"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Jak Twoje gardło? Widze ze okres serduszkowania dzis się zaczął
A dziękuję już lepiej chociaż jak mnie złapie czasem to nie mogę się wykaszleć ale nie boli na szczęście. Nom musimy nadrobić stracony czas Nie sądziłam że po badaniu jeszcze będzie miał siły na tyle hehe bo przecież w ten sam dzień jeszcze się seksiliśmy i to nie raz biedulek był wyposzczony hehe o 11 idę siknąć na testa może coś tam pokarze się jużGizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze nie mąż i nie wiem czy kiedykolwiek ślub weźmiemy
Jak sezon na czereśnie zacznie sie o czasie to po 25lipca wróci. Jesli zbiory będą opóźnione to kolo 5sierpnia wróci. Narazie robi drewniane konstrukcje oslaniajace czesresnie przed szpakami. -
nick nieaktualnyGizmo wrote:Jeszcze nie mąż i nie wiem czy kiedykolwiek ślub weźmiemy
Jak sezon na czereśnie zacznie sie o czasie to po 25lipca wróci. Jesli zbiory będą opóźnione to kolo 5sierpnia wróci. Narazie robi drewniane konstrukcje oslaniajace czesresnie przed szpakami.
Dobra mniejsza z tym tutaj mąż hehe Jenyyy to znowu się naczekacie na siebie masakra jakiegoś wibratora chyba masz na pocieszenie co?Gizmo lubi tę wiadomość
-
A no mam kiedys tu fotę zapodalam ale jakos rzadko ostatnimi czasy go używam. Stara się chyba robię i nie czuje juz takiej potrzeby pod nieobecność Tii. Rozłąka dobrze nam robi. Przychodzi moment tęsknoty i wtedy powroty sa cudowne
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuźwa ja wszystkie najlepsze tematy tu chyba ominęłam Wiadomo że prawdziwy to co innego no i tak jak mówisz rozłąka daje tyle serduszek jak na Twoim wcześniejszym wykresie mamy dowód na to Mi wystarczył tydzień celibatu a już swojego nie poznaje hehe
Gizmo, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny