X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak jeszcze bylam w liceum to jezdzilam w gory..o 5 rano sie wychodzilo z kwatery a wracalo o 20. Kocham gory! Morze nasze Baltyckie jest bardzo fajne ale poza sezonem, od wrzesnia do maja. W zeszlym roku spedzilam tam cale wakacje i to byla masakra. Nigdy wiecej latem nie pojade, nie w sezonie......

• Caro Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago, teraz doczytałam! Pies Ci się przypalił?? Padłam jak to przeczytałam :-P :-D

Lago lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Nats Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    bo to jest taka ciapa, polozyl sie bliziutko zeby czuc cieplo i iskra taka duza strzelila z ogniska. My sobie rozmawiamy, patrze a z piesa dupki dym leci i smierdzi palonymi wlosami wiec krzycze " Maniek sie jara", chlopaki zaczeli go klepac i ugasili.....piesu zadowoloy ze lovki dostal. Na szczescie sie nie oparzyl, ale ma wyjarany placek na dupce:)
    Haha :D nie mogę aż telefon oplulam. Dobrze, ze się pieselowi nic nie stało i w porę go ugasili :)

Lago lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Lago, teraz doczytałam! Pies Ci się przypalił?? Padłam jak to przeczytałam :-P :-D

drugiej takiej pierdoly jak moj pies to ze swieczka szukac, hahhahah

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jaka akcja :D Lago ja to bym chyba na zawał zeszła :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    o jaka akcja :D Lago ja to bym chyba na zawał zeszła :D

jo no wystraszylam sie, ale on nawet nie wiedzial ze sie pali....lezal sobie i nagle taki zdziw, ze go ludzie klepia.....ogladniety jest caly i zdrowy. Nie trzeba interwencji weta wiec jest ok:)

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAlina ile browarow obalilas?

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    MAlina ile browarow obalilas?

null. niestety. zamiast browca dziś bawię się z nospą :/

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    null. niestety. zamiast browca dziś bawię się z nospą :/
    eeeee a ja myslalam ze krwawa mery bedziesz opijac...kurde ale lepiej Ci?

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    eeeee a ja myslalam ze krwawa mery bedziesz opijac...kurde ale lepiej Ci?

nie bardzo. Ale to i tak nic w porównaniu z przeziębieniem. Choć nie powiem, ciut dzisiaj słabiej :) No powoli wychodzimy na prostą. Wystarczy, że mi małża zostawili z roztrzaskaną kością przez 3 tygodnie i dziwili się, że się drze jak chcieli mu ją zginać... -.-'

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam do domu po 3godz spędzonych na Sor'ze. Palce cale. Dlon tylko mocno zbita. Nie wiem czy chcecie sluchac o służbie zdrowia wiec oszczedze Wam wkurwa. Bo ja to juz pare z uszu puszczam za komentarze pana doktora i cyrk jaki odegral.

Otwieram w końcu piwo i sie napierdole z tych nerw

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Wróciłam do domu po 3godz spędzonych na Sor'ze. Palce cale. Dlon tylko mocno zbita. Nie wiem czy chcecie sluchac o służbie zdrowia wiec oszczedze Wam wkurwa. Bo ja to juz pare z uszu puszczam za komentarze pana doktora i cyrk jaki odegral.

Otwieram w końcu piwo i sie napierdole z tych nerw

ja przysypiam, ale czekam na Ciebie! Kurna gdzie ona ta reke wsadzila?

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    nie bardzo. Ale to i tak nic w porównaniu z przeziębieniem. Choć nie powiem, ciut dzisiaj słabiej :) No powoli wychodzimy na prostą. Wystarczy, że mi małża zostawili z roztrzaskaną kością przez 3 tygodnie i dziwili się, że się drze jak chcieli mu ją zginać... -.-'

bosz...obyscie szybko z tego wyszli!

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na bujaczce lancuchowej siedziala. Chlopaczek jej wokół dloni, jak sa knykcie od palcy, łańcuch zaplątał i machnal bujaczka. Dwa palce krzywe ale cale sa. Reka aby sina i skora troche zdarta.

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Na bujaczce lancuchowej siedziala. Chlopaczek jej wokół dloni, jak sa knykcie od palcy, łańcuch zaplątał i machnal bujaczka. Dwa palce krzywe ale cale sa. Reka aby sina i skora troche zdarta.

zatluklabym gnoja!

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    bosz...obyscie szybko z tego wyszli!

No teraz jest o niebo lepiej już. Przed operacją nie zginał wcale. Leciutko unosił jedynie. A teraz już ma 50' na szynach do ćwiczeń a 70' jak sam ćwiczy. Jak zrobi 90' to go wypuszczą. Mam nadzieję, że w poniedziałek najdalej wtorek. Zobaczymy. Okazało się, że wiązadło na szczęście nie było zerwane ale naderwane i że kość przemieściła się i pokruszyła. Po prostu pierdykła. Lekarz niby na hali nastawił mu nogę od razu a jednak się okazuje, że nie całkowicie. I dali gips myśleli, że do dwóch tygodni będzie ok- to podobno max przy takich urazach. A tu dupa, 3 i nadal zero postępów. I dopiero po takim czasie wpadli na to żeby zrobić tomograf. (Jedyne badanie jakie miał to rtg w dniu wypadku!) No ale... odciągnęli płyn z kolana, wyciągnęli odłamki, naprawili wiązadło... Mam nadzieję, że to już koniec. No i lepiej późno niż wcale... Narzekamy na nfz ale tutaj widzę, że niewiele lepiej... :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 23:58

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ba no i co zrobisz jak nic nie zrobisz? To pierwszoklasista taki od groma.
    Suma sumaru lekarz stwierdził ze " dziecko moje kfęka bo to dziecko i kfękac musi" . Rozjebal mnie ten tekst.

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najwazniejsze Malina, ze idzie ku dobremu i ze male Gizmiatko tylko sie potluklo:)

zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz liter nie widze. Pifo duszkiem strzelilam i padam ze zmęczenia. A miałam cale popołudnie odpoczywać po tygodniu latania na koniec miasta i spowrotem. :/
    Ehhh życie...dzieci... dzieci...zycie...
    Piffo ... :P zara zgon zalicze

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Lago niezła historia z psem haha

Malina dobrze ze z mężem troszkę lepiej i widać jakieś efekty..

Gizmo noo kurde dobrze ze na strachu się skończyło ;)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
‹‹ 362 363 364 365 366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ