"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laski
Gizmo - Ja mam świetne krople do nosa homeopatyczne. Nazywają się euphorbium czy coś takiego. Nie podrazniaja śluzówki, a przy dużym Katarze naprawdę odtykają nos.
Te kapsułki oscillococcinum też dużo osób łyka. To podobno najdroższy cukier na świecie
Malinka - faktycznie ten Twój wykres to fajnie wygląda. Może spróbuj zrobić testa jeszcze. Podobno w rossmanie bardzo czułe są facelle czy cos takiego.
Gaduaaa - no, no Groszek się ładnie tam rozgaszcza mnie też zaczęły cycki boleć wcześniej. W czasie owu/po owu miałam bardzo sutki wrazliwe, a później z dnia na dzień nagle zaczęły boleć
Caro - jaka malpa? Małpy to Ty przynajmniej przez rok w majtach nie zobaczysz.
Lago - faktycznie pogadaj z ginem i tych plamieniach. Dziwne sprawa.
A ja leżę w łóżku i czekam az przestanie mnie mdlic. Pobudke dzisiaj zrobili mi Panowie, którzy postanowili w sobotę rano trawnik skosicWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 09:49
Gaduaaa, Lago, Caro lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
No ja właśnie z rossmana miałam te facelle ale 25 to są. Przynajmniej u nas. Nie wiem już sama. Nie wydaje mi się żeby był sens kolejną kasę wydawać. Mój uważa, że się udało bo @ miałam mieć 4-3 dni temu i ta wysypka- on uważa, że to groszkowa. Ale ja chyba jednak myślę, że zaraz będzie @. Yh.
-
zapachmalin wrote:No ja właśnie z rossmana miałam te facelle ale 25 to są. Przynajmniej u nas. Nie wiem już sama. Nie wydaje mi się żeby był sens kolejną kasę wydawać. Mój uważa, że się udało bo @ miałam mieć 4-3 dni temu i ta wysypka- on uważa, że to groszkowa. Ale ja chyba jednak myślę, że zaraz będzie @. Yh.3500 g 54 cm
-
Dziewczyny.
Trochę z innej beczki. U mnie w mieście zbierają środki, żeby pomóc młodemu chłopakowi z ciężka choroba.
Jakby ktoras miała ochotę pomóc, albo udostępnić to zostawiam linka:
https://www.siepomaga.pl/konrad
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 10:08
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Gaduaaa skok tempki elegancki.
Tak sobie właśnie obczajam Twój wykres i widzę że miałaś identyko jak ja w zeszłym cyklu. Test owu pozytywny, a skok tempki dopiero 2 dni później. I to plamienie też jak u mniezapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Nie pocieszasz mnie hahahah
Najbardziej pokrecony wykres ever, a jednak Groch się ujawnił
A gdzie w ogóle wszystkie pouciekaly?Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Ja po zawodach. Ali bez medalu bo zrobili rocznik 2005/2006 razem. Ale żadna hanba przegrać ze starszym i lepszym pasem
Dudi jeszcze włosy musze wyszykowac bo dzis ma bal 6klasistow.
Leb mi jak zwykle pęka i sily juz brak.
Mam nadzieje ze wieczorkiem Lago i Malina potowarzysza mi przy drinkowaniuLago lubi tę wiadomość