X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak jeszcze bylam w liceum to jezdzilam w gory..o 5 rano sie wychodzilo z kwatery a wracalo o 20. Kocham gory! Morze nasze Baltyckie jest bardzo fajne ale poza sezonem, od wrzesnia do maja. W zeszlym roku spedzilam tam cale wakacje i to byla masakra. Nigdy wiecej latem nie pojade, nie w sezonie......

• Caro Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago, teraz doczytałam! Pies Ci się przypalił?? Padłam jak to przeczytałam :-P :-D

Lago lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Nats Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    bo to jest taka ciapa, polozyl sie bliziutko zeby czuc cieplo i iskra taka duza strzelila z ogniska. My sobie rozmawiamy, patrze a z piesa dupki dym leci i smierdzi palonymi wlosami wiec krzycze " Maniek sie jara", chlopaki zaczeli go klepac i ugasili.....piesu zadowoloy ze lovki dostal. Na szczescie sie nie oparzyl, ale ma wyjarany placek na dupce:)
    Haha :D nie mogę aż telefon oplulam. Dobrze, ze się pieselowi nic nie stało i w porę go ugasili :)

Lago lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Lago Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Lago, teraz doczytałam! Pies Ci się przypalił?? Padłam jak to przeczytałam :-P :-D

drugiej takiej pierdoly jak moj pies to ze swieczka szukac, hahhahah

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jaka akcja :D Lago ja to bym chyba na zawał zeszła :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    o jaka akcja :D Lago ja to bym chyba na zawał zeszła :D

jo no wystraszylam sie, ale on nawet nie wiedzial ze sie pali....lezal sobie i nagle taki zdziw, ze go ludzie klepia.....ogladniety jest caly i zdrowy. Nie trzeba interwencji weta wiec jest ok:)

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAlina ile browarow obalilas?

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    MAlina ile browarow obalilas?

null. niestety. zamiast browca dziś bawię się z nospą :/

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    null. niestety. zamiast browca dziś bawię się z nospą :/
    eeeee a ja myslalam ze krwawa mery bedziesz opijac...kurde ale lepiej Ci?

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    eeeee a ja myslalam ze krwawa mery bedziesz opijac...kurde ale lepiej Ci?

nie bardzo. Ale to i tak nic w porównaniu z przeziębieniem. Choć nie powiem, ciut dzisiaj słabiej :) No powoli wychodzimy na prostą. Wystarczy, że mi małża zostawili z roztrzaskaną kością przez 3 tygodnie i dziwili się, że się drze jak chcieli mu ją zginać... -.-'

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam do domu po 3godz spędzonych na Sor'ze. Palce cale. Dlon tylko mocno zbita. Nie wiem czy chcecie sluchac o służbie zdrowia wiec oszczedze Wam wkurwa. Bo ja to juz pare z uszu puszczam za komentarze pana doktora i cyrk jaki odegral.

Otwieram w końcu piwo i sie napierdole z tych nerw

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Wróciłam do domu po 3godz spędzonych na Sor'ze. Palce cale. Dlon tylko mocno zbita. Nie wiem czy chcecie sluchac o służbie zdrowia wiec oszczedze Wam wkurwa. Bo ja to juz pare z uszu puszczam za komentarze pana doktora i cyrk jaki odegral.

Otwieram w końcu piwo i sie napierdole z tych nerw

ja przysypiam, ale czekam na Ciebie! Kurna gdzie ona ta reke wsadzila?

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    nie bardzo. Ale to i tak nic w porównaniu z przeziębieniem. Choć nie powiem, ciut dzisiaj słabiej :) No powoli wychodzimy na prostą. Wystarczy, że mi małża zostawili z roztrzaskaną kością przez 3 tygodnie i dziwili się, że się drze jak chcieli mu ją zginać... -.-'

bosz...obyscie szybko z tego wyszli!

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na bujaczce lancuchowej siedziala. Chlopaczek jej wokół dloni, jak sa knykcie od palcy, łańcuch zaplątał i machnal bujaczka. Dwa palce krzywe ale cale sa. Reka aby sina i skora troche zdarta.

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Na bujaczce lancuchowej siedziala. Chlopaczek jej wokół dloni, jak sa knykcie od palcy, łańcuch zaplątał i machnal bujaczka. Dwa palce krzywe ale cale sa. Reka aby sina i skora troche zdarta.

zatluklabym gnoja!

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    bosz...obyscie szybko z tego wyszli!

No teraz jest o niebo lepiej już. Przed operacją nie zginał wcale. Leciutko unosił jedynie. A teraz już ma 50' na szynach do ćwiczeń a 70' jak sam ćwiczy. Jak zrobi 90' to go wypuszczą. Mam nadzieję, że w poniedziałek najdalej wtorek. Zobaczymy. Okazało się, że wiązadło na szczęście nie było zerwane ale naderwane i że kość przemieściła się i pokruszyła. Po prostu pierdykła. Lekarz niby na hali nastawił mu nogę od razu a jednak się okazuje, że nie całkowicie. I dali gips myśleli, że do dwóch tygodni będzie ok- to podobno max przy takich urazach. A tu dupa, 3 i nadal zero postępów. I dopiero po takim czasie wpadli na to żeby zrobić tomograf. (Jedyne badanie jakie miał to rtg w dniu wypadku!) No ale... odciągnęli płyn z kolana, wyciągnęli odłamki, naprawili wiązadło... Mam nadzieję, że to już koniec. No i lepiej późno niż wcale... Narzekamy na nfz ale tutaj widzę, że niewiele lepiej... :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 23:58

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ba no i co zrobisz jak nic nie zrobisz? To pierwszoklasista taki od groma.
    Suma sumaru lekarz stwierdził ze " dziecko moje kfęka bo to dziecko i kfękac musi" . Rozjebal mnie ten tekst.

• Lago Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najwazniejsze Malina, ze idzie ku dobremu i ze male Gizmiatko tylko sie potluklo:)

zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz liter nie widze. Pifo duszkiem strzelilam i padam ze zmęczenia. A miałam cale popołudnie odpoczywać po tygodniu latania na koniec miasta i spowrotem. :/
    Ehhh życie...dzieci... dzieci...zycie...
    Piffo ... :P zara zgon zalicze

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Lago niezła historia z psem haha

Malina dobrze ze z mężem troszkę lepiej i widać jakieś efekty..

Gizmo noo kurde dobrze ze na strachu się skończyło ;)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
‹‹ 362 363 364 365 366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ