"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:E tam każdy wykres jest inny. Sa rozne objawy i temperatury Są wykresy piękne i książkowe i się nie udaje i sa też pokręcone i jest Zielona kropka. Ja jestem przykładem
Najbardziej pokrecony wykres ever, a jednak Groch się ujawnił
A gdzie w ogóle wszystkie pouciekaly?
Odpoczywanko w pełni Dzisiaj pogoda trochę odpuściła, więc można wyjść na słoneczko.
Masz rację co do pokręconych wykresów i ich pozytywnych zakończeńpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gizmo wrote:U Ciebie Caro to faktycznie Zloty Strzal byl miec takiego farta nie skupiając sie na straniach to tak jak ślepej kurze ziarno sie trafi.
Impossible is nothingGizmo lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyHej kobietki gdzie Wy jesteście? Ja już wracam do żywych pomału. Miałam problemy z zębem znowu i nie spałam, budziłam się , łykałam przeciwbólowe ech... ciężko strasznie dlatego też wykres dziś uzupełniłam jednak bez tempek bo nie było możliwości.
Caro Gratki największe :*
Witam nowe koleżankiGizmo, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Hej kobietki gdzie Wy jesteście? Ja już wracam do żywych pomału. Miałam problemy z zębem znowu i nie spałam, budziłam się , łykałam przeciwbólowe ech... ciężko strasznie dlatego też wykres dziś uzupełniłam jednak bez tempek bo nie było możliwości.
Caro Gratki największe :*
Witam nowe koleżankiKarolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyKochane moje wybaczcie mi tą nieobecność ale się nacierpiałam z tym cholernikiem i nadal nie wiem co z nim będzie bo niby nie boli ale dziura jest i co teraz? muszę czekać na wizytę u swojego doktorka a dopiero w pon pójdę. Postaram się już zmierzyć tempkę ale nie obiecuję bo i tak nie czuję tego cyklu.
Gaduaaa co u Ciebie pisz mi tu zaraz i Gizmo to samo bo ja nie czytałam Was przepraszam ale chcę wiedzieć co się dziejea cofać mi się nie chce to piszta proszę -
Ona sie franca zbiera, zbiera i opóźnia i robi człowieka w konia tylko po to by jebnac z nienacka ze zdwojona sila, zalać Kuźwa wsio dookoła w bebechach i tym sposobem staje sie znienawidzona przez Nas wszystkie. Francowata franca.
Chyba nigdy tak na jednym oddechu nie wypowiedzialam tak nie krótkiego zdaniazapachmalin, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Ona sie franca zbiera, zbiera i opóźnia i robi człowieka w konia tylko po to by jebnac z nienacka ze zdwojona sila, zalać Kuźwa wsio dookoła w bebechach i tym sposobem staje sie znienawidzona przez Nas wszystkie. Francowata franca.
Chyba nigdy tak na jednym oddechu nie wypowiedzialam tak nie krótkiego zdania
absolutna racja. Wypiję Twoje zdrowie, mądrze prawisz !Gizmo, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:absolutna racja. Wypiję Twoje zdrowie, mądrze prawisz !
Karolina Ty lepiej powiedz na czym stanelas czytając forum. Bo ja nie wiem od którego momentu opowiadaćzapachmalin, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahaha a kiedy to bylo... Uhuhu i jeszcze troche.
Trza bylo siedziec na doopie i grzać swoją miejscowke
A tak poza tym ... Gadi ladnie po owu sie zapowiada
Malina testów zasikala masę bo franca przyjść nie chciała.
O Caro juz wiesz.
Przyszly świeżynki i gdzies przepadly
Aaaa i z wątku obok szpiegują NasPosok82, Gaduaaa, Karolina2787, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo siedź na dupie jak ząb napierdziela. Nie spałam tylko łykałam przeciwbólowe to łatwo powiedzieć siedź na dupie jak Ci nic nie dolega. Najwyżej przegapiłam i tyle a wolę iść do lekarza i zadbać o co trzeba niż na forum siedzieć. Wiem tyle ile poczytałam jak miałam chwile
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 20:33
-
nick nieaktualny