X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Nie życzę tego nikomu co ja przeszłam. Policja, sady, ucieczki z domu, kurator. Wielokrotne pobyty syna w oddziale zamkniętym...
    A najgorsze co moze być to jego stan psychiczny i próby samobójcze :(
    Przymusu nikt nie moze wobec niego zastosować, a ja?? Ręce juz rozlozylam z bezsilności wobec niego :/
    a nie możesz go ubezwłasnowolnić ?

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Uuuu Malinko ladnie pniesz sie ku zieloności :P zaraz poza ramki wykresu Ci temp wyjdzie :)

Nie nie :P Już raczej bardziej nie podskoczy. :P Koszmarnie kuje mnie gardło dzisiaj i nie wiem czy to nie z tego. Choć ja często mam rano ból gardła i on raczej nie dźwiga mi temp jeśli to tylko gardło. Wypiłam wczoraj za dużo zimnego to mam teraz :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a nie możesz go ubezwłasnowolnić ?
    On nie ma choroby psychicznej. Lata konczy we wrześniu. Sprawa w sadzie i te wszystkie badania przez bieglych psychiatrów sądowych potrwala by kolo 8miesiecy. Nawet sedzia rozkłada ręce. Takie mamy prawo i tyle.

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Nie nie :P Już raczej bardziej nie podskoczy. :P Koszmarnie kuje mnie gardło dzisiaj i nie wiem czy to nie z tego. Choć ja często mam rano ból gardła i on raczej nie dźwiga mi temp jeśli to tylko gardło. Wypiłam wczoraj za dużo zimnego to mam teraz :D
    Dobra dobra :) tak se tlumacz <3

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I kutwa po dzialce :( leje i burza idzie ehhh a przecie w błocie sie nie bede pozniej bablać

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pier.... byle do niedzieli. No moja matka jakiegos bakcyla zezarla, miele jezorem od rana i gada i gada i gada i gada gorzej niz Gaduaaa:P

zapachmalin, Gizmo, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    I kutwa po dzialce :( leje i burza idzie ehhh a przecie w błocie sie nie bede pozniej bablać

Pomyśl sobie, że przynajmniej Ci podleje grządki :D <3

Lago, Gizmo lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezu jak ja chrypię :P Jak stary ciągnik :D ^_^

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Pomyśl sobie, że przynajmniej Ci podleje grządki :D <3

o wlasnie! Jak ja bym chciala zeby u nas popadalo, chociaz chlodanwo jest to da sie zyc...wygnalam mame na spacer z psem, ale cisza.....

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    jezu jak ja chrypię :P Jak stary ciągnik :D ^_^

zapodaj sobie plukanke gardla z soli czy cus...

Gizmo lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    On nie ma choroby psychicznej. Lata konczy we wrześniu. Sprawa w sadzie i te wszystkie badania przez bieglych psychiatrów sądowych potrwala by kolo 8miesiecy. Nawet sedzia rozkłada ręce. Takie mamy prawo i tyle.

jak mnie to wkur... czlowiek chce dobrze, ale iurokracja mu to uniemozliwia. Wogole u nas wszelkie sprawy sadowe ciagna sie absurdalnie dlugo...

Gizmo lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wybieram się dzisiaj po chemię do sklepu bo mi się wszystko pokończyło to wejdę do apteki po drodze :D Bo już ledwo dycham :P mój mąż medyk mi tutaj proponuje darmową płukankę- podobno działa tak skutecznie jak nic innego :D hahahaha. ale daruję sobie ^_^

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    o wlasnie! Jak ja bym chciala zeby u nas popadalo, chociaz chlodanwo jest to da sie zyc...wygnalam mame na spacer z psem, ale cisza.....

zazdroszczę ciszy <3 hahaha. ja mam gnającego po domu dwulatka :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak!!! Malina zje ciepłego loda :D w ruchomym waflu :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    mój mąż medyk mi tutaj proponuje darmową płukankę- podobno działa tak skutecznie jak nic innego :D hahahaha. ale daruję sobie ^_^

hahahahaha tez slyuszalam o takich plukankach!
    a czytalyscie kilka dni temu porade, ze seksowac lepiej z ranca, bo po nocy jest wiecej amunicji w dzondrach? taka ciekawostka, a ja myslalam ze juz wszystko wiem o TYCH sprawach, hahahahah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 09:17

zapachmalin, Gizmo, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze jak ja bym chciala pojechac gdzies na wakacje.....dzis z kolei mi sie snilo, ze bylam w jakiejs pieknej miejscowosci we Wloszech i poszlismy na targ warzywny a tam byly taaaakie wielkie karczochy i zarlam je na surowo! Dlaczego mi zawsze sni sie jedzenie kurde,,,,a pozniej mi sie snilo, ze pojechalam do pracy na saksy, no ale to juz nie bylo takie fajne, hahahah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 09:23

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahahaha tez slyuszalam o takich plukankach!
    a czytalyscie kilka dni temu porade, ze seksowac lepiej z ranca, bo po nocy jest wiecej amunicji w dzondrach? taka ciekawostka, a ja myslalam ze juz wszystko wiem o TYCH sprawach, hahahahah
    Słyszałam, wypraltykowalam i tez zonk na koniec cyklu.

Pranie jedno powiesilam, drugie sie robi. Deszcz coraz mocniej wali i sie zastanawiam gdzie ja suszyć ciuchy bede :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Pranie jedno powiesilam, drugie sie robi. Deszcz coraz mocniej wali i sie zastanawiam gdzie ja suszyć ciuchy bede :D

na meblach w chacie porozwieszaj, hahahahha

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł laski :)

Widzę że humorki dopisują i tak 3mać! :)

Lago jak zwykle, co czytam zaległości to sikam ze śmiechu :D hehe

Gaduaaa cóż za tempka wow! oby tak dalej

Malinko u Ciebie również się pięknie zapowiada kciukam za zielonego groszka na końcu <3

Gizmo ja niestety Twego zdjątka nie widziałam :( żałuję ale na pewno wyglądasz przepięknie.

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina wysle Ci linka na priv :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

‹‹ 303 304 305 306 307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ