"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:hahahahahhahahha baby toc ja dopiero kolo 8 wstaje
jedna...nawet cienia nie ma:) no i teraz to na serio martwie sie tymi plamieniami
nie dobrze... że tylko I krecha.. nie dobrze...
hmm
to pewnie dupek coś namącił... albo mozże po HSG takie coś co?Fabian Cyprian Tymuś -
Dziewczyny są.. Są dwie kreski.. Nie wierzę w to. Dajcie mi chwilę. Siedzę teraz w kolejce do labo, a jak dojadę do pracy to wstawię Wam zdjęcie..
Nie wierzę..Gizmo, Gaduaaa, Nats, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gaduaaa wrote:hm.... hmmmm
nie dobrze... że tylko I krecha.. nie dobrze...
hmm
to pewnie dupek coś namącił... albo mozże po HSG takie coś co?
huk wie, korona poprawiona na szczescie byla wczoraj wiec wiesz...zapier...m do przodu, hahahah. Teraz dowalismy moim jajpm ze stymulacja, moze to cos da, Ale nie powiem, smiac mi sie z Was chce baboony, haahahhahah -
Caro wrote:Dziewczyny są.. Są dwie kreski.. Nie wierzę w to. Dajcie mi chwilę. Siedzę teraz w kolejce do labo, a jak dojadę do pracy to wstawię Wam zdjęcie..
Nie wierzę..Caro lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Caro wrote:Dziewczyny są.. Są dwie kreski.. Nie wierzę w to. Dajcie mi chwilę. Siedzę teraz w kolejce do labo, a jak dojadę do pracy to wstawię Wam zdjęcie..
Nie wierzę..
o ja Cie Caro, graciszcze wielgasne!!!!!
Kurde tez sie przeprowadzam, hahahahahahCaro, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Nie wierzę..
Huuurrraaaa!!!!! A nie mówiłam? Mówiłam żeście ochrzcili porządnie nowe mieszkanko maly bąbelek powstal w nowym gniazdku rodziców.
Kurde jak ja się cieszę. Caro, :-*Nats, Caro lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:huk wie, korona poprawiona na szczescie byla wczoraj wiec wiesz...zapier...m do przodu, hahahah. Teraz dowalismy moim jajpm ze stymulacja, moze to cos da, Ale nie powiem, smiac mi sie z Was chce baboony, haahahhahah
tylko cieszyć że masz takie plecy ! eee możesz być z Nas dumnaFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:tu się nie ma z czego śmiać ! hahahahahaha
tylko cieszyć że masz takie plecy ! eee możesz być z Nas dumna
jestem, jestem, moje WY sikoreczki:)
Caro dawaj przepisa na 2 krechy!!!! hahahhaahGaduaaa, Caro, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:hahahaha nooo Caro przepis na groszka, zmiana mieszkania !
super ja się bardzo cieszę !
no ale co? tak kompletnie sie wylaczyc i wogole nie sprawdzac kiedy jest owu??? Ja chyba bym sie bala, ze przegapie, a bzykac tyle co Gizmo, to w zyciu bym nie dala rady, hahahahah
podejrzalam !! u Caro to byl Zloty Strzal:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 08:28
Nats lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:no ale co? tak kompletnie sie wylaczyc i wogole nie sprawdzac kiedy jest owu??? Ja chyba bym sie bala, ze przegapie, a bzykac tyle co Gizmo, to w zyciu bym nie dala rady, hahahahah
podejrzalam !! u Caro to byl Zloty Strzal:)
może to recepta?Fabian Cyprian Tymuś -
kurde o której Caro zaczyna pracę? hahah ja chcę ten test zobaczyć ! ahah
ale Wam powiem... miała czuja co?
cały czas coś przebąkiwała że coś jest na rzeczyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 08:34
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś