X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Patrz jaka cicho ciemna dzisiaj
    Chyba obie na Nią czekamy :D

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Hahaha.. A uspokoilo się plamienie?

no jo, tylko to takie blade plamienie, jakby rozwodnione i tylko troche tak raz dziennie. Wkurwia mnie to, bo oczywiscie anomialia jakies musza byc...no i ten test ovu. Kiedys jak zrobilam dzien przed @ to wogole kreski testowej nie bylo, a teraz jest

• Lago Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    No patrzajcie co za cholera. Lago. Nie udawaj ze nie doczytalas :D

hahahhahahah teraz dopiero doczytalam, bo sasiadka przyszla:P Spoko, jutro bedzie @

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hahahhahahah teraz dopiero doczytalam, bo sasiadka przyszla:P Spoko, jutro bedzie @
    Jutro to Ty moze siknij z łaski swojej na ciazowego co :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Jutro to Ty moze siknij z łaski swojej na ciazowego co :D

no sikne,ale mam przeczucie ze to po zabiegu takie wczesniejsze plamienia...
    ale mi ochoty tym krupnikiem narobilas.....chyba jutro zupe sobie jakas zapodam

ide Gismus spac:) si ju jutro:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 22:57

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowych senków <3 dobrańczyk

• Caro Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,
    Ale anomalie u mnie. Wczoraj ból małpowy, że obstawiałam @ a dzisiaj tempka poleciała do 36,9. Szook B-) Kurde, czyżby jednak cud??? Narazie piszę tak tylko Wam, bo Małża nastawiłam, że na 100% przyjdzie @.. O ja pierdziele.. Zaczynam świrować. Urojona się załączyła...

Pomyślałam nawet o teście, ale daruje sobie chyba tą biel :-P

Miłego dnia<3
    Idę zrobić herbatę, ktoś? Coś? :-D ;-)

zapachmalin, Nats lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Hej Dziewczyny,
    Ale anomalie u mnie. Wczoraj ból małpowy, że obstawiałam @ a dzisiaj tempka poleciała do 36,9. Szook B-) Kurde, czyżby jednak cud??? Narazie piszę tak tylko Wam, bo Małża nastawiłam, że na 100% przyjdzie @.. O ja pierdziele.. Zaczynam świrować. Urojona się załączyła...

Miłego dnia<3
    Hej Caro :) dla mnie kawa i idę zobaczyć twój wykres :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No n Caro poszło do góry :) hihi trzymam mocno kciuki ;) kiedy chcesz testować??

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago jak tam??????!??

Nats lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i witam wszystkie ;)

zapachmalin lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Hej Dziewczyny,

Miłego dnia<3

Caro pięknie! Może faktycznie groch? Mi tu śmierdzi zieloną kropeczką :D
    Ja poproszę herbatkę btw, bo zdycham taka chora jestem, może pomoże :P

Myślę, że jutro mogłabyś sikać 10tkę jeśli w niedziele ma być @. A nóż widelec zamiast bieli będzie różowo? :D Dokładnie DWIE PIĘKNE II KRESENCJE?? :D <3

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łooo Caro :) trzymam kciuki. Moze faktycznie CUD. Myśli zajęte przeprowadzka i nie skupialas sie na staraniach, odpuscilas i pyklo. Tego Ci życzę z całego serducha :)

Lago gdzie Twój test??

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi widziałaś takie dziwy? :) Zobacz co się z moją temp stało :D hahaha. zwariowałam, oszalałam :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Gadi widziałaś takie dziwy? :) Zobacz co się z moją temp stało :D hahaha. zwariowałam, oszalałam :D
    O kurde!!! Nieźle!! aż nie wiem co powiedzieć.. Kurcze może jednak się udało?!

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sama nie mam pojęcia co się stało... yh. I to godzinę wcześniej mierzyłam bo dziś mój mąż do szpitala poszedł i wstawaliśmy przed 6. Nie wiem. Serce chce wierzyć że na test o czułości powyżej 25 było za wcześnie (bo owu była później np) a rozum każe się ogarnąć bo to może być choćby z przeziębienia skok (mam koszmarny kaszel). Więc nie pozostaje nic innego jak nadal czekać i ewentualnie jutro sikać znowu. hehe :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Ja sama nie mam pojęcia co się stało... yh. I to godzinę wcześniej mierzyłam bo dziś mój mąż do szpitala poszedł i wstawaliśmy przed 6. Nie wiem. Serce chce wierzyć że na test o czułości powyżej 25 było za wcześnie (bo owu była później np) a rozum każe się ogarnąć bo to może być choćby z przeziębienia skok (mam koszmarny kaszel). Więc nie pozostaje nic innego jak nadal czekać i ewentualnie jutro sikać znowu. hehe :)
    kibicuje ci z całych sił!!!!!!! Sikaj jutro na 10tke jak @ nie przyjdzie!!

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej :D

Caro - pięknie! Bromek zadziałał swoje, pozytywne fluidy nowego mieszkania i już jest prawie Groch :D
    Malinka - Ale Ci odbiła ta tempka! Jak malpa nie przejdzie jutro to sikaj na testa :)
    Gaduaaa - i Ciebie też bomba :)
    Czekamy na Lago teraz ;)))

Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Natsik :) jejq jak szybko zleciało, patrze na Twój suwaczek i to juz 8tygodni :)

Gadulka Ciebie tez witam <3 slicznie pomalutku, powolutku sobie polatujesz na wysokościach :)

Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Hej Natsik :) jejq jak szybko zleciało, patrze na Twój suwaczek i to juz 8tygodni :)

Gadulka Ciebie tez witam <3 slicznie pomalutku, powolutku sobie polatujesz na wysokościach :)
    Hej Gizmus <3 trochę ten suwaczek przeklamany, bo liczy od daty ostatniej miesiączki. Ogólnie wydaje mi się, ze moja ciaza jest o jakiś 10 dni młodsza ze względu na późno owulacje, ale ważne że do przodu idzie ten suwaczek :)
    A jak tam u Ciebie? Kiedy Twój Tii znowu przyjeżdża? :)

Gizmo lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
‹‹ 335 336 337 338 339 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ