"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:nie testuj tak wczesnie!! A przy chlopcach kiedy Ci pozytywy wychodzily?
nie testowałam wtedy przed @... hahaFabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Witaski
Gadi jaki test?? Toć gadalas ze nie masz w domu żadnego. A taki ledwo nasikany to nawet się nie liczy.
Mnie nawiedzily dzis szarości na wykresie musze oblookac co tam mi jeszcze zabrali oprócz detektora.Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:wczoraj wieczorem byłam w sklepie za 2 euro i kupiłam taki za 1,5e hahahahaha
Szkoda ze prezerwatyw tam nie kupowałaś. Na pewno byś w ciaze zaszla dawnoLago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Dobrze gadasz Lago. A ja zaczynam sie potroszu Ciebie juz bać. Jakas bitna sie zrobilas ostatnio wszystkich by tylko napirzac chciala
Jeny jak mnie glowa boli. Kac???
eeee tam kopas w dupas na otrzasniecie, to nie bicie:P
Gizmo po jednym piwie? No chyba ze 3 obalilas po cichu, hehehezapachmalin lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:Jo, sikala za wczesnie, na ciulowy test, cienkim sikiem i gada goopoty ze nic z tego nie bedzie, no jak zaraz jej do tylka nakopie to sie otrzasnie no!
jo tam ja w bajki już nie wierzę
te testy ze sklepu za 5e to tak jak te z allegro .. przecież wszędzie to tylko papierek jak ma wyjść to wyjdzieFabian Cyprian Tymuś