X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palce troche opuchnięte, serdeczny i wskazujący. Altacet położony i zawinieta w bandaz elastyczny. No i normalne ze boli. Kfękać musi bo to dziecko :D
    Poszla z Dudi do kościoła teraz. A ja zaraz pod prysznic i na dzialke ruszamy jak wrócą od Bozi. Grilla Se odpalimy, salate i rzodkiewkę posieje żeby na powrót Tii uroslo. I tak dzien zleci do wieczorka.

Gaduaaa, Lago lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a to nie powinno być odwrotnie ? hahaha

no raczej, hahahaha dlatego sie z niego smieje

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy wam wcześniej piałam ale mojego męża kuzynka zbiera dla mnie ubranka po swojej córeczce.. ma teraz z 8 miesięcy... i chciała mi już przywieźć to co uzbierała... no i pytała o kołyskę...
    i na początku chciałam wszytsko zbierać i trzymac... ale chyba zrezygnuje.. to nie ma sensu.. to będzie leżało wiekami a ja bede sie ciagle nakręcać że to czeka na mnie...

Gizmo lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię tylko dlatego bo to super pomysl na zbieranie ciuszków i dzielenie sie nimi.
    Kiedys mi powiedziano ze jak się ciuchy trzyma w domu po dzieciach to tych dzieci przybywa. I chyba faktycznie to się sprawdza. Moze nie uwierzycie ale Ali to jeszcze po Marcinie miała kaftaniki i spioszki. Ja to wszystko glupia trzymałam :D Po Ali juz zaczęłam ciuchy oddawac systematycznie znajomym i teraz co? Dziecka nie budziet :/

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Lubię tylko dlatego bo to super pomysl na zbieranie ciuszków i dzielenie sie nimi.
    Kiedys mi powiedziano ze jak się ciuchy trzyma w domu po dzieciach to tych dzieci przybywa. I chyba faktycznie to się sprawdza. Moze nie uwierzycie ale Ali to jeszcze po Marcinie miała kaftaniki i spioszki. Ja to wszystko glupia trzymałam :D Po Ali juz zaczęłam ciuchy oddawac systematycznie znajomym i teraz co? Dziecka nie budziet :/
    hahahaha nooo ja po Fabim też trzymałam dla Cypka.. ale po Cypku już zaczęłam sprzedawać i oddawać...

nie wiem teraz co zrobić kurde.. ale chyba jej powiem żeby komuś innemu wydała.. :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo i nie mów że dziecka nie będzie !! bo teraz ja Ciebie palnę! :nonono:

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już siedzę na ebay za nowymi testami owu :P

• Caro Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Malina cieszę się, że Mąż już w domku. Toż to bardzo dobra wiadomość :-)

Gizmo, ale urządzili Twoją Ali, niech teraz szybko się goi i opuchlizna schodzi. Dobrze, że to nie było nic poważnego! :-)

Gaduaaa, to fit fit fit mało siku i negatyw się nie liczy!!! W ogóle tego nie uwzględniamy :-P

Ogólnie dzisiaj wypoczywam na działce... Piękna pogoda, więc trzeba korzystać B-)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Hej Dziewczyny,

Malina cieszę się, że Mąż już w domku. Toż to bardzo dobra wiadomość :-)

Gizmo, ale urządzili Twoją Ali, niech teraz szybko się goi i opuchlizna schodzi. Dobrze, że to nie było nic poważnego! :-)

Gaduaaa, to fit fit fit mało siku i negatyw się nie liczy!!! W ogóle tego nie uwzględniamy :-P

Ogólnie dzisiaj wypoczywam na działce... Piękna pogoda, więc trzeba korzystać B-)
    no pewnie że korzystaj ;) świeże powietrze dla Ciebie teraz wskazane :)

• Caro Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do ciuszków, to ja ogólnie uważam, że to świetny pomysł. Moja mama po naszej 5 (cztery dziewczyny i jeden chłopak) odkładała tak, że córeczka mojej siostry chodziła w rzeczach a których chodziłam ja z siostrą :-) I to są takie fajne rzeczy jakich teraz nie kupisz. Karteczki z dzierganymi haftami. Piękne.. <3 Siostra wszystko odkładała, takie lepsze, po córce (5lat) i po synku (2lata) i dawała mi na bieżąco pełne torby, a ja grzecznie je chowałam po pojemników w piwnicy. Gdy brakło mi już miejsca w piwnicy (serio serio) zaczęłam chować e domu. Czasem było mi smutno gdy widziałam je w szafie.. A podczas przeprowadzki w pokoju który docelowo ma być dla dziecka ustawilismy takie 3 pudła, tych ubranek które dostaliśmy w ostatnim czasie, żeby zanieść wszystko razem do piwnicy. No i właściwie wyszło na to że zostaną :-) Tam i tak na razie nic nie będziemy robić, więc za parę miesięcy Małż przyniesie mi resztę i posegreguje :-)

Także Gaduaaa, zbieraj, zbieraj. Przydadzą się napewno <3

Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    już siedzę na ebay za nowymi testami owu :P
    A ja walizki oglądam w necie. Nie wiem na jaka sie zdecydować. Chodzi mi o wielkość. :/

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A ja walizki oglądam w necie. Nie wiem na jaka sie zdecydować. Chodzi mi o wielkość. :/
    ale do samolotu potrzebujesz czy do czego?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ale do samolotu potrzebujesz czy do czego?
    Dla bab moich na obozy. Juz nie chca z torbami jeździć :) każdy teraz walizki ma to i one chcą.

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A żeby było sprawiedliwie i żadna nie poczuła się ominięta - to niech każda dostanie po małym brzdącu :) Wyliczyłam, że jest nas 8 :P

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bab3ac893a0.jpg

Nats, Gaduaaa, Gizmo, Caro, zapachmalin lubią tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Dla bab moich na obozy. Juz nie chca z torbami jeździć :) każdy teraz walizki ma to i one chcą.
    no to muszą być oczywiście na kółkach ;)

• Nats Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo - w lidlu ostatnio widziałam fajne komplety walizek :)
    Co do ciuszkow to ja nawet nie oglądam jeszcze, żeby nie zapeszyc :) chociaż pewnie jak się wszyscy dowiedzą, ze Groszek w drodze to się zacznie :)

Ja dzisiaj w pracy niestety. Mdli mnie od rana. Chyba nic oprócz wafli kukurydzianych chyba dzisiaj nie wcisne :P

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martaaaa jestes Wielka :D ja poproszę 5od lewej. Taka sierotka skwaszona siedzi :D

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Martaaaa jestes Wielka :D ja poproszę 5od lewej. Taka sierotka skwaszona siedzi :D

Zaklepane, jest twoja! :D
    Ja biorę 2 :D

Gizmo lubi tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierwszą od lewej.. dziewczynka :D

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Gizmo - w lidlu ostatnio widziałam fajne komplety walizek :)
    Co do ciuszkow to ja nawet nie oglądam jeszcze, żeby nie zapeszyc :) chociaż pewnie jak się wszyscy dowiedzą, ze Groszek w drodze to się zacznie :)

Ja dzisiaj w pracy niestety. Mdli mnie od rana. Chyba nic oprócz wafli kukurydzianych chyba dzisiaj nie wcisne :P
    Na mdlosci ponoc jakies ciastka imirowe sa dobre.
    Lidla u mnie nie ma. A i nie chciałabym walizy z marketu. Tii kupił kiedys na bazarze jak miał wyjezdzac do De. To w pól drogi na dworzec kolka odpadly haha. Biegiem do domu leciałam po stara torbe i przepakunek byl na środku ulicy haha. Ależ on wtedy pianą tryskal :D

‹‹ 365 366 367 368 369 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ