"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:nie wiesz? to ja Ci powiem hahaha bp strepsils działa bakteribójczo między innymi,. i wysusza śluzówkę co podrażnia i powoduje odruch kaszlu ...
żeby tego nie było.. ssiemy jedną tabletkę strepsillsu na zmianę np z issla bo issla ma na celu łagodzenie i nawilżanie gardła
Jak dobrze jest poczytać kogoś tak inteligentnego i doświadczonego jak Ty kochana Dziękuję teraz już wiem co mam robić. Jednak strepsils pomaga skoro tak się dzieje prawda? A co to issla? hmmm... zaraz poczytam bo pierwsze słysze ech ja uboga w wiedze... -
Gaduaaa wrote:znam to... też czasem mnie strzela jak słyszę że ktoś w ciążuni...
dobrze że małż się stara docenia tą wspaniałą kobietę jaką ma przy boku super
Nie przesadzałabym z tą wspaniałą kobietą ja bywam trudna w obyciu jak mało kto. Ale kocham ich nad życie i się staram, po prostu jestem przemęczona ostatnio. A najbardziej mi się odechciewa jak walę po zakupy i dźwigam je sama pod tą cholerną górę hahaha. Ale spoko, mam nadzieję, że w poniedziałek postawią mi męża na nogi, bo już się nie mogę doczekać seksów w innej pozycji hahahahaa a coKarolina2787, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Jak dobrze jest poczytać kogoś tak inteligentnego i doświadczonego jak Ty kochana Dziękuję teraz już wiem co mam robić. Jednak strepsils pomaga skoro tak się dzieje prawda? A co to issla? hmmm... zaraz poczytam bo pierwsze słysze ech ja uboga w wiedze...
issla wg mnie jest najlpesza... ja zawsze od lat stosuję kombinację strepsills - issla
no poczytaj sobie o isslaKarolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
zapachmalin wrote:ej no Ja po prostu lata tam nie byłam, zupełnie mnie już nie interesuje ten wątek ale jak baby się kłócą to jest takie emocjonujące Szarpanie się za kudły, rzucanie brudami hahahaha. Można sobie poprawić humor jak niczym innym
hahahahhaha kocham takie akcje!zapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Nie przesadzałabym z tą wspaniałą kobietą ja bywam trudna w obyciu jak mało kto. Ale kocham ich nad życie i się staram, po prostu jestem przemęczona ostatnio. A najbardziej mi się odechciewa jak walę po zakupy i dźwigam je sama pod tą cholerną górę hahaha. Ale spoko, mam nadzieję, że w poniedziałek postawią mi męża na nogi, bo już się nie mogę doczekać seksów w innej pozycji hahahahaa a co
nic nie mów i sobie nie odejmuj komplementów i wartości na mnie mój mówi "dewota" ja mam takie swoje schizy i dewiacje jak mało ktoFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:W porządku coraz lepiej uparł się właśnie, że przygotuje nam kolację więc walczy w kuchni a ja zbieram pranie i troszku podczytuję. No stara się jak może bo wie, że ostatnie dwa tygodnie są dla mnie mega trudne. A dodatkowo dzisiaj się potwierdziło, szwagierka, siostra mojego jest w 7 tygodniu, była u lekarza, więc tryskam dobrym humorem. Oczywiście żeby nie było, nie jestem zazdrosną suk.ą po prostu mam gorszy dzień.
Słonko uwierz że nie tylko Ciebie szlag trafia jak słyszysz że kolejna w ciąży. U mnie zaczęło się od kuzynki zaszła w ciąże urodziła bliźniaki, potem kuzyna żona (wpadka) ale dzidzia już jest w maju się urodziła, i na koniec mojego siostra zaszła w drugą ciąże ech...zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:ale Ty już po owu... to dobry znak
co??? ze moczu nie trzymam to dobry znak? hahhaha
A tak serio to ja chyba zawsze po owu tak mam, za co cycki mi dziwnie pikaja, ale to na pewno z nudow a ja se wkrecam. Zezarlam krowke mordoklejke, sesesesezapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Ale spoko, mam nadzieję, że w poniedziałek postawią mi męża na nogi, bo już się nie mogę doczekać seksów w innej pozycji hahahahaa a co
Malina Ty sie ciesz ze chlopina wogole moze i chce, hahahhaha a ta jeszcze na pozycje marudzi no! -
nick nieaktualnyDziękuję Gaduaaa na pewno się dokształcę
Zapomniałam dodać Malinko że ostatnio na chrzcinach u rodziny mojego byłam i trzecie dziecko chrzcili a mnie tylko wszyscy pytają kiedy planujecie? A wgl planujecie? A co w tym trudnego wystarczy chcieć itp.
zapachmalin, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:a nie myślałaś żeby zamawiać online z tesco? ceny te same, dostawa też jest do ogarnięcia, przywożą Ci pod same drzwi weź no oblukaj..
nic nie mów i sobie nie odejmuj komplementów i wartości na mnie mój mówi "dewota" ja mam takie swoje schizy i dewiacje jak mało kto
No w polsce często korzystałam z dostaw tesco. Ale tutaj najbliże tesco mam uwaga ponad 110 km. Więc odpada, bo dostawa wyjdzie tyle co drugie zakupy. Daję radę jakoś -
Gaduaaa wrote:mówicie że mam się tam cofnąć kilka stron i to doczytać tak?
chodzi o to, że Sandrula czy jak ona się nazywa pisała o ciąży, ktoś jej zwrócił uwagę delikatnie i zupełnie luźno a ona zaje.bała fochem i poszła w chu.j bo są podziały czy cośGaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago właśnie miałam coś napisać w sprawie drugiego wątku dobrze że dziewczyny tam tak piszą bo widać że zależy im żeby sytuacja się nie powtórzyła mi się osobiście to podoba bo w końcu do gadania o ciąży jest też stronka wyznaczona więc po co dziewczynom takim jak my czytać te wszystkie rzeczy wiadomo że tylko przykro się robi
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:chodzi o to, że Sandrula czy jak ona się nazywa pisała o ciąży, ktoś jej zwrócił uwagę delikatnie i zupełnie luźno a ona zaje.bała fochem i poszła w chu.j bo są podziały czy coś
stary sie zapytal "co juz masz lepszy humor" buehehehheheh Malina mistrzyni streszczania wydarzenzapachmalin, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:Malina Ty sie ciesz ze chlopina wogole moze i chce, hahahhaha a ta jeszcze na pozycje marudzi no!
ale mi jest nie wygodnie bo jak jestem u góry to muszę mieć tak szeroko uda, że się boję że mi tak zostanie Bo muszę na jego girę uważać i w rezultacie siedzę w szpagacie hahaha. dobrze, że on raczej umie się zmobilizować bo nie wyczymałabym chyba godziny hahahahaha.Lago, Karolina2787, Gizmo, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Dziękuję Gaduaaa na pewno się dokształcę
Zapomniałam dodać Malinko że ostatnio na chrzcinach u rodziny mojego byłam i trzecie dziecko chrzcili a mnie tylko wszyscy pytają kiedy planujecie? A wgl planujecie? A co w tym trudnego wystarczy chcieć itp.
nie lubię w sensie pytań ale łączę się, bo znam to jak ja uwielbiam takie "dobre rady". Nic tylko bzykać i już -
Karolina2787 wrote:Lago właśnie miałam coś napisać w sprawie drugiego wątku dobrze że dziewczyny tam tak piszą bo widać że zależy im żeby sytuacja się nie powtórzyła mi się osobiście to podoba bo w końcu do gadania o ciąży jest też stronka wyznaczona więc po co dziewczynom takim jak my czytać te wszystkie rzeczy wiadomo że tylko przykro się robi
no mnie to gila, ale rozumiem ze komus jest przykro. Mnie to najbardziej jest przykro jak taka swiezo zaciazona nie potrafi o niczym innym pisac, tylko wkolko kurwa o tej ciazy. Wiadomo, ze radosc i wogole, ale takie laski staja sie automatycznie egocentryczkami. No ja tego nie czaje, kurde jest tyle tematow na ktore mozna pogadac, a nie ciagle pisac o sobie i swoich ciazach i dolegliwosciach. A moze ich mezowie maja ich dosc i biedne nie maja komu sie wygadac... no nie kumam w ch.uj jak to Malina pisze, hahahahahhahahaahKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:ale mi jest nie wygodnie bo jak jestem u góry to muszę mieć tak szeroko uda, że się boję że mi tak zostanie Bo muszę na jego girę uważać i w rezultacie siedzę w szpagacie hahaha. dobrze, że on raczej umie się zmobilizować bo nie wyczymałabym chyba godziny hahahahaha.
hahahahahahahhahahhahahahhahahaha Malina nie dosc ze obrazowo to w wielkim skrocieGizmo lubi tę wiadomość