"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Dzień dobry zaczarowalyscie mnie... Skok jak diabli zaliczyłam 36.98!! Tak.wiem nie lubicie jak pisze o temp.. Trudno hahha
Zajebisty skok i tak ma teraz byc caly czasGaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Czesc szalone
Wstalam z bólem głowy i trza się z wyra zaraz zwlekać. Zrobic zalegle prania a chyba ze 3razy pralkę wstawie. Kolo południa chce ruszyc na działkę i tam odpocznę no i pies się wylata
Gadułka jak Twoja temp??
Malina galopowalas wczoraj jeszcze?Fabian Cyprian Tymuś -
Wczoraj jeszcze wieczorem kawę pilam tez myślałam ze mi przejdzie. Szybko zasnęłam a dzis znow czacha dymi. Ale dzis się nawodnie i mam nadzieje ze przejdzie.
Gadi dzieciow juz wyprawilas do szkoly??
Moje sie szykują same
Musze Dudi buty taneczne zamówić dzis koniecznie. A tak nienawidzę zakupów przez neta, zwłaszcza z nowego sklepu wrrr -
Gizmo wrote:Wczoraj jeszcze wieczorem kawę pilam tez myślałam ze mi przejdzie. Szybko zasnęłam a dzis znow czacha dymi. Ale dzis się nawodnie i mam nadzieje ze przejdzie.
Gadi dzieciow juz wyprawilas do szkoly??
Moje sie szykują same
Musze Dudi buty taneczne zamówić dzis koniecznie. A tak nienawidzę zakupów przez neta, zwłaszcza z nowego sklepu wrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 07:29
Fabian Cyprian Tymuś -
Dudi tańczy w zespole Freakshow. To taniec z elementami akrobatyki. Oni tańczą wszystkiego po trochu. Ich instruktor przygotowuje z nimi układy w formie spektaklu cos podobnego do ... Cirque du Soleil
Zespol liczy kolo setki dzieci
Mogłabym o tym pisac bez konca. Trzeba by bylo to zobaczyc na zywo ich treningi, przygotowania strojów, makijaże.... -
Gizmo wrote:Dudi tańczy w zespole Freakshow. To taniec z elementami akrobatyki. Oni tańczą wszystkiego po trochu. Ich instruktor przygotowuje z nimi układy w formie spektaklu cos podobnego do ... Cirque du Soleil
Zespol liczy kolo setki dzieci
Mogłabym o tym pisac bez konca. Trzeba by bylo to zobaczyc na zywo ich treningi, przygotowania strojów, makijaże....
dla mnie każde sportowe zajęcia są czymś wspaniałym dla dzieciaków .. w dobie fast foodów, dopalaczy, narkotyków itd wręcz musowe jest wpajanie dzieciakom sportu.. żeby za lat 10 zamiast stać pod szkołą i z nudów palić jointy szli sobie na trenieng tego co kochają...Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Moje jedno dziecko niestety pobladzilo. Syn tez tanczyl, swój zespół zalozyl z koleżankami. Wyjazdy na turnieje sami organizowali, sami krawcowa sobie zalatwili. Marcin tworzyl podklady muzyczne i choreografie. I co?? Pojechał do stolicy do szkoly i tam sie zamotal w nieodpowiednie towarzystwo i prochy.
Tego Gadi nie przewidzisz. Miał przyszłość przed sobą a spadl na dno. -
Gizmo wrote:Moje jedno dziecko niestety pobladzilo. Syn tez tanczyl, swój zespół zalozyl z koleżankami. Wyjazdy na turnieje sami organizowali, sami krawcowa sobie zalatwili. Marcin tworzyl podklady muzyczne i choreografie. I co?? Pojechał do stolicy do szkoly i tam sie zamotal w nieodpowiednie towarzystwo i prochy.
Tego Gadi nie przewidzisz. Miał przyszłość przed sobą a spadl na dno.
inwestujesz w te dzieci tyle ile możesz... uczysz, prowadzisz... martwisz się, leczysz... walczysz z alergiami itd i potem kuźwa takie sytuacje... ja się normalnie panicznie boje narkotyków... widziałam nie jednego ćpuna... z nie jednym miałam kontak... i na prawdę nie chciałabym żeby któryś z moich synów coś brał kiedykolwiek...Fabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Czesc szalone
Wstalam z bólem głowy i trza się z wyra zaraz zwlekać. Zrobic zalegle prania a chyba ze 3razy pralkę wstawie. Kolo południa chce ruszyc na działkę i tam odpocznę no i pies się wylata
Gadułka jak Twoja temp??
Malina galopowalas wczoraj jeszcze?
Nie jajca mnie bolą to i ochoty ni ma Ale dzisiaj muszę nadrobić bo wstyd mi za siebie Ten wykres jak nie mój hahaha. A mi dzisiaj przygrzało w... piczkęGizmo lubi tę wiadomość
-
Nie życzę tego nikomu co ja przeszłam. Policja, sady, ucieczki z domu, kurator. Wielokrotne pobyty syna w oddziale zamkniętym...
A najgorsze co moze być to jego stan psychiczny i próby samobójcze
Przymusu nikt nie moze wobec niego zastosować, a ja?? Ręce juz rozlozylam z bezsilności wobec niego