X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;) zaczarowalyscie mnie... Skok jak diabli zaliczyłam 36.98!! Tak.wiem nie lubicie jak pisze o temp.. Trudno hahha

Gizmo, zapachmalin, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Dzień dobry ;) zaczarowalyscie mnie... Skok jak diabli zaliczyłam 36.98!! Tak.wiem nie lubicie jak pisze o temp.. Trudno hahha
    Zdążyłam zapytać o temp na poprzedniej stronicy :D
    Zajebisty skok :-O i tak ma teraz byc caly czas ;)

Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Zdążyłam zapytać o temp na poprzedniej stronicy :D
    Zajebisty skok :-O i tak ma teraz byc caly czas ;)
    Tak będzie ;) hehe

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Czesc szalone :)
    Wstalam z bólem głowy i trza się z wyra zaraz zwlekać. Zrobic zalegle prania :D a chyba ze 3razy pralkę wstawie. Kolo południa chce ruszyc na działkę i tam odpocznę no i pies się wylata :)
    Gadułka jak Twoja temp??
    Malina galopowalas wczoraj jeszcze? :D
    Współczuję bólu głowy od rana.. Jak tak mam od rana IPO kawie nie przejdzie to już wiem że mam cały dzień skopany

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj jeszcze wieczorem kawę pilam tez myślałam ze mi przejdzie. Szybko zasnęłam a dzis znow czacha dymi. Ale dzis się nawodnie i mam nadzieje ze przejdzie.
    Gadi dzieciow juz wyprawilas do szkoly??
    Moje sie szykują same :)
    Musze Dudi buty taneczne zamówić dzis koniecznie. A tak nienawidzę zakupów przez neta, zwłaszcza z nowego sklepu wrrr

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Wczoraj jeszcze wieczorem kawę pilam tez myślałam ze mi przejdzie. Szybko zasnęłam a dzis znow czacha dymi. Ale dzis się nawodnie i mam nadzieje ze przejdzie.
    Gadi dzieciow juz wyprawilas do szkoly??
    Moje sie szykują same :)
    Musze Dudi buty taneczne zamówić dzis koniecznie. A tak nienawidzę zakupów przez neta, zwłaszcza z nowego sklepu wrrr
    jeszcze nie.. ja dopiero ślepia otworzyłam.. u nas 6:28 jest heh a dzieci na 9:20 mają do szkoły :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 07:29

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no fakt :D
    Moje juz poszly przed chwilka na 8 co dzień maja

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A no fakt :D
    Moje juz poszly przed chwilka na 8 co dzień maja
    to dobrze.. kiedyś się chodziło na różne godziny... na 10.. 11.. i wtedy do 16 masakra

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie reszta ? śpi?
    gdzie Lago z kawą?!
    zaś w chu** wali :P

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówienie złożone :) http://do-tanca.pl/product-pol-598-Buty-Boomeville-B973-.html
    Chyba ostatnia pare wyczailam z Dudi rozmiaru :D chyba bedzie ok

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Zamówienie złożone :) http://do-tanca.pl/product-pol-598-Buty-Boomeville-B973-.html
    Chyba ostatnia pare wyczailam z Dudi rozmiaru :D chyba bedzie ok
    ło matko.. a co Ona tańczy? to jest balet na tym filmiku ?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dudi tańczy w zespole Freakshow. To taniec z elementami akrobatyki. Oni tańczą wszystkiego po trochu. Ich instruktor przygotowuje z nimi układy w formie spektaklu cos podobnego do ... Cirque du Soleil :D
    Zespol liczy kolo setki dzieci

Mogłabym o tym pisac bez konca. Trzeba by bylo to zobaczyc na zywo :) ich treningi, przygotowania strojów, makijaże....:D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Dudi tańczy w zespole Freakshow. To taniec z elementami akrobatyki. Oni tańczą wszystkiego po trochu. Ich instruktor przygotowuje z nimi układy w formie spektaklu cos podobnego do ... Cirque du Soleil :D
    Zespol liczy kolo setki dzieci

Mogłabym o tym pisac bez konca. Trzeba by bylo to zobaczyc na zywo :) ich treningi, przygotowania strojów, makijaże....:D
    no na pewno jest to imponujące :)
    dla mnie każde sportowe zajęcia są czymś wspaniałym dla dzieciaków .. w dobie fast foodów, dopalaczy, narkotyków itd wręcz musowe jest wpajanie dzieciakom sportu.. żeby za lat 10 zamiast stać pod szkołą i z nudów palić jointy szli sobie na trenieng tego co kochają...

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje jedno dziecko niestety pobladzilo. Syn tez tanczyl, swój zespół zalozyl z koleżankami. Wyjazdy na turnieje sami organizowali, sami krawcowa sobie zalatwili. Marcin tworzyl podklady muzyczne i choreografie. I co?? Pojechał do stolicy do szkoly i tam sie zamotal w nieodpowiednie towarzystwo i prochy.
    Tego Gadi nie przewidzisz. Miał przyszłość przed sobą a spadl na dno.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Moje jedno dziecko niestety pobladzilo. Syn tez tanczyl, swój zespół zalozyl z koleżankami. Wyjazdy na turnieje sami organizowali, sami krawcowa sobie zalatwili. Marcin tworzyl podklady muzyczne i choreografie. I co?? Pojechał do stolicy do szkoly i tam sie zamotal w nieodpowiednie towarzystwo i prochy.
    Tego Gadi nie przewidzisz. Miał przyszłość przed sobą a spadl na dno.
    o matko.. ja się własnie tego najbardziej boję...
    inwestujesz w te dzieci tyle ile możesz... uczysz, prowadzisz... martwisz się, leczysz... walczysz z alergiami itd i potem kuźwa takie sytuacje... ja się normalnie panicznie boje narkotyków... widziałam nie jednego ćpuna... z nie jednym miałam kontak... i na prawdę nie chciałabym żeby któryś z moich synów coś brał kiedykolwiek...

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Czesc szalone :)
    Wstalam z bólem głowy i trza się z wyra zaraz zwlekać. Zrobic zalegle prania :D a chyba ze 3razy pralkę wstawie. Kolo południa chce ruszyc na działkę i tam odpocznę no i pies się wylata :)
    Gadułka jak Twoja temp??
    Malina galopowalas wczoraj jeszcze? :D

Nie jajca mnie bolą to i ochoty ni ma :P Ale dzisiaj muszę nadrobić bo wstyd mi za siebie :D Ten wykres jak nie mój :D hahaha. A mi dzisiaj przygrzało w... piczkę :D

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie życzę tego nikomu co ja przeszłam. Policja, sady, ucieczki z domu, kurator. Wielokrotne pobyty syna w oddziale zamkniętym...
    A najgorsze co moze być to jego stan psychiczny i próby samobójcze :(
    Przymusu nikt nie moze wobec niego zastosować, a ja?? Ręce juz rozlozylam z bezsilności wobec niego :/

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi super temp :) jestem dumna- dobrze grzałaś :D

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo <3

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuu Malinko ladnie pniesz sie ku zieloności :P zaraz poza ramki wykresu Ci temp wyjdzie :)

zapachmalin lubi tę wiadomość

‹‹ 302 303 304 305 306 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ