"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Boże Gizmo mam nadzieję że to nic poważnego i na strachu się skończy
słuchajcie ja ledwo żyję... chłopaki wyciągneli mnie dziś na wycieczkę w góry.. i wdrapywaliśmy się na szczyt... godzinę i 40minut... dla mnie to wyczyn... na prawdę ledwo żyję..zapachmalin, Posok82 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ebfa6d748f1.jpg
Piłyście takie cudo? Kupiłam dziś w Auchan z ciekawości i teraz popijam hehe co prawda piwa to nie przypomina ale jako soko coś tam ujdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 21:00
-
Karolina2787 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ebfa6d748f1.jpg
Piłyście takie cudo? Kupiłam dziś w Auchan z ciekawości i teraz popijam hehe co prawda piwa to nie przypomina ale jako soko coś tam ujdzie
piwo z bananem i jeszcze kogut wśród piw? no nie mnie się wszystko z jednym kojarzy -
Gaduaaa wrote:Boże Gizmo mam nadzieję że to nic poważnego i na strachu się skończy
słuchajcie ja ledwo żyję... chłopaki wyciągneli mnie dziś na wycieczkę w góry.. i wdrapywaliśmy się na szczyt... godzinę i 40minut... dla mnie to wyczyn... na prawdę ledwo żyję..
wdrapanie godzina i 40min a ile trwało zejście -
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:Poważnie? Ja nie lubię chodzić po górach.. Ale niestety jak mam 3 chłopów w domu to moja siła przebicia niestety jest nikła.. Hehe
to współczuję, ja góry uwielbiam i na szczęście mój też uwielbia.... o kurcze jak my dawno nie byliśmy w górach trzeba będzie coś na urlop wymyślić -
nick nieaktualnyPosok82 wrote:haha no cóż jestem teraz w takim momencie cyklu że tylko jedno mi w głowie i ciągle mi mało
hehe no w sumie tak to działaj tam działaj bo ja na ten cykl wgl nie liczę. Z resztą już by coś się działo jakby miało zwiastować a tu nic. Gaduaaa ale Twój wykres mmmmm -
Karolina2787 wrote:hehe no w sumie tak to działaj tam działaj bo ja na ten cykl wgl nie liczę. Z resztą już by coś się działo jakby miało zwiastować a tu nic. Gaduaaa ale Twój wykres mmmmm
Posok82 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa mam nadzieję że tym razem będzie inny niż zwykle i pokaże nam to czego oczekujemy czyli zielonego groszunia 3 mam kciuki za to bardzo mocno!!!
Posok82 najlepiej nic nie mów bo faceci wolą o tym nie wiedzieć że mają się spisac bo zazwyczaj zawalają hehe także lepiej na luziku go weźPosok82, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Karolina
Gizmo, jejka mam nadzieję, że z Ali to nic poważnego.. Bo zabrzmiało groźnie to co napisałaś..
Gaduaaa, ja uwielbiam góry a za mój Małż woli morze. Hehe. Taki nierówny podział, ale podróż poślubna była w góry W ogóle uwielbiam wycieczki piesze, wspinanie, te widoki.. O jaaa. W górach zostawiłam moje serce już za dzieciaka
Posok, działaj, działaj ogiń w szopie musi być
Posok82, Gaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)