne to było, ale skończyli w połowie któregoś tam sezonu ze względu na brak kasy.3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Nie czekaj wróć oglądałam ranczo i czystą krew którą ubóstwiam wręcz drugiego takiego serialu nie będzie...
I czysta krew też. Wszystkie sezony! Jak byliśmy studiach z Moim to do godzin rannych oglądaliśmy, bo nie mogliśmy się oderwaćKarolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Wspaniałe stulecie oglądałam, ale kilka odcinków gdzieś przypadkiem. Przepiękne stroje i wnętrza - to mi się przede wszystkim rzuciło w oczy. Mojego B babcia oglądała wszystkie odcinki. Za każdym razem jak byłyśmy w odwiedziny to nam opowiadała co "ta ruda suka" wymyslila
M jak miłość ani innych nie oglądam. Jedynie przyjaciółki i grę o tron
Kiedyś jeszcze oglądałam taki serial "rodzina borgiow" genialne to było, ale skończyli w połowie któregoś tam sezonu ze względu na brak kasy.Fabian Cyprian Tymuś