"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Hahaha.. A uspokoilo się plamienie?
no jo, tylko to takie blade plamienie, jakby rozwodnione i tylko troche tak raz dziennie. Wkurwia mnie to, bo oczywiscie anomialia jakies musza byc...no i ten test ovu. Kiedys jak zrobilam dzien przed @ to wogole kreski testowej nie bylo, a teraz jest -
Gizmo wrote:Jutro to Ty moze siknij z łaski swojej na ciazowego co
no sikne,ale mam przeczucie ze to po zabiegu takie wczesniejsze plamienia...
ale mi ochoty tym krupnikiem narobilas.....chyba jutro zupe sobie jakas zapodam
ide Gismus spac:) si ju jutro:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 22:57
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Ale anomalie u mnie. Wczoraj ból małpowy, że obstawiałam @ a dzisiaj tempka poleciała do 36,9. Szook Kurde, czyżby jednak cud??? Narazie piszę tak tylko Wam, bo Małża nastawiłam, że na 100% przyjdzie @.. O ja pierdziele.. Zaczynam świrować. Urojona się załączyła...
Pomyślałam nawet o teście, ale daruje sobie chyba tą biel
Miłego dnia<3
Idę zrobić herbatę, ktoś? Coś?zapachmalin, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Ale anomalie u mnie. Wczoraj ból małpowy, że obstawiałam @ a dzisiaj tempka poleciała do 36,9. Szook Kurde, czyżby jednak cud??? Narazie piszę tak tylko Wam, bo Małża nastawiłam, że na 100% przyjdzie @.. O ja pierdziele.. Zaczynam świrować. Urojona się załączyła...
Miłego dnia<3
Idę zrobić herbatę, ktoś? Coś?Fabian Cyprian Tymuś -
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Miłego dnia<3
Idę zrobić herbatę, ktoś? Coś?
Caro pięknie! Może faktycznie groch? Mi tu śmierdzi zieloną kropeczką
Ja poproszę herbatkę btw, bo zdycham taka chora jestem, może pomoże
Myślę, że jutro mogłabyś sikać 10tkę jeśli w niedziele ma być @. A nóż widelec zamiast bieli będzie różowo? Dokładnie DWIE PIĘKNE II KRESENCJE?? -
Ja sama nie mam pojęcia co się stało... yh. I to godzinę wcześniej mierzyłam bo dziś mój mąż do szpitala poszedł i wstawaliśmy przed 6. Nie wiem. Serce chce wierzyć że na test o czułości powyżej 25 było za wcześnie (bo owu była później np) a rozum każe się ogarnąć bo to może być choćby z przeziębienia skok (mam koszmarny kaszel). Więc nie pozostaje nic innego jak nadal czekać i ewentualnie jutro sikać znowu. hehe
-
zapachmalin wrote:Ja sama nie mam pojęcia co się stało... yh. I to godzinę wcześniej mierzyłam bo dziś mój mąż do szpitala poszedł i wstawaliśmy przed 6. Nie wiem. Serce chce wierzyć że na test o czułości powyżej 25 było za wcześnie (bo owu była później np) a rozum każe się ogarnąć bo to może być choćby z przeziębienia skok (mam koszmarny kaszel). Więc nie pozostaje nic innego jak nadal czekać i ewentualnie jutro sikać znowu. hehe
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Hej, hej
Caro - pięknie! Bromek zadziałał swoje, pozytywne fluidy nowego mieszkania i już jest prawie Groch
Malinka - Ale Ci odbiła ta tempka! Jak malpa nie przejdzie jutro to sikaj na testa
Gaduaaa - i Ciebie też bomba
Czekamy na Lago teraz ))Gaduaaa, zapachmalin lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gizmo wrote:Hej Natsik jejq jak szybko zleciało, patrze na Twój suwaczek i to juz 8tygodni
Gadulka Ciebie tez witam slicznie pomalutku, powolutku sobie polatujesz na wysokościach
A jak tam u Ciebie? Kiedy Twój Tii znowu przyjeżdża?Gizmo lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm