X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Aby spokojnie bo prolatyna Ci skoczy :)

haha :D ostatnio jak mnie coś wkurzy to tak gadam. A mój do mnie a co to jest prolaktyna? :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się cieszę jak Tii tak dopytuje o wszystko. Fajnie jak Nasi Panowie choc troszke interesują sie wspólnymi staraniami :)

Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem już :D Byłam w sklepie po proszek bo mi Gizmo praniem przypomniała. :P To ze dwie siatki wszystkiego wyszło, standardowo :D Karolcia u mnie groszka nie budiet. :|
    tak czujem.

siedzę i gram w literaki. świat się kończy :P mam chwilę dla siebie około 12 w ciągu dnia :D hahahaha.

Gizmo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też to cieszy tylko żebyś widziała jego minę kiedy o to pytał :D hehe jakbym mówił w innym języku. Mój wszystko musi wiedzieć, każdą tabletkę co łykam i wgl wie kiedy mam mieć owulację, przepowiada kiedy @ będzie hehe normalnie prorok :D

Gizmo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka Ty mi tu nie gadaj głupot. Ty nie wierzysz ale ja wierzę że będzie groszek <3

Żeby ten mój facet jeszcze tak przepowiedział mi kiedy zajdę w ciążę to by było dobrze :P hihi

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to sie w robocie zainstalowalam, a na koniec musialam jeszcze na matke warknac, bo przesadzila...jak zawsze zreszta jak siedzi u mnie dluzej niz tydzien. Ja pierd..le jak mozna sie tak o wszystko przyje...wac!

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laguś a o co znów jęczy? :) hehe. Biednaś :) i dobrze, raz na jakiś czas trzeba rozładować zbiorniczki :D hahahaha.

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Malinka Ty mi tu nie gadaj głupot. Ty nie wierzysz ale ja wierzę że będzie groszek <3

Żeby ten mój facet jeszcze tak przepowiedział mi kiedy zajdę w ciążę to by było dobrze :P hihi

taaaa :P to niestety tak nie działa :/ Zobaczycie w środę będę miała @ po prostu wiem to. To by było za piękne żeby jakimś cudem się udało. :/ yh.
    Ale Wam kibicuję, nieustająco, z całego serducha <3 ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    taaaa :P to niestety tak nie działa :/ Zobaczycie w środę będę miała @ po prostu wiem to. To by było za piękne żeby jakimś cudem się udało. :/ yh.
    Ale Wam kibicuję, nieustająco, z całego serducha <3 ;)

Malina cicho mi tu bądź! Nie blublaj o @ bo nikt jej tu nie chce i nie potrzebuje. Serducha macie? Macie wtedy kiedy trza? Jo więc czego Ty nie wierzysz hę??? :)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Malina cicho mi tu bądź! Nie blublaj o @ bo nikt jej tu nie chce i nie potrzebuje. Serducha macie? Macie wtedy kiedy trza? Jo więc czego Ty nie wierzysz hę??? :)

bo ja nie miwam owu moim zdaniem. A wykres mnie oszukuje bo sprawia mu frajdę takie zwodzenie mnie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    bo ja nie miwam owu moim zdaniem. A wykres mnie oszukuje bo sprawia mu frajdę takie zwodzenie mnie :P

Łaaaa.... oszaleje z Tobą!!!

Ja mogę powiedzieć że owu nie mam bo mi się kreska cofnęła na teście no i co? Nie wiem czy to test do D... czy na serio będzie bezowulacyjny :/

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Laguś a o co znów jęczy? :) hehe. Biednaś :) i dobrze, raz na jakiś czas trzeba rozładować zbiorniczki :D hahahaha.

o wszystko hahhahah. Ten typ tak juz ma. Generalnie to kochana jest i mam super z nia kontakt ale mnie tak wkurwia czasem, ze nie ma zminluj. Ona uwaza ze powinnam wstawac o 6 rano i zaczynac dzien od jezdzenia na szmacie, a jak widzi ze w necie siedze to kurwica ja bierze i robi wszystko zeby mi przeszkodzic, hahahha. Dzis zatkalam uszy, zamknelam oczy i mowie do niej "nie slucham Cie, lalalalalllaa gadaj se do sciany", hahahahhaha.To jest mega robotna kobita i ona nie rozumie, ze teraz czasy sa inne a ja dodatkowo mam wywalone, ze czasem mam syf w chacie, albo co sasiedzi powiedza.....

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

ciotka, a nie mozesz sobie monitoringu strzelic dla pewnosci? Bo wiesz moim zdaniem to ja co miesiac w ciazy jestem, a goowno z tego jest....

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    o wszystko hahhahah. Ten typ tak juz ma. Generalnie to kochana jest i mam super z nia kontakt ale mnie tak wkurwia czasem, ze nie ma zminluj. Ona uwaza ze powinnam wstawac o 6 rano i zaczynac dzien od jezdzenia na szmacie, a jak widzi ze w necie siedze to kurwica ja bierze i robi wszystko zeby mi przeszkodzic, hahahha. Dzis zatkalam uszy, zamknelam oczy i mowie do niej "nie slucham Cie, lalalalalllaa gadaj se do sciany", hahahahhaha.To jest mega robotna kobita i ona nie rozumie, ze teraz czasy sa inne a ja dodatkowo mam wywalone, ze czasem mam syf w chacie, albo co sasiedzi powiedza.....

haha pod większością mogę się podpisać :P Przyczym u mnie mobilizacja trochę z obowiązku żeby mały mógł się bawić i szaleć :P

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    haha pod większością mogę się podpisać :P Przyczym u mnie mobilizacja trochę z obowiązku żeby mały mógł się bawić i szaleć :P

a to wiadomo, ze jakbym miala szkraba, to tez bym sie ogarnela, ale puki co korzystam ze swobody. Kiedys o znajomej rozmawialysmy, a ona mega ogarnieta jest i moja mama mowi "no widzisz, a Ania wstaje rano, gotuje obiad, szykuje dzieci do szkoly, po pracy sprzata i jeszcze ma czas na umalowanie paznokci..." a ja jej na to "no widzisz, a ja rano pije kawe i ogladam Dzien Dobry TVN...kazdy zyje jak chce"...az poczerwieniala, hahahhahha

Karolina2787, zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laguś nie bardzo bo tutaj w de to wszystko troszku inaczej jest poza tym za krótko się staramy a to są takie grube ojrasy, że mnie nie stać na to póki co, zwłaszcza, że to tyle wizyt w cyklu wypada. No i dodatkowo to bezsensu wg mnie póki co, dopóki tarczycy nie unormuje, każdy gin mi to powie. Więc najpierw tarczyca a potem ewentualnie płodność jeśli nadal się nie uda. :)

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    No to sie w robocie zainstalowalam, a na koniec musialam jeszcze na matke warknac, bo przesadzila...jak zawsze zreszta jak siedzi u mnie dluzej niz tydzien. Ja pierd..le jak mozna sie tak o wszystko przyje...wac!
    Dlatego ja z rodzinka to raczej sluz
    Edit: bowe mam kontakty i rozmowy

Tii zadzwonił i mi pól wiadomości wysłali haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 12:39

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Laguś nie bardzo bo tutaj w de to wszystko troszku inaczej jest poza tym za krótko się staramy a to są takie grube ojrasy, że mnie nie stać na to póki co, zwłaszcza, że to tyle wizyt w cyklu wypada. No i dodatkowo to bezsensu wg mnie póki co, dopóki tarczycy nie unormuje, każdy gin mi to powie. Więc najpierw tarczyca a potem ewentualnie płodność jeśli nadal się nie uda. :)

a to fakt, ze za granica jest inaczej. W UK to ponoc wogole ciazy nie uznaja do 12 tygodnia...masakra jak dla mnie! Zreszta jak z pierwszym Wam sie udalo, to z drugim tez sie uda, tylko moze musisz dluzej poczekac:)

zapachmalin lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    a to fakt, ze za granica jest inaczej. W UK to ponoc wogole ciazy nie uznaja do 12 tygodnia...masakra jak dla mnie! Zreszta jak z pierwszym Wam sie udalo, to z drugim tez sie uda, tylko moze musisz dluzej poczekac:)

bardzo na to liczę :) trochę sukowato chcę utrzeć nosa tej wiedźmie :D

Lago lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Dlatego ja z rodzinka to raczej slu

gizmo telefon padl, hahhaha

No wiem, ale ja dla rodziny wrocilam do PL. Nawet jak mam na nich mega wkurwa to szybko mi przechodzi. Ja sobie nie wyobrazam zycia bez nich, dlatego teraz kisze ogora w Polsce, choc wcale mi sie tu nie podoba. Szczegolnie, ze moja najblizsza rodzina bardzo sie ostatnio okroila, wiec jeszcze bardziej pielegnuje wiezi:) No tak na stare lata mi sie pozmienialo...:)

Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość

‹‹ 305 306 307 308 309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ