X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palce troche opuchnięte, serdeczny i wskazujący. Altacet położony i zawinieta w bandaz elastyczny. No i normalne ze boli. Kfękać musi bo to dziecko :D
    Poszla z Dudi do kościoła teraz. A ja zaraz pod prysznic i na dzialke ruszamy jak wrócą od Bozi. Grilla Se odpalimy, salate i rzodkiewkę posieje żeby na powrót Tii uroslo. I tak dzien zleci do wieczorka.

Gaduaaa, Lago lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Lago Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a to nie powinno być odwrotnie ? hahaha

no raczej, hahahaha dlatego sie z niego smieje

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy wam wcześniej piałam ale mojego męża kuzynka zbiera dla mnie ubranka po swojej córeczce.. ma teraz z 8 miesięcy... i chciała mi już przywieźć to co uzbierała... no i pytała o kołyskę...
    i na początku chciałam wszytsko zbierać i trzymac... ale chyba zrezygnuje.. to nie ma sensu.. to będzie leżało wiekami a ja bede sie ciagle nakręcać że to czeka na mnie...

Gizmo lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię tylko dlatego bo to super pomysl na zbieranie ciuszków i dzielenie sie nimi.
    Kiedys mi powiedziano ze jak się ciuchy trzyma w domu po dzieciach to tych dzieci przybywa. I chyba faktycznie to się sprawdza. Moze nie uwierzycie ale Ali to jeszcze po Marcinie miała kaftaniki i spioszki. Ja to wszystko glupia trzymałam :D Po Ali juz zaczęłam ciuchy oddawac systematycznie znajomym i teraz co? Dziecka nie budziet :/

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Lubię tylko dlatego bo to super pomysl na zbieranie ciuszków i dzielenie sie nimi.
    Kiedys mi powiedziano ze jak się ciuchy trzyma w domu po dzieciach to tych dzieci przybywa. I chyba faktycznie to się sprawdza. Moze nie uwierzycie ale Ali to jeszcze po Marcinie miała kaftaniki i spioszki. Ja to wszystko glupia trzymałam :D Po Ali juz zaczęłam ciuchy oddawac systematycznie znajomym i teraz co? Dziecka nie budziet :/
    hahahaha nooo ja po Fabim też trzymałam dla Cypka.. ale po Cypku już zaczęłam sprzedawać i oddawać...

nie wiem teraz co zrobić kurde.. ale chyba jej powiem żeby komuś innemu wydała.. :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo i nie mów że dziecka nie będzie !! bo teraz ja Ciebie palnę! :nonono:

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już siedzę na ebay za nowymi testami owu :P

• Caro Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Malina cieszę się, że Mąż już w domku. Toż to bardzo dobra wiadomość :-)

Gizmo, ale urządzili Twoją Ali, niech teraz szybko się goi i opuchlizna schodzi. Dobrze, że to nie było nic poważnego! :-)

Gaduaaa, to fit fit fit mało siku i negatyw się nie liczy!!! W ogóle tego nie uwzględniamy :-P

Ogólnie dzisiaj wypoczywam na działce... Piękna pogoda, więc trzeba korzystać B-)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Hej Dziewczyny,

Malina cieszę się, że Mąż już w domku. Toż to bardzo dobra wiadomość :-)

Gizmo, ale urządzili Twoją Ali, niech teraz szybko się goi i opuchlizna schodzi. Dobrze, że to nie było nic poważnego! :-)

Gaduaaa, to fit fit fit mało siku i negatyw się nie liczy!!! W ogóle tego nie uwzględniamy :-P

Ogólnie dzisiaj wypoczywam na działce... Piękna pogoda, więc trzeba korzystać B-)
    no pewnie że korzystaj ;) świeże powietrze dla Ciebie teraz wskazane :)

• Caro Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do ciuszków, to ja ogólnie uważam, że to świetny pomysł. Moja mama po naszej 5 (cztery dziewczyny i jeden chłopak) odkładała tak, że córeczka mojej siostry chodziła w rzeczach a których chodziłam ja z siostrą :-) I to są takie fajne rzeczy jakich teraz nie kupisz. Karteczki z dzierganymi haftami. Piękne.. <3 Siostra wszystko odkładała, takie lepsze, po córce (5lat) i po synku (2lata) i dawała mi na bieżąco pełne torby, a ja grzecznie je chowałam po pojemników w piwnicy. Gdy brakło mi już miejsca w piwnicy (serio serio) zaczęłam chować e domu. Czasem było mi smutno gdy widziałam je w szafie.. A podczas przeprowadzki w pokoju który docelowo ma być dla dziecka ustawilismy takie 3 pudła, tych ubranek które dostaliśmy w ostatnim czasie, żeby zanieść wszystko razem do piwnicy. No i właściwie wyszło na to że zostaną :-) Tam i tak na razie nic nie będziemy robić, więc za parę miesięcy Małż przyniesie mi resztę i posegreguje :-)

Także Gaduaaa, zbieraj, zbieraj. Przydadzą się napewno <3

Gaduaaa, Gizmo lubią tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    już siedzę na ebay za nowymi testami owu :P
    A ja walizki oglądam w necie. Nie wiem na jaka sie zdecydować. Chodzi mi o wielkość. :/

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    A ja walizki oglądam w necie. Nie wiem na jaka sie zdecydować. Chodzi mi o wielkość. :/
    ale do samolotu potrzebujesz czy do czego?

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ale do samolotu potrzebujesz czy do czego?
    Dla bab moich na obozy. Juz nie chca z torbami jeździć :) każdy teraz walizki ma to i one chcą.

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A żeby było sprawiedliwie i żadna nie poczuła się ominięta - to niech każda dostanie po małym brzdącu :) Wyliczyłam, że jest nas 8 :P

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bab3ac893a0.jpg

Nats, Gaduaaa, Gizmo, Caro, zapachmalin lubią tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Dla bab moich na obozy. Juz nie chca z torbami jeździć :) każdy teraz walizki ma to i one chcą.
    no to muszą być oczywiście na kółkach ;)

• Nats Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo - w lidlu ostatnio widziałam fajne komplety walizek :)
    Co do ciuszkow to ja nawet nie oglądam jeszcze, żeby nie zapeszyc :) chociaż pewnie jak się wszyscy dowiedzą, ze Groszek w drodze to się zacznie :)

Ja dzisiaj w pracy niestety. Mdli mnie od rana. Chyba nic oprócz wafli kukurydzianych chyba dzisiaj nie wcisne :P

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martaaaa jestes Wielka :D ja poproszę 5od lewej. Taka sierotka skwaszona siedzi :D

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Martaaaa jestes Wielka :D ja poproszę 5od lewej. Taka sierotka skwaszona siedzi :D

Zaklepane, jest twoja! :D
    Ja biorę 2 :D

Gizmo lubi tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierwszą od lewej.. dziewczynka :D

Gizmo lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Gizmo - w lidlu ostatnio widziałam fajne komplety walizek :)
    Co do ciuszkow to ja nawet nie oglądam jeszcze, żeby nie zapeszyc :) chociaż pewnie jak się wszyscy dowiedzą, ze Groszek w drodze to się zacznie :)

Ja dzisiaj w pracy niestety. Mdli mnie od rana. Chyba nic oprócz wafli kukurydzianych chyba dzisiaj nie wcisne :P
    Na mdlosci ponoc jakies ciastka imirowe sa dobre.
    Lidla u mnie nie ma. A i nie chciałabym walizy z marketu. Tii kupił kiedys na bazarze jak miał wyjezdzac do De. To w pól drogi na dworzec kolka odpadly haha. Biegiem do domu leciałam po stara torbe i przepakunek byl na środku ulicy haha. Ależ on wtedy pianą tryskal :D

‹‹ 365 366 367 368 369 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ