"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Palce troche opuchnięte, serdeczny i wskazujący. Altacet położony i zawinieta w bandaz elastyczny. No i normalne ze boli. Kfękać musi bo to dziecko
Poszla z Dudi do kościoła teraz. A ja zaraz pod prysznic i na dzialke ruszamy jak wrócą od Bozi. Grilla Se odpalimy, salate i rzodkiewkę posieje żeby na powrót Tii uroslo. I tak dzien zleci do wieczorka.Gaduaaa, Lago lubią tę wiadomość
-
nie wiem czy wam wcześniej piałam ale mojego męża kuzynka zbiera dla mnie ubranka po swojej córeczce.. ma teraz z 8 miesięcy... i chciała mi już przywieźć to co uzbierała... no i pytała o kołyskę...
i na początku chciałam wszytsko zbierać i trzymac... ale chyba zrezygnuje.. to nie ma sensu.. to będzie leżało wiekami a ja bede sie ciagle nakręcać że to czeka na mnie...Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Lubię tylko dlatego bo to super pomysl na zbieranie ciuszków i dzielenie sie nimi.
Kiedys mi powiedziano ze jak się ciuchy trzyma w domu po dzieciach to tych dzieci przybywa. I chyba faktycznie to się sprawdza. Moze nie uwierzycie ale Ali to jeszcze po Marcinie miała kaftaniki i spioszki. Ja to wszystko glupia trzymałam Po Ali juz zaczęłam ciuchy oddawac systematycznie znajomym i teraz co? Dziecka nie budziet -
Gizmo wrote:Lubię tylko dlatego bo to super pomysl na zbieranie ciuszków i dzielenie sie nimi.
Kiedys mi powiedziano ze jak się ciuchy trzyma w domu po dzieciach to tych dzieci przybywa. I chyba faktycznie to się sprawdza. Moze nie uwierzycie ale Ali to jeszcze po Marcinie miała kaftaniki i spioszki. Ja to wszystko glupia trzymałam Po Ali juz zaczęłam ciuchy oddawac systematycznie znajomym i teraz co? Dziecka nie budziet
nie wiem teraz co zrobić kurde.. ale chyba jej powiem żeby komuś innemu wydała..Fabian Cyprian Tymuś -
Hej Dziewczyny,
Malina cieszę się, że Mąż już w domku. Toż to bardzo dobra wiadomość
Gizmo, ale urządzili Twoją Ali, niech teraz szybko się goi i opuchlizna schodzi. Dobrze, że to nie było nic poważnego!
Gaduaaa, to fit fit fit mało siku i negatyw się nie liczy!!! W ogóle tego nie uwzględniamy
Ogólnie dzisiaj wypoczywam na działce... Piękna pogoda, więc trzeba korzystaćGaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hej Dziewczyny,
Malina cieszę się, że Mąż już w domku. Toż to bardzo dobra wiadomość
Gizmo, ale urządzili Twoją Ali, niech teraz szybko się goi i opuchlizna schodzi. Dobrze, że to nie było nic poważnego!
Gaduaaa, to fit fit fit mało siku i negatyw się nie liczy!!! W ogóle tego nie uwzględniamy
Ogólnie dzisiaj wypoczywam na działce... Piękna pogoda, więc trzeba korzystaćFabian Cyprian Tymuś -
A co do ciuszków, to ja ogólnie uważam, że to świetny pomysł. Moja mama po naszej 5 (cztery dziewczyny i jeden chłopak) odkładała tak, że córeczka mojej siostry chodziła w rzeczach a których chodziłam ja z siostrą I to są takie fajne rzeczy jakich teraz nie kupisz. Karteczki z dzierganymi haftami. Piękne.. Siostra wszystko odkładała, takie lepsze, po córce (5lat) i po synku (2lata) i dawała mi na bieżąco pełne torby, a ja grzecznie je chowałam po pojemników w piwnicy. Gdy brakło mi już miejsca w piwnicy (serio serio) zaczęłam chować e domu. Czasem było mi smutno gdy widziałam je w szafie.. A podczas przeprowadzki w pokoju który docelowo ma być dla dziecka ustawilismy takie 3 pudła, tych ubranek które dostaliśmy w ostatnim czasie, żeby zanieść wszystko razem do piwnicy. No i właściwie wyszło na to że zostaną Tam i tak na razie nic nie będziemy robić, więc za parę miesięcy Małż przyniesie mi resztę i posegreguje
Także Gaduaaa, zbieraj, zbieraj. Przydadzą się napewnoGaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gizmo - w lidlu ostatnio widziałam fajne komplety walizek
Co do ciuszkow to ja nawet nie oglądam jeszcze, żeby nie zapeszyc chociaż pewnie jak się wszyscy dowiedzą, ze Groszek w drodze to się zacznie
Ja dzisiaj w pracy niestety. Mdli mnie od rana. Chyba nic oprócz wafli kukurydzianych chyba dzisiaj nie wcisne3500 g 54 cm -
Nats wrote:Gizmo - w lidlu ostatnio widziałam fajne komplety walizek
Co do ciuszkow to ja nawet nie oglądam jeszcze, żeby nie zapeszyc chociaż pewnie jak się wszyscy dowiedzą, ze Groszek w drodze to się zacznie
Ja dzisiaj w pracy niestety. Mdli mnie od rana. Chyba nic oprócz wafli kukurydzianych chyba dzisiaj nie wcisne
Lidla u mnie nie ma. A i nie chciałabym walizy z marketu. Tii kupił kiedys na bazarze jak miał wyjezdzac do De. To w pól drogi na dworzec kolka odpadly haha. Biegiem do domu leciałam po stara torbe i przepakunek byl na środku ulicy haha. Ależ on wtedy pianą tryskal