"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:jak ma wyjść to wyjdzie
jak nie teraz, to pozniej:P
Bosze laski ale ja mam dzis mega nastroj...normalnie gory moge przenosic!!!
a co dzis robicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 09:40
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Lalalalala mój małż jutro do domku pani rehabilitantka polka powiedziała No chyba, że nie będzie wykonywał jej poleceń to we wtorek Bo ona od jutra zmienia oddział po 28latach pracy hahahaha. ale mam humorek I nawet pogoda mi nie przeszkadza, ani @. Byle tylko był już w domu i wkurzał mnie z pokoju obok a nie przez messengera hahahaha.
Lago, Gaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Dzień dobry Lalalalala mój małż jutro do domku pani rehabilitantka polka powiedziała No chyba, że nie będzie wykonywał jej poleceń to we wtorek Bo ona od jutra zmienia oddział po 28latach pracy hahahaha. ale mam humorek I nawet pogoda mi nie przeszkadza, ani @. Byle tylko był już w domu i wkurzał mnie z pokoju obok a nie przez messengera hahahaha.
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyWitam się i ja laski
U mnie pikna pogoda i chyba trza dupkę ruszyć się powygrzewać troszku
Lago polubiłam o piesiu tylko dlatego że tak śmiesznie to opisałaś normalnie komedia ale piesiowi oczywiście współczuję biedulek ciapulek
Gaduaaa jeszcze za wcześnie nie ma co
Malinko bardzo się cieszę że mężulek wraca do Ciebiezapachmalin, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Nie no taki idealny to on nie jest Ale musi dostawać znów zastrzyki w brzuch te co na początku mu robiłam i panie pielęgniarki to tak na pewniaka podchodzą i ciul igła i on stęka mi potem, że go bolało itd A że jak ja zrobię to nie ma uja. Tylko, że ja stoję nad nim jak ta sierota a ten ryjka cieszy i każe mi czekać aż będzie GOTOWY FACECI hahahahaha
Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marteczka93 wrote:Witam!
Ja dzisiaj też na lekkim kacu, bo wczoraj mnie sąsiadki wyciągnęły na miasto.
Teraz ciekawe tylko, czy będę w stanie sie nauczyć na jutrzejszy egzaminMarteczka93 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Lago wrote:Moj stary wymiata, z racji swoich urodzin przygotowal sniadanie na wypasie i podal do stolu, hahahah, ciekawe czy prezent tez mi kupil:)
a ja dzis wielkie, gorace, leniwe NIC robie, jak GadsonFabian Cyprian Tymuś